а я зацінила картопляний гарячий салат. кажуть, що є багато рецептів цього салату. я собі спростила до найлегшого - нам всім подобається.
треба відварити картоплю в шкірці, але не розварити (пише що має ніж входити легко, але картопля не має розпадатися) і порізати поки гаряча на дрібні кубики

(оскільки ми їмо зі шкіркою, то я ріжу зразу на четвертинки, а потім вже зварену ділю ще раз пополам, не так печуся)
відразу поки ще гаряча залити сумішшю: гірчиця, олія та спеції, які вам подобаються. струсити. хай пару хвилин постоїть.
додати дрібно нарізану цибулю і поки гаряче відразу їсти.
ще можна додавати зелень і ніби помідори чері (я ще не робила з помідорами)
також я викинула з цієї страви бекон, бо не люблю жирного. там на якомусь етапі ще бекон додається. не памятаю як і де.
трохи урізноманітнює меню.