Глобальні оголошення!

До кого ставати на облік

Re: До кого ставати на облік

Повідомлення Галина » 06 травня 2014, 21:44

Ориська, а що обмінної карти ти з собою не маєш??? Якщо ти все це проходила, то карту мала б мати, а в ній і всі відмітки.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення erinaceus » 06 травня 2014, 22:58

Ориська Ну так, якщо у вас є обмінна карта, то нема сенсу перездавати всі аналізи. Хіба лише ті, які зараз потрібні вашому лікарю. Так їй і скажіть. Це і купа часу, черг і нервів, а ще і зайві гроші, якщо платні аналізи здавати.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення ІРЦЯ » 07 травня 2014, 00:29

Наскільки я пам"ятаю моя гінеколог в якої я стояла на обліку (в тій же ЖК№2) говорила що в таких випадках як Ваш потреби все перездавати наново не має :impossible:
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення zhyzha » 14 травня 2014, 18:21

Стою на обліку на Замковій в Паничевої О. П. Задоволена, ніби нічго лишнього не назначає, спокійна, все пояснює. Хоча не знаю як далі буде бо зара тіки 18 тиждень.
Бо чула після 20 в всіх починаються різні болячки (не залежить в кого на обліку)
zhyzha Офлайн

Повідомлення aminajon » 20 травня 2014, 19:14

а я стояла на облiку у Ясеник Оксани Богданiвни) дуже приемна жiнка, i як лiкар менi сподобалась..я навiть пiсля пологiв досi до неi звертаюсь в разi чого) нiразу не пожалiла, що вона мене вела)) :yes:
aminajon Офлайн

Повідомлення ІРЦЯ » 30 травня 2014, 22:31

aminajon написав:а я стояла на облiку у Ясеник Оксани Богданiвни) дуже приемна жiнка, i як лiкар менi сподобалась..я навiть пiсля пологiв досi до неi звертаюсь в разi чого) нiразу не пожалiла, що вона мене вела)) :yes:

Я теж в неї стояла 1 і 2 вагітнісь хоч вона не мій дільничний лікар. Також дуже задоволена :yes:
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення олята » 14 січня 2015, 21:16

Дівчатка привіт.

третя вагітність. ще малий термін. але вже думаю як і де ставатиму на облік. з двома своїми попередніми стояла у приватній клініці у Львові.
Нажаль у Тернополі не знаю ні де ставати ні як, тим більше до кого.
начиталася купа всього, що трбе і фльорографію і паспорт чоловіка. я просто прийти показати узд і стати можна? чи доведеться находитися і нанервуватися?

де я як то треба ставати на той облік? і чи є варіант приватної клініки?
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення Marichka » 14 січня 2015, 22:03

За приватну в Тернополі я не чула.А так,то є дві ЖК.1-на Замковій біля озера,2-на Бамі.Вибирайте,куди ближче буде ходити.Тоді в реєстратуру-там все розкажуть і направлять.Чим пізніше станете,тим менше ходитимете на прийоми.В Тернополі це приблизно 1 раз на 10 днів.
Я б не спішила...Але такого не раджу,бо мама сама відповідальна за себе і вже маленьку дитинку.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення erinaceus » 14 січня 2015, 22:12

олята Тут не так давно подібне питання виникало в Ориськи. Вона переїхала з іншого міста. Попитайте в неї, як виглядає та вся процедура. Думаю, перелік необхідних документів однаковий у всіх жк. Є приватна клініка Хміля. Мабуть і там можна ставати на облік, але дублюватись і в державній :confused: Затягувати не варто, краще бути під наглядом лікаря.
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Ориська » 15 січня 2015, 12:57

Ага, ми також переїхали в Тернопіль під час вагітності, але в мене вже був великий термін - десь 28-29 тиждень. На облік ставала в ЖК на Замковій, тому що, на жаль, в приватних клініках (в тому числі в Хміля) офіційно ставати на облік не можна. Але туди я все одно ходила час від часу - там мені лікарка подобалась (Тетяна Валеріївна). І УЗД, доплер, кгт також в Хміля робила. А в ЖК я прийшла зі своєю обмінною картою. Здається, писала заяву до завідуючої - типу, прибула з іншого міста, хочу стати на облік. Надавали мені купу направлень до різних лікарів (ну, це через те, що у мене є проблеми зі здоров'ям, хоча до вагітності вони відношення не мали) хоча їх всіх я вже проходила коли жила в іншому місті. Сказали, що треба їм побачити заключення саме тернопільських спеціалістів. Кажу, що не дуже подобається бігати по лікарнях, а мені: "А що тобі ще в декреті робити?". Чоловіка на флю також направляли (але не для того, щоб стати на облік, а взагалі). На жаль, враження від ЖК не дуже приємні ще й тому, що постійно ці величезні черги :( Рідко коли менше години доводилось чекати (Ну, то може я така "везуча", бо здається в сусідній кабінет таких черг не було).
Ориська Офлайн

Добре орієнтуюся

за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 35 раз.
Діти: Катруся, липень 2014

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей