Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka
Lenysa написав:особисто для тих хто так сумує за дефіцитом і ущемленням прав і свобод, Росія залюбки вас прийме в себе, ще й громадянство вам дасть, навіщо вам так себе мучити і жити серед таких поганих українців, які просто прагнуть волі!!!!!!
Anjuta написав:я не була проти того що люди вийшли, бо їм не довподоби влада, але я і не бігала як скажена і не кричала що ви робите дурні, Імхо
Lenysa написав:а хто хотів кровопролиття ??? хочемо жити , як нормальні люди , працювати, жити без хабарів,знати, що ми можемо на щось розраховувати і за зароблені гроші, можна щось придбати, а не рахувати копійки на хліб., от чого ми хотіли, і права ввести свої війська не мав ніхто, хто що розтягав не знаю , особисто нічого не крала, і не розтягала, а за чоловіка переживаю і буду переживати, тому, що кожна любляча дружина буде думати про свого чоловіка, а якщо ви не думаєте про своїх рідних, це ваші особисті справи,не треба тут виступати і провокувати людей на агресію і безлад.!!!
Lenysa написав:Я проти кровопролиття, тому і не пущу на війну, ніколи її не прагнула, а на майдан ходила в Тернополі і мій чоловік також і всі наші знайомі, тому читайте дописи, я останні листи кому писала так це тільки і їм.
Lenysa написав:а ніхто у вас не забирає свободу слова, просто трошки думайте де її висловлювати!!!так мені не вистачило, бо її і не було і більшість з нас розуміє, що все що було до сьогодні, це був фальш , брехня, безлад, крадіжки, хабарі і просто знущання над нами, а якщо хто і обкрадав і крав, то це не такі як ми прості смертні, а такі, хто мав доступ до цього, самі службовці і крали.
Повернутись до Політика, суспільство, Україна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей