Глобальні оголошення!

Україна: майбутнє і теперішнє

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Україна: майбутнє і теперішнє

Повідомлення erinaceus » 24 серпня 2014, 00:33

Радмила написав: І ті люди зі Сходу, вони теж в себе вдома мають право жити так як вони хочуть, а не так як їх почала вчити Галичина. І не було б отого "Росія". Якби їх не почали утискати і вчити як жити.

Та хто ж їх вчив жити?! Чи забороняли їм спілкуватися російською мовою? Чи навчання в школах не велося російською? Чи бракує нам російських ЗМІ? Так там українського вдень з вогнем не знайти. Це якраз вони нас вчили останні 4 роки жити. Президент проросійський, парламент і уряд також. Чи ви бачили, щоб дуже просували українську мову, культуру і літературу? Далі Збруча її майже і не видно було.

Радмила написав:Я особисто не поїхала б ніколи в країну жити, де є одностатеві сімї. Бо вважаю, що в такій країні вже щось погано з мізками. Бо я маю традиційні сімейні ціності. і це моя основа. Те, що я не змінню.

А де ж ваша широта поглядів? Як так розумієте східняків, то зрозумійте і одностатеві сім'ї. Де ж ваша лояльність? Та й взагалі це нонсенс. Не хочу в Європу, бо там одностатеві сім'ї :dash: Ну прямо як москалі говорите :crazy:

Радмила написав: От тому, що ви всі були переконані в тому, що їм дуже треба ваша "демократія", от через те ми зараз і воюємо. а так 4 області вирішили, що вони можуть вирішувати за всю Україну. Тепер маємо війну.

То це хіба ми винуваті, що почався сепаратизм?! А не задумувалося, що це було дуже вигідно Росії? Так може не славнозвісна Америка фінансувала Майдан і АТО, а великий брат склав такий сценарій?
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Радмила » 24 серпня 2014, 11:04

erinaceus написав:Та хто ж їх вчив жити?! Чи забороняли їм спілкуватися російською мовою? Чи навчання в школах не велося російською? Чи бракує нам російських ЗМІ? Так там українського вдень з вогнем не знайти. Це якраз вони нас вчили останні 4 роки жити. Президент проросійський, парламент і уряд також. Чи ви бачили, щоб дуже просували українську мову, культуру і літературу? Далі Збруча її майже і не видно було.

А хіба не зняли статус російської регіональної? А хіба не заборонили російські ЗМІ? І тих Хіба є достатньо.
А щодо утисків української, то це взагалі смішно. ТАм люди говорять рідною для них мовою. Так там це російська мова. Ніхто не забароняв там української. Але як людина від мами в сімї говорила російською, то на вулицю говорить українською? І таких там більшість, це історично склалось. Яка тобі різниця на якій вони говорять мові? Яка різниця? Ці люди жувуть в Україні, працюють для нашої країни. Але ваше бажання їх переробити під себе, призвело до конфлікту.
І хто тут вас утискав? Хотіли памятник Бандері, стоїть, хоч для Сходу то є злочинець. Ніхто не приїхав і не зніс того памятника.
erinaceus написав:А де ж ваша широта поглядів? Як так розумієте східняків, то зрозумійте і одностатеві сім'ї. Де ж ваша лояльність? Та й взагалі це нонсенс. Не хочу в Європу, бо там одностатеві сім'ї

Розуміти і приймати це різні речі. Я їх розумію. Хай собі так живуть. І я не їду їх вчити. що це погано. Це їх справа. Але я не хочу. щоб моя дитина жила в такій країні. де одностатеві шлюби є нормою. Я не хочу, щоб їй у школі проводили таке статеве виховання як в них є. І я не бачу, що такого особливого може мені запропонувати Європа щоб я хотіла там жити? Мені там медом не намазано. Як казала Перлинка свою Європу я тут роблю сама. Мені тут добре жити. Мені подобається, те як я тут живу.
А ви такі патріоти, що вам євро-долар помахай, і вже готові їхати ген за очі, бо там краще. І байдуже, що там і як там. Може це у вас не має базового світогляду? Що вам байдуже, що вашим дітям будуть вкладати в голови? Аби дороги були рівні і "демократія" за вікном.

Ну а про фінансування майдану. То добре, що визнаєш, що все ж таки його фінансували. І саме ви винні у тому, що на Сході сепаратизм. Не треба було скакати і дурниці всякі кричати. Не треба було смолоскипні ходи в Києві робити. І День Перемоги - Днем жалоби оголошувати. То іі не було б сепаратизму.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення erinaceus » 24 серпня 2014, 19:31

Короче, народ. Нема що з вами говорити... Марна трата часу :hysteric: Досвідос!
А всіх інших з Днем незалежності! Слава Україні!
Зображення

Зображення

"У кожного своя пустеля і свої міражі." - Ліна Костенко
erinaceus Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2191 раз.
Подякували: 1479 раз.
Діти: Хлопчик-горобчик
Дівчинка-квіточка

Повідомлення Радмила » 24 серпня 2014, 20:46

Справді. Як не має, що сказати, краще промовчати.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення ІРЦЯ » 24 серпня 2014, 20:50

erinaceus написав:Короче, народ. Нема що з вами говорити... Марна трата часу :hysteric: Досвідос!
А всіх інших з Днем незалежності! Слава Україні!

ГЕРОЯМ СЛАВА !!!
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення Naya » 24 серпня 2014, 21:55

erinaceus написав:NayaNaya Ну по-перше, замовних статей ще ніхто не відміняв. А по-друге, хто з нас знає реальні цифри? Чи може хтось працює у бюро статистики?! А від фоняра можна написати які хочеш цифри. Так, жити стало важче. Так, рецесія економіки. Це видно і без цифр. А що ви хотіла за умов війни? Покажіть мені хоч одну країну, де зростала економіка під час війни. Аж смішно! Бо гроші, які мали йти на реформи і інновації, йдуть на армію, і то не вистачає.

Он як, вам відомо щось про замовні статті? Та невже? Тоді може хоч якесь припущення зробите, що в тому інфопросторі якому самі довіряєте теж є замовні статті? І не лише статті, а й усі провокації майданні, нє? Дуже добре, що вам видно і без цифр, але прикро, що є можливість все це списати на війну. Тільки ви не допускаєте, що і ця війна і ворог придумані для таких як ви, щоб списувати занепад економіки і прикривати розбазарювання того малого, що ще лишилося в країні? Без цієї війни можна було спокійно обійтися. Але ви привели до влади бездарів, і тепер вам треба виправдати і свій вибір і свої діі, тому нічого не лишається як повторювати кліше: ну чого чекати - війна....Про причинно-наслідкові зв"язки мабуть нема сенсу навіть згадувати, вам судячи зі всього то нічого не дасть.
З відповіддю для мене можете не трудитися. Я сюди рідко заглядаю, та й говорити вам тут нема з ким. Йдіть фарбуйте мости, це веселіше, аніж думати та аналізувати.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення TYulia » 25 серпня 2014, 13:03

Naya написав:Але ви привели до влади бездарів

а кого по-вашому треба було привести до влади? чи треба було лишити все як є?

Не берусь захищати конкретного Порошенка, але таки скажу кілька слів. Може то я така наївна, але треба дати їм шанс покерувати державою, бо то саме легше говорити "то не так робити, то не так... привели до влади бездарів"... а чи ви знаєте якусь іншу конкретну людину, яка б задовільнила всіх і все робила б правильно??? Звичайно і я деколи задумуюсь, а чому президент то чи то не робить, але таки наївно хочу його виправдати, бо ніхто з нас всіх нюансів не знає. І може добре що він підтримує звязок з Європою і старається не оголосити "Відверту" війну з Росією, бо може то б було страшніше для нас, не знаю. Не така я сильна в політиці.
Naya написав:Йдіть фарбуйте мости, це веселіше

не фарбувала, але нічого в тому поганого не бачу, і навіть рада що зараз люди в нас таки хочуть себе ідентифікувати як українці. Це надзвичайно добре для держави і для нації!

На рахунок того АТО з бойовиками, моя особиста думка що це все йде від тої одної страшної людини, що сидить в Москві. І не потрібно винити "Євромайдан" в цьому всьому. Той же Порошенко, є досить середнім кандидатом, ми ж не обрали Тягнибока, Яроша. А якщо вам щось не подобається на сході, то прошу дуже палатки, мітинги, майдани, а не гради, буки, чеченці..
Мої родичі з Донецька приїхали до нас, але певно поїдуть в Київ, бо хочуть малого в ліцей там оформляти. Трохи з ними поспілкувалась, то важко бачиться мені кінець тої війни. Навіть як так станеться, що якось то закінчиться, то всеодно дуже багато тої нечисті там залишиться..

І ще пару слів про Євросоюз від мене ) - Я таки ЗА Євросоюз. За одностатеві сімї я навіть не задумуюсь, членство в ЄС не вимагає від нас мати ті самі погляди. Хочете називайте мене не патріотом нашої країни, я хочу щоб молоді студенти мали більший доступ до навчальних ресурсів Європи, і щоб люди вільно і легко їхали собі на роботу в Європу, а не на заробітки, і якщо вони вже обрали для себе такий вид заробітку, то таки вже мали якісь офіційні відрахування на пенсію чи ще щось. І мені подобається, що зараз трохи таки в Європі з Україною рахуються, мені подобаються як наші дипломати, і наша ТЕПЕРІШНЯ влада говорить по англійськи, мені подобається що Українське стало МОДНИМ.

Боже поможи Україні!!!
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Перлинка » 25 серпня 2014, 17:11

TYulia написав:
Naya написав:Але ви привели до влади бездарів

а кого по-вашому треба було привести до влади? чи треба було лишити все як є?

Не берусь захищати конкретного Порошенка, але таки скажу кілька слів. Може то я така наївна, але треба дати їм шанс покерувати державою, бо то саме легше говорити "то не так робити, то не так... привели до влади бездарів"... а чи ви знаєте якусь іншу конкретну людину, яка б задовільнила всіх і все робила б правильно???

Так, якщо ви не мали на кого міняти, дійсно вартого і кращого, то треба було лишити все так , як є.
Бо в тому то й справа, шо змінили шило на мило, але ше плюс купа трупів,розруха, економіка нижче плінтуса, безліч поломаних доль, сиріт, безбатченків, дві області ,а це 6, 5 мільйонів людей вже кілька місяців не живуть, а існують в пеклі.А скільки людей залишились без даху над головою і без засобів до існування?
І це ще все не кінець , а найбільше лякає невідомість.
Бо всі застигли в очікуванні, ніхто не знає чого чекати від завтра.
Ніхто нічого цінного не продає, не купує, ніхто не росте, не розвивається, нічого не будує, у людей просто опустились руки, бо не виключають, того , що за кілька місяців і їм доведеться втікати в невідомість в одній сорочці.
І прогнози холодної і голодної зими не схожі на вигадки.
Дякуйте Богові що це все нині коїться не в нас.
Бо якби янукович не був таким сциклом, то ато велось би сьогодні на західній Україні.
І вже вам би писали з Донбасу, а чого це ви махали прапорами євросоюзу, захоплювали силою обласні ради, трощили і грабували міліцію та прокуратуру ,самі винні, самі закликали війну в свої домівки.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 25 серпня 2014, 17:26

TYulia написав:
І ще пару слів про Євросоюз від мене ) - Я таки ЗА Євросоюз. За одностатеві сімї я навіть не задумуюсь, членство в ЄС не вимагає від нас мати ті самі погляди. Хочете називайте мене не патріотом нашої країни, я хочу щоб молоді студенти мали більший доступ до навчальних ресурсів Європи, і щоб люди вільно і легко їхали собі на роботу в Європу, а не на заробітки, і якщо вони вже обрали для себе такий вид заробітку, то таки вже мали якісь офіційні відрахування на пенсію чи ще щось. І мені подобається, що зараз трохи таки в Європі з Україною рахуються, мені подобаються як наші дипломати, і наша ТЕПЕРІШНЯ влада говорить по англійськи, мені подобається що Українське стало МОДНИМ.]

І за це все ти готова розрахуватись тисячами чужих життів (при тому, що це далеко не кінець)та мільйонами обездолених?
Ок платити почали, але шо там з працевлаштуванням в Європі, процес пішов?
Вас чекають з відкритими обіймами і пенсію нараховують нелегалам від грудня?
Я не розумію вас люди.
Вчіться добре і вас приймуть в найкращі європейські вузи, станьте висококваліфікованим фахівцем і вас запросять на легальну роботу в Європу.
Але ж ні хочеться все робити по українськи,на шару, а жити по європейськи.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення TYulia » 26 серпня 2014, 12:16

не берусь вас переконувати в своїй думці, бо то певно нереально. Зараз я напрошусь на фразу "бач, не має що сказати" :hi: Чесно кажучи мені дивно читати такі думки-слова від тернопільських західняків.
Ви самі собі протирічите, "треба було лишити Януковича"; але як "лишили б Януковича то АТО була б в нас, а нам того не треба". Лишити все як було в грудні-січні, це далеко не варіант, я вдячна всім людям які зробили цю революцію, і питання далеко не в Європі, як можна було стерпіти ці кроваві розгони 30 листопада, і закони 16 січня вам може теж подобались, було б в нас так як в Росії зараз, і певно за оці мамські дописи вже й посадити могли б. А то що робить теперішня влада не скажу що на 100% правильно, але за місяць і навіть рік систему змінити важко, але треба працювати, щоб хоч наші діти жили в кращій успішнішій країні, а не лишати все аби як.

а на рахунок вашого "трупами платити за Європу", то це взагалі нісенітниця, не бачу жодного звязку. Багато людей на сході також за ЄС. І якби все мирно мудро відбувалось, то можна було б мати хороші дипломатичні відносини як з заходом так і з сходом.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей