Радмила написав: І ті люди зі Сходу, вони теж в себе вдома мають право жити так як вони хочуть, а не так як їх почала вчити Галичина. І не було б отого "Росія". Якби їх не почали утискати і вчити як жити.
Та хто ж їх вчив жити?! Чи забороняли їм спілкуватися російською мовою? Чи навчання в школах не велося російською? Чи бракує нам російських ЗМІ? Так там українського вдень з вогнем не знайти. Це якраз вони нас вчили останні 4 роки жити. Президент проросійський, парламент і уряд також. Чи ви бачили, щоб дуже просували українську мову, культуру і літературу? Далі Збруча її майже і не видно було.
Радмила написав:Я особисто не поїхала б ніколи в країну жити, де є одностатеві сімї. Бо вважаю, що в такій країні вже щось погано з мізками. Бо я маю традиційні сімейні ціності. і це моя основа. Те, що я не змінню.
А де ж ваша широта поглядів? Як так розумієте східняків, то зрозумійте і одностатеві сім'ї. Де ж ваша лояльність? Та й взагалі це нонсенс. Не хочу в Європу, бо там одностатеві сім'ї

Радмила написав: От тому, що ви всі були переконані в тому, що їм дуже треба ваша "демократія", от через те ми зараз і воюємо. а так 4 області вирішили, що вони можуть вирішувати за всю Україну. Тепер маємо війну.
То це хіба ми винуваті, що почався сепаратизм?! А не задумувалося, що це було дуже вигідно Росії? Так може не славнозвісна Америка фінансувала Майдан і АТО, а великий брат склав такий сценарій?