Глобальні оголошення!

Що вам приніс Миколай?

Модератор: Сяна

Re: Що вам приніс Миколай?

Повідомлення Marichka » 21 грудня 2012, 10:52

Мені Миколай від чоловіка приніс гарну м"ягеньку,тепленьку піджаму і цукерки,які я люблю.Те,що купляли раніше-я не рахую,що то на Миколая.Чоловік знає,що я хочу,щоб в нас було це свято ,то подарунки отримую щороку.Від свекрухи отримала календар зі схемами ікон.Вона в нас ночувала.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Сяна » 19 грудня 2013, 10:51

о, як я люблю свято Миколая!!! :love: цього року дуже чекала, так хотілося на реакцію доні подивитися (мабуть, я чекала більше за неї :hi: )
емоцій позитивних справді було багато, досі ще не всі подарунки нормально розібрала
до мене теж Миколай приходив :yes: від чоловіка отримала 2 срібних набори і мої улюблені Фереро. від мами - цукерки і книжку, яку я давно хотіла і не могла знайти у наших магазинах. ще має бути шапка від подруги, власноруч нею в"язана (дуже люблю такі речі)
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Галина » 19 грудня 2013, 11:02

Зображення
Частина того, що приніс Миколай моїм діткам, решта просто в кадр не влізла. :ha:
А мені солодощі, білизна від чоловіка, сьогодні ще буде, то ще прозвітую.
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення TYulia » 19 грудня 2013, 11:16

Вітаю всіх з Миколайчиком! Я чайник получила, правда не під подушку, а на плитку одразу. :hi: Малий отримав пірамідку, коврик для малювання, ростомір зайчиком, коробочку з цукерками (але йому тіки коробочка, а цукерки татко зїсть). Татко білизну і шоколадку (на жаль я не мала змоги кудись по магазинах сама вибратись, щоб щось більше купити)
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Dribchuk » 19 грудня 2013, 11:40

В нас теж цього року щедрий Миколай :hi: . Свято почалося ще вчора - до доці прийшли прабабуся з прадідусем, подарували фрукти, дуже класного коника що бігає. :hi: Потім ми їздили до чоловікових племінників, там передали подарунки дітками, ну а вони Ані Миколайчика - розмальовки і ще одного коника ( в Ані коникоманія то всі дарують коників :hi: ) Сьогодні Аня отримала рукавички, 2кофтинки, ляльку-русалку, банку нутелли, книжечку про Різдво, цукерки і фрукти. Тато наш отримав набір для гоління. Бабуся косметику і білизну, ще одна бабуся пилосос ну і я певно була дуже чемна бо нарешті довгоочікуваний планшет :love:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Галина » 19 грудня 2013, 11:44

В нас теж Миколай русалку діснеївську приніс і Бель Вероніці, але моя хитра Діанка заникала їх в рюкзак і понесла до школи. :hi: Я поміти вже, коли прийшла додому і хотіла пофоткати. :pardon:
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення mari » 19 грудня 2013, 12:48

Я дуже люблю свято св.Миколая, а ще Різдво і взагалі всі груднево-січневі святкування, а їх в мене багато і Марії і день народження. Я щоправда вже на 10 років Школи відчувала себе як на День народженні! Приємно. :kiss:

Так: доньці Св.Миколай приніс тарілку на сніг щоб на попі зїжджати, але таку велику тарілку, ми всі по черзі можемо нею користуватись. А ще книжки Бруно Ферреро, вона їх тепер полюбила, німецький шоколад Chateau, манікюрний набір (Avon, діже гарний минулого місця був в катаалозі, такий з малюнками підлітковими упаковочка і кожна штучка що там з малюнками на ручці),упаковку зошитів , мандарини звісно, кофту.
Мені: гроші, вино ігристе улюблене Мартіні Асті(триматиму на Новий рік певно), шоколад, і уявляєте заколки з Касабланки(це щось нове в репертуарі Миколая:)))
Чоловіку: ковбаски німецькі, сумочку з навушниками на ровер(дякуючи літньому СП), банні приналженості і шампунь від Апівіта(млію від цієї грецької косметики), ви мали отримати їх пробніки на святкуванні. Я теж купила собі шампунь(блиск, запах, якість волосся на вищому рівні).Дорогий на жаль, але не пожаліла.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення TYulia » 19 грудня 2013, 16:15

Миколай ще раз, вжесьогодні вдень згадав за нашого хлопчика і приніс великий набір інструментів. Набір правда 3+, але татко ну вже дуже хотів його купити сину :yes: і ми зайшли сьогодні в катедру і купила я книжечку "Мій перший молитовник". Думала племінницям, але таки свому малому залишу, йому сподобалась ця маленька гарненька книжечка.
Миколая дуже тепле і приємне свято, теж стараюсь досі чоловіку в секреті подарунок готувати і тихенько під подушку ставити, навіть якщо це якась дрібниця. А для діток то взагалі свято суперове.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Lenysa » 19 грудня 2013, 16:41

Донечці: дитячий розвиваючий комп'ютер, лего, книжку(в середині з шоколадом), сумочку, мольберт, крейду, маркери, колготки, зірочку з солодощами, фрукти.
Мені: шкіряні рукавиці, солодощі.
Чоловіку: сорочку, солодощі, фрукти, нівеа після бриття.
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Sms » 19 грудня 2013, 16:50

Донечці: Коврик для малювання водою, хом'як повторюша, набір посуду дитячого з Машою і мішою, книжечку з казками і фрукти.
Мені: Книжку, шоколад, фрукти :wink:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Новорічно-різдвяні свята

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей