Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka
sky написав:Коли зимою я писала що дуже переживаю за чоловіка, щоб його не забрали на Київ, всі мені радили щоб він звільнився, коли писала що погрожують дітям працівників міліції, ніхто мене не зрозумів, а мені вже тоді було страшно, і тоді це все починалося. Зараз мій чоловік також через місяць їде на схід, а там війна і пекло!!! Я одного не розумію чому всі ті герої на майдані які були, які розгромили міліцію, прокуратуру зараз в Тернополі, ховаються за спідницями жінок, чому не такі герої на сході? А миром там іще не пахне, але хлопців відправдяють під гради як живе мясо. Ось така в нас країна, і не наша це війна!
stella123 написав:Я не все прочитала, тільки остані коментарі. І я шось вшоці. Виходить ,що всьому винен майдан. Ну в принципі не погано, що принаймі винного знайшли.
TYulia написав:я вдячна всім людям які зробили цю революцію
sky написав:Не так просто звільнити в цей час!!!!Дезертирство і кримінальну відповідальність ніхто не відміняв,
happymami написав:А може помріяти, щоб нею правили жінки? Але розумні і ідеологічні і релігійно виховані? Гггг. О. Так
Повернутись до Політика, суспільство, Україна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей