Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Перлинка » 05 січня 2014, 00:21

А шо вона не має права кудись поїхати, по документах дачач не її, друзів, в яких гостює і які претензії? Там папараці за наклеп можна по судах затягати.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 05 січня 2014, 00:24

якщо вірити гуглю, то живе вона в квартирі багатоповерхівки, катається на ауді, в відпустку їздить в гори (фото з її відпустки вражають - моя мама так само вдягається))). так, може й має десь золотий палац, і коли всі папараці засинають нишком на гелікопетрі туди перелітає :hi:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TaniaPicaSSo » 05 січня 2014, 00:27

Перлинка написав:Не виправдовую путіна і януковича, але не вірю, що в ангели меркель така дача.який сенс тоді брати на себе таку відповідальність, якщо на кіосках з шаурмою і то можна краще мати?

В європейських країнах, зазвичай, йдуть в політику не щоб капітали примножувати, (бо для того йдуть в бізнес, а бізнесмени і політики мають бути різними людьми, а не одними й тими ж). В політику йдуть ті, хто має амбіції, хоче керувати, щось змінювати, має свої ідеї, як це зробити. Наприклад, у Швеції їхні "депутати" отримують таку ж зарплатню, яка в них була на попередній роботі. Тобто була собі вчителька, вирішила піти в міськраду, бо дуже хоче щось змінити в місті, і отримує свою колишню вчительську зарплату, а не всі офіційні "блага" і ще й неофіційні "відкати". Відповідно і люди тоді в політику не рвуться як до ласого шматка, а йдуть туди вже ті, кому це справді цікаво.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Перлинка » 05 січня 2014, 00:55

І ти не віриш в корупцію на високому рівні, наркотики проституцію, там цього всього нема? Серіал про катані дивилась? Якісь байки розказуєш, всюди одне й те ж, просто десь більше, десь менше.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Ulkanet » 05 січня 2014, 04:33

Перлинка написав:Не виправдовую путіна і януковича, але не вірю, що в ангели меркель така дача.який сенс тоді брати на себе таку відповідальність, якщо на кіосках з шаурмою і то можна краще мати?

вона бідачка вся в роботі :ha: от і "запусила" хазяйство :ha: :ha: :hi: ::Р: :ha:
"моя" дача і та ліпше виглядає. :hi: :hi: :hi:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення taranjka » 05 січня 2014, 14:00

як на мене, в пострадянських країнах люди настільки звикли, що від них нічого реально не залежить, що влада народу - це тільки гарне гасло, що важко повірити, що в інших країнах це не так. що десь влада прислухається до народної більшості. що може існувати справжня опозиція, яка тільки й чекає найменшої помилки з боку своїх конкурентів і вміє використати свій шанс. нам до цього ще йти і йти. а євромайдан - один з кроків до цього
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Радмила » 05 січня 2014, 15:28

taranjka написав:а чим тобі майдан мішає? навіть києвляни не жаліються, а ти тут за 500 км сумуєш, що влада його ще не розігнала :crazy:

Щиро кажучи мені майдан нічим не заважає. Стоять, та хай стоять. Кожному своє. А ось що мене по справжньому дратує, і кого б я розганяла одразу, це свободівських хлопак. В них я бачу найбільшу загрозу для України і суспільства. Їх погляди на титульну націю, і тому подібне, їх нарваність це те що мене просто дуже лякає. Гітлер теж колись на такій хвилі прийшов до влади. Якби Тягнибока не було на майдані, то про мене нехай той майдан хоч до кінця року стоїть. Ну хуліганять помаленько - "чим би діти не тішились". Але коли людям промиває мізки така людина як Тягнибок це може бути дуже небезпечно. Я слухала його виступи на майдані. Він вміє говорити і переконувати людей. І в цьому є біда. Бо люди можуть піддатись і наробити біди. Навіть якщо вони потім про це будуть шкодувати.

Я вважаю, що можна змінити щось, лише тоді коли в кожного в мізках зміни будуть. Наприклад я вчуся. І я принципову не плачу за екзамени, наскільки вивчила на стільки здаю. І це мій вклад в Євроінтиграцію. Якщо б так думала і робили усі студенти, то не було б корупції у вузах. В нас в групі теж постало питання платити за екзамени, але активна частина групи сказала "НІ". Вирішили купувати лише квіти і все. Хоч були такі що пропонували скидатись в конверт за екзамен. Я знаю, що сусідні групи носять конверти. А ми здаємо, як здаємо. Були такі що не здали, ходили на перездачу.

І ось так всюди. Від кожного залежить багато.
У моєї подруги в чоловіка батьки приїхали з США, то за пропискою ходили 17 раз. Це ще по тих давніших часах було. Але вони ні копійки в кишеню не дали. Так находилися. Але це була їх позиція не давати хабара.
Кожний може боротися з системою. Кожний може. В мене знайомий їздив на майдан, а людям платить зарплату в конверті. Він може зробити свій вклад в євроінтеграцію? Може!!! Може чесно платити своїм людям.
Як розкрадають бюджет? Через відкати. Не будуть давати, не буде розкрадання. Знов таки знайома працює на вікнах-дверях. Прийшов прораб з будівництва. Каже мені треба на будинок 200 дверей, але так щоб з кожної дверки 50 гривень моїх. Це треба президента знімати? Чи щоб на кожній фірмі свідомо йому сказали НІ. Або повідомили правоохоронців про вимагання відкату, чи хоча б власника.
Кожний може. Кожний може змінити країну. Але не на майдані, міняючи президента. Власне шило на моло міняти. а тут, вже і тепер. А зараз на своєму місці.

До речі по ходу є пропозиція навіяна під'їздом флешки. Щоб хоч трішки покращити екологію.
Пропоную всім форумчанкам взяти участь в довготривалій еко-акції.
Всі знають, що викидати батарейки в сміття не можна. Але як я розумію. Та одиниці їх здають в утилізацію. В підїзді флешки я побачила 6-літрову банку з надписом для використаних батарейок.
Пропоную кожній форумчанці взяти під контроль утилізацію батарейок у власному підїзді. Для цього:
1. Друкуємо оголошення - з інформацією про шкідливість батарейок в звичайному смітті і необхідність їх утилізації. І повідомленням про встановлення контейнера для батарейок між 1 і 2 поверхом.
2. Ставимо банку в підїзді .
3. При заповнені банки відносимо її вміс у пункт утилізації.
Долучайтесь!!!!
При успішній акції розповсюдимо на весь Тернопіль!!!!
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення taranjka » 05 січня 2014, 17:23

мене свобода, та шо партія теж дратує, але загрози в них не бачу, бо "ідеалістів" там дуже мало. та й тягнибоку далеко до гітлера :hi: там на майдані стоять не свободівці, там стоять не за партії, і не стадо баранів, але ти вперто не хочеш цього зрозуміти :pardon:
ніхто не каже, що не потрібно починати з себе, свого підїзду. але зараз цього замало. потрібно паралельно і глобальні зміни робити. ти не платиш. я теж за роки навчання не заплатила жодного хабаря.
але от історі з педагогічного. один викладач вимагав в студента хабар. студент звернувся в відповідні органи, викладача зловили. і що з ним стало? відправили в відпустку, справу замяли. за місяць вернувся на своє місце роботи як ніц не було. студента інші викладачі-друзі загнали на своїх предметах.
змінювати потрібно не лише себе, але всю систему. викладач має знати, що він може бути і буде покараний, так само як студент який той хабар дає

на майдані зараз проводиться багато акцій, багато ідей висловлюється, розробляються різноманітні програми. потім підберу найцікавіше
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 06 січня 2014, 11:49

Про " страшну" Європу погляд (скопіювала з ФБ у розділ сміхотерапії).
Згідна з тим, що прийшов час міняти всю систему і наші погляди теж. І те що стоять не за партії, і не барани і не бомжі. А за принципи.
І те що, для змін потрібно ще трохи часу та визрівшогт плану дій.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Радмила » 06 січня 2014, 22:28

taranjka написав:мене свобода, та шо партія теж дратує, але загрози в них не бачу, бо "ідеалістів" там дуже мало. та й тягнибоку далеко до гітлера :hi: там на майдані стоять не свободівці, там стоять не за партії, і не стадо баранів, але ти вперто не хочеш цього зрозуміти :pardon:
ніхто не каже, що не потрібно починати з себе, свого підїзду. але зараз цього замало. потрібно паралельно і глобальні зміни робити.

В Гітлері теж загрози ніхто не бачив, поки він півЄвропи не переорав. Ну то таке. Свобода не пройде законно наверх, хоча б тому, що Схід не підтримає ніколи.

Якщо там стоять не за опозицію, то що вона робить на сцені? Народна влада, так вигнали б їх. І сформували свою, без депутатів владу. Не в'яжеться, на жаль. Стоять не за опозицію, вона їх просто вдало використовує. Шкода. В 2004 люди вірили, що виберуть доброго "царя" і все буде класно. Тепер вірять, що поганого "царя" скинуть і прийде добра фея-хрещена Європа, і будемо жити в казці. Тільки фея більш на мачуху скидається. І замість поганого царя прийде такий самий. "Дракон убит, да здравстует дракон"
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість