Глобальні оголошення!

Політичні новини України

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Політичні новини України

Повідомлення Радмила » 02 березня 2014, 18:04

Є закон України про загальновійськовий обовязок громадян. Це не служити за гроші, за чужі інтереси. Це свою державу захищати. А є люди, які косили і косять від цього обовязку. Мабуть їм не треба державу захищати. То про що мова далі?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Lenysa » 02 березня 2014, 18:06

особисто для тих хто так сумує за дефіцитом і ущемленням прав і свобод, Росія залюбки вас прийме в себе, ще й громадянство вам дасть, навіщо вам так себе мучити і жити серед таких поганих українців, які просто прагнуть волі!!!!!!
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Радмила » 02 березня 2014, 18:07

А в нас свобода слова? Чи то як? Провокаторами в чому провокація? В тому, що я тепер переживаю за майбутнє своєї сімї? в тому, що і раніше Вас закликала, до того, що найбільша ціність це мир і людське життя? Коли ви всі йшли відстоювати свої права, то я маю теж своє право. І в першу чергу право на життя. Чи та як все. Всі хто не знати той проти нас?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення Радмила » 02 березня 2014, 18:08

Lenysa написав:особисто для тих хто так сумує за дефіцитом і ущемленням прав і свобод, Росія залюбки вас прийме в себе, ще й громадянство вам дасть, навіщо вам так себе мучити і жити серед таких поганих українців, які просто прагнуть волі!!!!!!

Це Ви до себе? Мені і прав і свобод вистачало. А Вам їх не вистачало.
А все решту гарні слова. А завтра постукає біда у хату, і чи буде воно варте, отих примарних не зрозуміло від чого свобод?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Semka » 02 березня 2014, 18:09

Lenysa а ким виступаєте ви, пишучи що нехай на війну ідуть добровольці, а я свого чоловіка не пущу?
Чого ви реагуєте на те що пишуть Перлинка та Радмила якщо вони не праві?

А як загене мій чоловік, бо він військовозобовязаний, то ті що вдома відсиджуватимуться скажуть потім
Anjuta написав:я не була проти того що люди вийшли, бо їм не довподоби влада, але я і не бігала як скажена і не кричала що ви робите дурні, Імхо
Semka Офлайн

Повідомлення Lenysa » 02 березня 2014, 18:14

а ніхто у вас не забирає свободу слова, просто трошки думайте де її висловлювати!!!так мені не вистачило, бо її і не було і більшість з нас розуміє, що все що було до сьогодні, це був фальш , брехня, безлад, крадіжки, хабарі і просто знущання над нами, а якщо хто і обкрадав і крав, то це не такі як ми прості смертні, а такі, хто мав доступ до цього, самі службовці і крали.Я проти кровопролиття, тому і не пущу на війну, ніколи її не прагнула, а на майдан ходила в Тернополі і мій чоловік також і всі наші знайомі, тому читайте дописи, я останні листи кому писала так це тільки і їм.
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Перлинка » 02 березня 2014, 18:14

Lenysa написав:а хто хотів кровопролиття ??? хочемо жити , як нормальні люди , працювати, жити без хабарів,знати, що ми можемо на щось розраховувати і за зароблені гроші, можна щось придбати, а не рахувати копійки на хліб., от чого ми хотіли, і права ввести свої війська не мав ніхто, хто що розтягав не знаю , особисто нічого не крала, і не розтягала, а за чоловіка переживаю і буду переживати, тому, що кожна любляча дружина буде думати про свого чоловіка, а якщо ви не думаєте про своїх рідних, це ваші особисті справи,не треба тут виступати і провокувати людей на агресію і безлад.!!!

Все просто -це називається відповідальність за наслідки.
перед тим ,як щось робити ,навіть на вашу думку хороше ,треба добре подумати ,який від цього може бути результат ,скільки у вас шансів ,що справа буде вдалою,чи ніхто від цього не постраждає,чи готові ви цим кимось пожертвувати.

Минулого тиждня на Тернопільщину привезли в труні трьох чоловік ,всі щиро оплакували ,шкодували.
Отож усвідомте ,якщо буде війна ,то будуть возити і возити,а кого і забудуть,а з кого і не буде що .
Тому варто поміркувати і зважити ,що є насправді добре ?
Що є щастя та нещастя?

Коли не живеться ,як в США та Європі ,і не вистачає якихось матеріальних речей ,чи вищеописане.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Радмила » 02 березня 2014, 18:21

Lenysa написав:Я проти кровопролиття, тому і не пущу на війну, ніколи її не прагнула, а на майдан ходила в Тернополі і мій чоловік також і всі наші знайомі, тому читайте дописи, я останні листи кому писала так це тільки і їм.

Ну то в такому разі, Вам має байдуже в якій країні жити. Яка різниця Україна чи Росія. Ви ж не готові оборонятись. Тоді тут і балакати не має про що. Хочете, щоб все зробилось чужими руками? А от не має зараз чужих рук. Всі свої. Мій, чоловік, Ваш чоловік, і наших інших форумчанок чоловіки, всі вони мусять державу свою боронити, і нас - свої сімї.
Я теж проти кровопролиття. А хто нас тепер питає? Воно прийде під наші двері.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Semka » 02 березня 2014, 18:23

Lenysa написав:а ніхто у вас не забирає свободу слова, просто трошки думайте де її висловлювати!!!так мені не вистачило, бо її і не було і більшість з нас розуміє, що все що було до сьогодні, це був фальш , брехня, безлад, крадіжки, хабарі і просто знущання над нами, а якщо хто і обкрадав і крав, то це не такі як ми прості смертні, а такі, хто мав доступ до цього, самі службовці і крали.

тобто вам не вистачало тої свободи, де треба було думати де саме і що говорити???
Semka Офлайн

Повідомлення Milichka » 02 березня 2014, 18:26

Не майдан виннен в тому що зараз твориться, а та колишня влада, яку захищала Радмила. Якби вона жорстоко не побила мирних студентів, вони через декілька днів самі б розійшлись і про Євромайдан уже б давно забули.

Майдан не закликав чужу армію на свою землю і сепаратизму не допомагає процвітати
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей