Я дуже люблю свято св.Миколая, а ще Різдво і взагалі всі груднево-січневі святкування, а їх в мене багато і Марії і день народження. Я щоправда вже на 10 років Школи відчувала себе як на День народженні! Приємно.
Так: доньці Св.Миколай приніс тарілку на сніг щоб на попі зїжджати, але таку велику тарілку, ми всі по черзі можемо нею користуватись. А ще книжки Бруно Ферреро, вона їх тепер полюбила, німецький шоколад Chateau, манікюрний набір (Avon, діже гарний минулого місця був в катаалозі, такий з малюнками підлітковими упаковочка і кожна штучка що там з малюнками на ручці),упаковку зошитів , мандарини звісно, кофту.
Мені: гроші, вино ігристе улюблене Мартіні Асті(триматиму на Новий рік певно), шоколад, і уявляєте заколки з Касабланки(це щось нове в репертуарі Миколая:)))
Чоловіку: ковбаски німецькі, сумочку з навушниками на ровер(дякуючи літньому СП), банні приналженості і шампунь від Апівіта(млію від цієї грецької косметики), ви мали отримати їх пробніки на святкуванні. Я теж купила собі шампунь(блиск, запах, якість волосся на вищому рівні).Дорогий на жаль, але не пожаліла.