Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення sky » 27 серпня 2014, 14:39

Не майдан, на мою думку, а ті люди яким це вигідно, і ті які за це все платить. За майдан також хтось платив
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення Перлинка » 27 серпня 2014, 17:00

sky написав:Коли зимою я писала що дуже переживаю за чоловіка, щоб його не забрали на Київ, всі мені радили щоб він звільнився, коли писала що погрожують дітям працівників міліції, ніхто мене не зрозумів, а мені вже тоді було страшно, і тоді це все починалося. Зараз мій чоловік також через місяць їде на схід, а там війна і пекло!!! Я одного не розумію чому всі ті герої на майдані які були, які розгромили міліцію, прокуратуру зараз в Тернополі, ховаються за спідницями жінок, чому не такі герої на сході? А миром там іще не пахне, але хлопців відправдяють під гради як живе мясо. Ось така в нас країна, і не наша це війна!

Чому це ніхто не зрозумів ,коли ти писала ,що погрожують дітям працівників міліції?
Я б і зараз радила звільнитись і нікуди не їхати .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 27 серпня 2014, 17:02

stella123 написав:Я не все прочитала, тільки остані коментарі. І я шось вшоці. Виходить ,що всьому винен майдан. Ну в принципі не погано, що принаймі винного знайшли.

А я в шоці від січня .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Naya » 27 серпня 2014, 20:14

TYulia написав:я вдячна всім людям які зробили цю революцію

І чого добилися?
Крим втратили, за Кримом ще Донбас піде.
Втратили вже тисячі громадян, громадян, які могли б працювати на державу та піднімати її - а це насправді саме цінне, що є в країни, а їх тупо гроблять.
Долар виріс вже в два рази, а за ним ціни на все - продукти, одяг, енергоресури, компослуги, техніка, послуги і т.д, зарплати ж ніхто індексувати не збирається, мало того, ще здирають податки на війну.
Соціальні виплати врізали, ті що лишилися також індексувати ніхто не буде.
В людей, які мають житло в кредиті, за вимогою МВФ при непогашенні кредиту, банки житло забиратимуть. Уявляю ситуацію, коли кредит у валюті
Сусідню країну зробили ворогом в угоду інтересам США, собі в убиток - будемо без газу зимою, через ситуацію на Донбасі - без вугілля; електростанціям - і тепло- і атомним теж потрібне паливо, якого не дуже то є в самій країні.
Свободи слова вже нема. Інакомисліє обрубується на корню.
Торгово-економічні стосунки також розірвано, а це величезна доля експорту, а отже величезні втрати в економіці. Нема прибутку - нема за що купляти те, що необхідно.
Підприємства закриваються, це втрата не лише прибутку підприємства, але й втрата робочих місць, а отже засобів для існування. Рейдерство як було, так і лишилося, корупція процвітає, особливих розмахів набираючи в воїнкоматах.
Кредити всі дають на словах, на ділі - їх нема й не буде, хіба символічні копійки на кабальних умовах.
Зимою здобульці відчують всі свої здобутки, поки що ще є якісь запаси та економіка ще йде по інерціїї, але то не вічно.
Та буде винен Путін.....Путін, путін....дураки ніяк не можуть зрозуміти, що Путін та війна- то лиш лялька якою їх відволікають від того, що твориться в країні.
При владі опозиції немає, раніше, хоч яка була влада, але була опозиція, яка хоч трохи, хоч мінімально стримувала дерибан держгрошей. Зараз немає нікого. Зараз війна, малята, заткніться, йдіть фарбуйте мости, лалакайте, вмирайте й не заважай вас грабувати. Пишайтеся, ви того достойні.

ЗАТО ПРЕЗИДЕНТ ГОВОРИТЬ ПО АНГЛІЙСЬКИ. ВАУ....Оце ж досягнення, всім досягненням досягнення.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення sky » 27 серпня 2014, 21:06

Не так просто звільнити в цей час!!!!Дезертирство і кримінальну відповідальність ніхто не відміняв, а на іорумі всі дописи це філософія, і ніхто з нас правди не знає і не дізнається!!!!! Але жити стало набагато важче! :scare:
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Перлинка » 27 серпня 2014, 22:39

sky написав:Не так просто звільнити в цей час!!!!Дезертирство і кримінальну відповідальність ніхто не відміняв,

на мою думку страшніше йти на війну ,стріляти в невідомість ,можливо по мирних людях ,ніж тюрма
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення sky » 27 серпня 2014, 23:09

Якби кожен так думав то і Київ вже був захоплений сепаратистами і не було би України.
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення TYulia » 28 серпня 2014, 14:26

дівчата, зважаючи на останні новини, погодьтеся що це вторгнення Росії в Україну. доказів є більше ніж достатньо. Чи ви й далі будете казати, що це донецькі люди так реагують, захищаються від бандерівської влади, яку майдан привів...
а на рахунок переговорів, перемиря, то Порошенко, наскільки я памятаю, як тіки прийшов до влади то кілька раз оголошував припинення вогню, а толку ніякого не було, ще всі його критикували за то...

зараз маєм страшну ситуацію, війну з ворогом без совісті і правил... Ми можем надіятись лише на Бога, який дасть нам свою допомогу і мудрість нашій владі, на "стурбовано-занепокоїну" Європу надії мало
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Анніта » 29 серпня 2014, 02:15

happymami написав:А може помріяти, щоб нею правили жінки? Але розумні і ідеологічні і релігійно виховані? Гггг. О. Так

І я за жінок в нашому уряді, вони мені здається, мають більшу здатність - уникати воєн.
Ще мені шкода, що "зійшла з політичної арени" Богомолець - вона в мене чомусь викликала довіру...
Анніта Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 5 раз.
Подякували: 11 раз.
Діти: 1 дівчинка

Повідомлення Marichka » 29 серпня 2014, 17:01

Дівчата,не будьте наївними.Не було б так все добре,навіть якби був Янукович і ніякого майдану не було б.За падіння гривні восени прогнози були,хто був в тому більше зачеплений,той знав,що з гривнею зробити.Нас і дефолт міг навесні чекати.І Янукович міг просто "подарувати" Україну Путіну,бо не справилась як самостійна держава.Правда,це вже б виглядало цивілізованіше для Заходу.І все давно робилося,систематично,щоб України як такої не було:і з армією,і з флотом,і все русифікувалося і т.д.Добре,така людина як я,зараз налякана,бо маю маленьких дітей і можливо б погодилась бути під владою Росії,але не всі такі.Все одно було б повстання і було б те саме.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість