Думаю, деяким "затятим" опонентам навіть соромно стало :oops:
Такі дискусії треба вести в одній ваговій категоріїї :D
А не маючи трьох дітей на троїх доводити тобі неприпустимість няні :D
Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
Перлинка написав:чому ж не уявляю, уявляю навіть дуже. ;) І не бачу, зрештою, нічого катастрофічного у такій практиці.
Тоді я ніяк не можу зрозуміти,чому при слові няня ,як " чужа " людина у багатьох в уяві малюється якась моральна уродка,що натягує навушники,коли дитина плаче,та сидить в інтернеті,чи матюкає її коли та зригує,чи уявляються якісь волохаті брудні лапи ,яким не можна навіть дитині памперс поміняти.
тут думаю, що може народивши другу дитину, я повернуся до цієї теми і напишу: Так, Мешканка та Хеппімама були праві, над другою дитиною я так трястися не буду. Може навіть няньку візьму. А може напишу: Ні, я не згідна, чи першій дитині, чи другій - мама потрібна весь час і все. Я ше не знаю.
Знаю, що наразі я не готова навіть свого 11місячного бутуза залишити на нянею, не те шо 3 чи 6 місячну дитину. І взагалі, я думаю, що до років 2,5 мабуть я не хочу для своєї дитини ніяких нянь, а далі можна в садік. Суто для того, щоб дитина вчилася жити в соціумі.
Naya написав:Але таке хочу знати - чого обов"язково має бути троє і більше дітей?
Ви ставите якісь рамки. Не у всіх же є троє дітей.
тільки справа у тім, що няня була ще за першої дитини...
з трьома дітьми-погодками, гадаю, потрібна допомога. а може і ні. я бачила багато сімей, щасливих жінок з трьома та більше діточками.
тому тут справа не в кількості діточок, а в принципах, життєвій позиції, світогляді. так як для когось прийнятно віддати маля для догляду та виховання няні, так інші хочуть самі займатися вихованням своїх малюків.
так як для когось прийнятно віддати маля для догляду та виховання няні
Ну давайте дамо цій темі троха спокою
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей