stella123 написав:Хочу мультиварки. Сильно. Начиталася всякого різного і шось голова пухне, що вибрати. Хочу, що була така побільше 5 л і щоб режим йогут був. І вродіби і скороварка мультиварка непогано б...І я остаточно заплуталась... Дивилася на Дех але, щось для мене маловата... І я з того всьго незнаю,шо робити
бери редмонд м110, то скороварка, а режим йогурт то не самий потрібний режим( в скороварках його нема, та люди роблять і там), кипятиш молоко в каструлі , вистигає до 30 градусів ( можна посолодити як любиш солодке бо буде нейтральний йогурт, я не солоджу але потім мішаю з персиковим варенням або мороженою клубнікою) ) засипаш бактерії, і в рушник замотуєш каструлю)

( я беру гуд фуд ..1 пачка на три літри,і ще два раза роблю з того самого йогурта) випічка хліба мене теж мало цікавила ,бо печу три хлібини (замішую в комбайні браун), мультиварка пече при 170 а я печу , щоб рум"яний був при 190-205, а просто випічка (кекси) там є, но зато режими скороварки я використоавую постійно, фасоля 40 хв, мясо на бутерброди для дітей за 30 -40хв готове в режимі тушіння готую, суп 20 хв гороховий, 10 хв гречаний) а саме корисне що нема взаємодії з повітрям, воно не випаровується а все в собі вариться. я хотіла мультиварку, но я рада що у мене мультиварка скороварка, використовую постійно її

Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.