Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення taranjka » 18 січня 2014, 15:00

Вишгородський суд визнав винним у "словесному нападі" на працівників правоохоронних органів пенсіонера Петра Кацимона - мешканця с.Нові Петрівці, якого було побито напередодні представниками "Беркуту".
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

і всьо згідно "закону"
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Радмила » 18 січня 2014, 15:09

Ого скільки тут всього написали, доки мене не було.

Дівчата дуже багато передьоргується тими хто трактує ті закони. Давайте розберемось хоч з деякими.
Перешоджерело сайт Верховної Ради.

Де тут є мова про лижників? Тут мова про масові заходи, зокрема збори, мітинги, демонстрації. Якщо мова йде про мирний протест тоді навіщо людям маски, зброя, шоломи і т.д.? Нічого ненормального в цьому законі не має. Закон створює передумови для безпечного проведення мирних акцій.
Про палатку в лісі. Якщо в лісі в Карпатах будете проводити мітинг, то мабуть таки треба брати дозвіл. Зауважте, мова йде лише про масові акції. А ті хто пише коментарі до цих законів в інтернет ЗМІ і роблять малюнки , які тут викладались зумисно дезінформують людей.

Далі.

Це порушення свободи слова чи нормальна практика цивілізованих держав? Нічого щоб суперечило конституції в цьому пункті не має.

Є призумція невиності. І не можна обзивати людей бездоказово. Інакше на будь-чиї двері невдоволений сусід напише - вбивця, злодій і це все буде безкарно.

Тут все зрозуміло. Мирні зібрання не повині заважати функціонуванню державних органів влади. Протестуйте на здоров'я, але так щоб це не заважало іншим людям виконувати свою роботу. Ваші права можуть бути реалізовані до тієї межі доки вони не порушать права інших людей.

Згідна на всі 100. Працівники правоохороних органів мають справу із злочинцями, і розповсюдження інформації про їх проживання і тощо ставить під загрозу їх життя. Правоохоронці у всіх державах захищаються законом.

Теж саме про судів. Нормальна світова практика.

Щодо хворих , які недоотримують кошти з закордону. Громадські організації і благодійні фонди не беруть участі в політичній діяльності. Отож той хто кричав про те що не будуть фінансуватись соціальні програми, якось так "забув", що мова йде лише про ті організації які займаються політичною діяльністю.

Отож я не брала весь той закон до уваги, але аналізуючи спірні питання нічого такого, щоб говорило про повернення до тоталітарного минулого не має.

Окремо скажу про автоколону. Так там дісно закон є недоопрацьований. Бо не має чіткого визначення що таке автоколона. Я думаю що цей пункт з часом доопрацють, або дадуть йому трактування.

В Ваших обговореннях дуже багато емоцій і упередження. Якщо б ці закони були прийняті не зараз, то ніхто б не казав, що в них є щось ненормальне. А зараз все розглядається через призму майдана. Сам по собі майдан не є нормальним видом протесту , отож він дійсно не вписується в ці закони. Цікаво мені де в демократичних державах, ви бачили такі форми протесту і як на них реагує влада?

А тепер щодо мирних зібрань . Якось однобоко все сприймається. Дивимось проте як вітаються мирні зібрання по-свободівскі
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення taranjka » 18 січня 2014, 15:11

Я ЇЖДЖУ НА ФЕСТИВАЛІ. ФЕСТИВАЛЬ - МАСОВИЙ ЗАХІД. ТА Я ЖИВУ В НАМЕТІ - ЗНАЧ ТРЕ ДОЗВІЛ БРАТИ :)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення taranjka » 18 січня 2014, 15:13

Наклеп у творі

анекдод про президента - наклеп!
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 18 січня 2014, 15:18

Радмила написав:Якщо б ці закони були прийняті не зараз, то ніхто б не казав, що в них є щось ненормальне.

все вірно. зараз ці закони прийняті недопрацьованими і такими, що їх можна трактувати по різному. в даному випадку - проти Майдану

але вихід є - Конституція. більшість з них порушують права людини, а згідно неї не можна приймати закони, які обмежують права людини визначені конституцією

Стаття 22. Права і свободи людини і громадянина, закріплені цією Конституцією, не є вичерпними.
Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані.
При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.

Конституція України має найвищу юридичну силу, норми Конституції України є нормами прямої дії.Тобто,вони застосовуються безпосередньо незалежно від того чи прийнято на їх розвиток відповідні закони або інші нормативно правові акти.
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 18 січня 2014, 15:21

Радмила написав:Теж саме про судів. Нормальна світова практика.

тобто для тебе нормально, що суддя може на свою скромну зарплату мати шикарні вілли, авто і тд, а ти не маєш права написати про це? і щоб це розслідували?
якщо так, то питань нема
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 18 січня 2014, 15:23

Радимила, для мене ти зразок ідеального жителя за диктатури :rose:
не те, що звинувачувати владу не можна, так ще й маєш арґументи на виправдання
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Радмила » 18 січня 2014, 15:56

taranjka написав:Я ЇЖДЖУ НА ФЕСТИВАЛІ. ФЕСТИВАЛЬ - МАСОВИЙ ЗАХІД. ТА Я ЖИВУ В НАМЕТІ - ЗНАЧ ТРЕ ДОЗВІЛ БРАТИ :)

І що в цьому кримінального? Організатор фестивалю може взяти дозволи на встановлення наметів перед початком фестевалю. І все нормально. Не має ніяких проблем. А завтра у вас на подвірі встановлять десяток наметів, бо у них масовий захід. Де будете з дітьми гуляти і чи сподобалось би вам таке сусідство з молодиками у масках, в спецодягу, в шоломах з піротехнікою, арматорою....? І все це можна назвати мирний захід. "Ми протестуємо проти жовтих качель у дворах". Як, така перспектива? Власне це те що зараз може зробитит будь-хто, будь- де, і не зважаючи на інтереси інших людей.

Обгорунтуй. Які саме положення порушили конституцію. Конкретно!!!! По пунктах.

Якщо суддя має маєтки і т. д , то має бути звернення в прокуратуру і проведене відповідне розслідування. В нас в плані корупції законодавство є, виконання не має. Є звіти, які подаються щорічно, але в цих законах є багато прогалин і у виконанні також. Тому треба міняти антикорупційне законодавстово. Але порпатись в особистих справах будь-якої людини не є правильним. Тобі б сподобалось, якби завдяки спецзасобів, хтось дослідив твою власність. А потім вивісив перелік того щоти маєш і де в газеті? Такий телевізор, такий комп, такі труси.... Вибачте, це є порушення прав людини на приватне життя. Якщо отримані статки в незаконий спосіб, то повині бути законі механізми цього виявлення.

Я хотоіла б, що б дискусія велась не на емоціях, а обгрунтовано. Бо на емоціях, як раз , людей перконують те, в чому вигідно певним сили.

Чому можна складати чорні списки корупційних чиновників з ПР, але не можна таке оприлюднювати про Свободу?
зсилки вище
"У центрі Львова виникла бійка між представниками ВО «Свобода» та активістами організації «Автономний опір» у зв’язку з тим, що свободівці намагалися перешкодити встановленню «Стовпа ганьби» біля Львівської міськради, на якому розміщено список та портрети депутатів, які голосували за забудову на вул. Озаркевича, 4а біля шпиталю Шептицького. "

Що це? Це подвійні стандарти! Тоді за що ви боретесь? Хто з вами там на майдані? Такі самі як і зараз при владі. Від перестановки доданків сума не міняється!!!!
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення Радмила » 18 січня 2014, 16:26

Для порівнянн законодавство Німечини, те що вдалось знайти

Повний текст, а тут дещо цікаве з цього тексту. І ні в кого не виникає ніяких непорозумінь.

Отож наш Євромайдан в Германії в принципі не міг би відбутись, бопорушеє багато пунктів про зібрання їх законодавста.

Так що де тотолітарна держава це ще питання.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Радмила » 18 січня 2014, 16:42

В продовження теми. Законодавство інших країн.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей