Глобальні оголошення!

Мультиварка

Модератор: irinka

Re: Мультиварка

Повідомлення smailik_m » 25 березня 2014, 18:31

MolokovaK написав:в мене Redmond з керамічним покриттям, в комплекті йшли лопатки але користуюся деревяними) мультиварка классна, вже 1,5 року працюе на ура, готую в ній все. дуже зручно) доречі якщо хтось шукає мультиварку, то рекомендую зайти на сайт Технопортал , ціни дуже вигідні , ми там купували)

а яка модель?
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Повідомлення Dashko » 26 березня 2014, 10:13

Tajga написав:я теж "рідними" не користуюсь. Купила ложку і половник силіконові. Лопатки теж силіконові.

Dashko, а як смажиш млинці? Ставиш жарку на певний час (скільки хв?). Жарить весь час однаково? Бо я якось пробувала, не сподобалось. Може щось неправильно робила... А млинці - які?

Час ставлю півгодини або годину. Температуру 160 градусів. Смажить приблизно однаково. Важче щось пересмажити, ніж на звичайній сковорідці. Млинці - смачні )))
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення stella123 » 26 березня 2014, 17:11

Хочу мультиварки. Сильно. Начиталася всякого різного і шось голова пухне, що вибрати. Хочу, що була така побільше 5 л і щоб режим йогут був. І вродіби і скороварка мультиварка непогано б...І я остаточно заплуталась... Дивилася на Дех але, щось для мене маловата... І я з того всьго незнаю,шо робити
Зображення
Якщо зараз дуже погано, то в найблищому майбутньому буде дуже добре.
stella123 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: дівчинка Полінка 23.09.2012

Повідомлення eney » 26 березня 2014, 18:39

А штебу хтось має??? бо я теж в пошуках мультиварки, довго дивилась на уфо, потім скороварку-мультиварку декс, а тепер побачила штебу, муки одним словом.
:crazy:
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення smailik_m » 27 березня 2014, 10:56

Вчора замовила собі таку
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

правда не в розетці, бо там дорого..
Дуже хотіла щоб був ручний режим, ну і чаша керамічна...як приїде то розкажу...
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Повідомлення Кокетка » 27 березня 2014, 12:10

stella123 написав:Хочу мультиварки. Сильно. Начиталася всякого різного і шось голова пухне, що вибрати. Хочу, що була така побільше 5 л і щоб режим йогут був. І вродіби і скороварка мультиварка непогано б...І я остаточно заплуталась... Дивилася на Дех але, щось для мене маловата... І я з того всьго незнаю,шо робити

бери редмонд м110, то скороварка, а режим йогурт то не самий потрібний режим( в скороварках його нема, та люди роблять і там), кипятиш молоко в каструлі , вистигає до 30 градусів ( можна посолодити як любиш солодке бо буде нейтральний йогурт, я не солоджу але потім мішаю з персиковим варенням або мороженою клубнікою) ) засипаш бактерії, і в рушник замотуєш каструлю) :wink: ( я беру гуд фуд ..1 пачка на три літри,і ще два раза роблю з того самого йогурта) випічка хліба мене теж мало цікавила ,бо печу три хлібини (замішую в комбайні браун), мультиварка пече при 170 а я печу , щоб рум"яний був при 190-205, а просто випічка (кекси) там є, но зато режими скороварки я використоавую постійно, фасоля 40 хв, мясо на бутерброди для дітей за 30 -40хв готове в режимі тушіння готую, суп 20 хв гороховий, 10 хв гречаний) а саме корисне що нема взаємодії з повітрям, воно не випаровується а все в собі вариться. я хотіла мультиварку, но я рада що у мене мультиварка скороварка, використовую постійно її :yes:
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Наталіна89 » 27 березня 2014, 17:24

stella123 написав:Хочу мультиварки. Сильно. Начиталася всякого різного і шось голова пухне, що вибрати. Хочу, що була така побільше 5 л і щоб режим йогут був. І вродіби і скороварка мультиварка непогано б...І я остаточно заплуталась... Дивилася на Дех але, щось для мене маловата... І я з того всьго незнаю,шо робити

Я по таким самим критеріям вибирала собі мультю,але в мене ще була умова,щоб був "Мультиповар".На день Ангела коханий чоловік подарував мені мультиварку Полярс отаку
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
,але купляв в нас в Фокстроті,тоді була акція 999грн+запасна чаша.Те що я задоволена нею безмежно-це не сказати нічого!Вона моя права рука на кухні :ha:
Єдине,що мені не дуже подобається,це те що н епродумали трохи з нагрівальним диском,після першої ж каплі води(в мене після першого використання) на нього утворюються такі ніби підгорілі плями,вони відмиваються,але не до кінця(А щодо готовки,вона то взагалі супер!
Наталіна89 Офлайн

Мультиварка

Повідомлення Оксанютка » 23 квітня 2014, 17:36

Дівчата,поділіться враженнями від використання мультиварки.Чи потрібне це чудо техніки на кухні? Якою користуєтесь?

А то давненько чоловік прагне мені подарувати з якоїсь нагоди, а я все віднєкуюсь.Скоро ДН, то може і варто прийняти такий подаруночок :confused:
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення мама » 23 квітня 2014, 22:38

В мене є. По суті - вони всі однакові - нагрівальний елемент і чаша є у всіх, у дорожчих - парова мисочка, йогуртові стакани і т.п. Але різниці між 10 програмами і 20 - мало, хіба в ціні) Всюди + і - час, що дозволяє керувати проиготуванням страви.
Особливо кращими на смак, страви приготовані в мульті, не є. І сама вона не готує, хіба кашу на воді: залив, засипав і чекаєш. Всюди треба стояти і помішувати-досипати-доливати.
Єдиний + для мене - таймер, якби такий був на плиті - мульті була б мені без потреби. :ha:
Тішуся, що можу з вами спілкуватися!
мама Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 92 раз.
Діти: хлопчик

Повідомлення Кокетка » 23 квітня 2014, 22:43

а у мене є на плиті таймер :hi: )) та я дуже задоволена своєю мультиваркою скороваркою :yes: вона мене виручає, часто закинув прийшов готово) і пар стравився))) і можна відкривати ) готує дуже швидко, особливо бобові (40хв) чи мясо
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Поперед.Далі

Повернутись до Кухонна техніка та посуд

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей