Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Не знаю, як той графік поміняти. Всі темки на форумі перечитала. Бачу, TaniaPicaSSo з цим бореться давно. Може щось підкаже 

. При чому чим пізніше засне, тим раніше встане. Вдень засинали раніше на дворі, або вдома з цицьою, а тепер вже місяць як відлучилися (на 7 міс моєї 2-ї вагітності, бо вже випив усе молочко у мами, Макарчик великий хлопчик, молодець і т.п.) то засинаємо у візочку в хаті під мамину колискову (до вересня користувалися лише слінгом чи рюкзаком
, але тепер животик виріс і таки дістали візочок). Обідній сон з 11-12 год десь 2,5-3 години. Загалом спимо до 12-13 год на день.
вона могла по 2 години товктися по мені, а потім заснути і спати ще 3 години, а тоді лазити по хаті до 1 ночі
в той період я мало з розуму не зійшла
поки перемила всі поверхи, трохи попустило
приходу, а мала з татом своїм заснула за 10 хв
в день, якщо пів години товчеться і не засинає - значить йдемо по справах чи щось по хаті робити. а ввечері, переділа підаму і татові і вруки.
і всьо
спочатку було шкода дитину, плакала я часто, поки вона там засинала. але з часом попустило
як перестала спати в день, то спала по 12-13 год безпробудно, часто навіть в туалет не просиналася
а так то ні, приходить і каже що їй сумно спати самій
але зато в неї нерви певно не такі розтрьопані, як мої тим "ляганям спати", і цю процедуру вона згадує не з таким жахом, як я

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей