Модератор: Сяна
цього року дуже чекала, так хотілося на реакцію доні подивитися (мабуть, я чекала більше за неї
)
від чоловіка отримала 2 срібних набори і мої улюблені Фереро. від мами - цукерки і книжку, яку я давно хотіла і не могла знайти у наших магазинах. ще має бути шапка від подруги, власноруч нею в"язана (дуже люблю такі речі)
Малий отримав пірамідку, коврик для малювання, ростомір зайчиком, коробочку з цукерками (але йому тіки коробочка, а цукерки татко зїсть). Татко білизну і шоколадку (на жаль я не мала змоги кудись по магазинах сама вибратись, щоб щось більше купити)
. Свято почалося ще вчора - до доці прийшли прабабуся з прадідусем, подарували фрукти, дуже класного коника що бігає.
Потім ми їздили до чоловікових племінників, там передали подарунки дітками, ну а вони Ані Миколайчика - розмальовки і ще одного коника ( в Ані коникоманія то всі дарують коників
) Сьогодні Аня отримала рукавички, 2кофтинки, ляльку-русалку, банку нутелли, книжечку про Різдво, цукерки і фрукти. Тато наш отримав набір для гоління. Бабуся косметику і білизну, ще одна бабуся пилосос ну і я певно була дуже чемна бо нарешті довгоочікуваний планшет 
Я поміти вже, коли прийшла додому і хотіла пофоткати. 
і ми зайшли сьогодні в катедру і купила я книжечку "Мій перший молитовник". Думала племінницям, але таки свому малому залишу, йому сподобалась ця маленька гарненька книжечка.
Повернутись до Новорічно-різдвяні свята
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей