Глобальні оголошення!

Адаптація до садочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Адаптація до садочку

Повідомлення Sms » 07 жовтня 2014, 16:59

Оксанютка написав:Читаю і дивуюся, як то можна хвору дитину вести в садок.

В когось вибору немає і приходиться водити з насморком і кашлем. Чого дивуватись? Добре в вас є можливість дома сидіти, а в когось немає. І на няню коштів теж немає. Ситуації бувають різні.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення mala-karta » 07 жовтня 2014, 23:27

а завтра засопляна і закашляна дитина буде ще в п'ятьох мам.
І тепер ще п'ять мам не будуть мати вибору.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення ЗІрка » 08 жовтня 2014, 00:11

щось так багато чую - антибіотики, уколи тощо. невже так важко застуду (тим паче вірусну) без антибіотиків пережити? :confused: ми за свої 4,5 ще ні-ні... хоча хворіємо по кілька разів на рік стандартно. десь вже я мабуть писала, що не хворіли лиш тоді, коли від глистів пролікувалися. оце знов хочу повторити курс.

а щодо адаптації - мій чи то боїться в садочку в туалет ходити, чи то незручно йому щось - вже вдруге під час сну покакався (вдома такого дааааавним-давно вже не було). говорю-говорю... а він як партизан. :impossible: і невдобно перед нянькою - такий клопіт з великим вже наче хлопцем
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення Milichka » 08 жовтня 2014, 07:38

Sms написав:Будь яка вірусна інфекція може пройти без обтяження, якщо батьки адекватно реагують. Звістно, якщо при хворобі дитини в хаті вмикати обігрівачі, щоб тепліше було, крапати у ніс судиннозвужуюче без потреби, не поїти дитину, не провітрювати, бо холодно і т.д. , ймовірність ускладнень майже 100%.

Sms написав:батьки мали б профілактичні міри приймати. Не пічкати дитину "феронами", які вбивають імунітет, більше гуляти з дітками за будь-якої погоди, створити хороші умови вдома з ідповідною температурою і вологістю. Ну і закалювати діток! А не боятися переохолодити їх!

юнацький максималізм)))

у мене він пройшов по мірі росту старшою доні, і народження ще однієї дитини)))

Навіть у загартованої дитини, при грамотному лікуванні, при збережені темпратурних режимів - бувають ускладнення
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення mala-karta » 08 жовтня 2014, 08:32

ЗІрка написав:говорю-говорю... а він як партизан.

у мого було схоже. Правда, не під час сну, а так.
Як вдалося вивідати - не хотів, щоб попу витирали туалетним папером, хотів вологими салфетками. Дома - саме вологими салфетками, тому вирішив терпіти до дому. І не втерпів...

Може теж щось в процесі какання в садочку не влаштовує? Папір? Глядачі? Не так витирають?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Sms » 08 жовтня 2014, 08:33

Milichka написав:юнацький максималізм)))

ні, власний досвід!
Сперічатись не хочу. Однак, нібито за однакових умов, моя мала хворіла 1 раз з початку відвідування садочку, а в когось по 3 рази перехворіли діти. І без антибіотиків не обійшлось. Цікаво чому?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 08 жовтня 2014, 08:36

Sms, бо всі дітки різні?

Мій хворів постійно (з антибіотиками) в одному садочку і майже не хворіє в іншому.
Може, виріс, може садочок.
Умови вдома особливо не мінялися.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення Dribchuk » 08 жовтня 2014, 08:45

В мене садок вже 2й рік то дуже болюча тема. Ну не може моя дитина привикнути до садку і я не можу спокійно реагувати на садок. Це з тим що дитина жодного разу не плакала що не хоче туди йти. Перший рік вона хворіла кожні 4-5 днів і напевне за весь рік була 2 місяці в садку, якщо зібрати всі дні докупи. Цього року з вересня вже 3й раз хвора. Приносить всі болячки додому, я теж всім хворію бо в дитинстві в садок не ходила. Кажуть адекватно реагувати, от я вже 2й тиждень адекватно реагую - відпоюю, воджу гуляти, даю пити відвари, парю ніжки, кашель не проходить. Лікарка нічого не каже приписала 100 сиропів, я не бачу сенсу їх всі накупу давати, роблю інгаляції, але бачу як так далі піде прийдеться давати антибіотик. Сама минулого разу до таких проблем доходилася що колола антибіотик.
От я не розумію як можна ложити дітей спати в одних трусиках у вересні? Це ж не літо-спека 40 градусів, я б змерзла так спати, а то малі діти. Ну і вже мовчу бо трохи розумію тих мам які водять хворих дітей в садок. Стикнулась з тим що няню на пару годин в Тернополі знайти практично неможливо. Всі хочуть щодня і за великі гроші. Мене покищо виручає свекруха, деколи беру дитину на роботу, а що робити як хтось працює не в кабінеті, а на будові? І родичів не має? Я вже натякала вихователям що не варто дітей на сон роздягати, тим більше що в садку холодно бо ще не палиться, але побачила що то розмови марні, чим менше дітей ходить, тим їм краще. Якесь замкнене коло. :dash:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Milichka » 08 жовтня 2014, 08:49

mala-karta написав:Sms, бо всі дітки різні?

100%

У моїх жодного разу не було бронхіту, але в старшої часто ускладнення отити. Останій раз було на фоні червоного горла, навіть нежеті не було. Питання чому?

Мої діти, особливо старша, з молодшою трохи попустило))))), гуляли з народження всю зиму при будь-якій погоді , причому не на балконі, в спальні температура +18+20, босоніж по плитці, ГВ більше двох років..... і я це все розповідала лікарям, із запитанням чому мої діти хворіють ????? Лікарі відповіді не знають, за те знають мої сусіди - бо тепло не вдягаєш))))))
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Sms » 08 жовтня 2014, 10:11

Dribchuk написав:як так далі піде прийдеться давати антибіотик.

А здати аналіз крові? Виявити може там дійсно є покази до антибіотику (бактеріальна інфекція). В Вас, мені здається, ще є психологічний аспект, як в Неліної Маргарити. Що не хоче дитина ходити в садок з певних причин. А всі болячки, з голови, як то кажуть. От організм і реагує так.

mala-karta написав:Мій хворів постійно (з антибіотиками) в одному садочку і майже не хворіє в іншому.

От ще один доказ тому. Може це просто психологічний аспект?

Dribchuk написав:а що робити як хтось працює не в кабінеті, а на будові? І родичів не має?

Та навіть, якщо у кабінеті але обслуговує клієнтів? І за малечею дивитись немає часу?

mala-karta написав:а завтра засопляна і закашляна дитина буде ще в п'ятьох мам.
І тепер ще п'ять мам не будуть мати вибору.

Який вихід ти бачиш? Оплатиш мені няню? Чи будеш платити мені з.п.?
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей