Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення taranjka » 12 грудня 2013, 12:41

denamama написав:Можете вважати мене цинiчною, але я дивуюсь, чому влада досих пiр не застосувала радикальних дiй до майдану в Киевi. В державi мае бути порядок. А в нас, як завжди, бардак...

це навіть не цинізм
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Lusik » 12 грудня 2013, 12:50

Не знаю як по всьому ринку. Но я вчора в той момент як закривалися була і бачила все своїми очима і чула, що говорять люди. Там де продають ковбаси жінки почувши ,що просять закритися на страйк в один момент добровільно закрилися і ніхто не нарікав (можливо не всі ), а ще й покупців просили пошвидше виходити, бо вони закриваються і ідуть на майдан. Також на речовому ринку - чула жінки казали ,що якщо зараз поступить пропозиція закритися, то без проблем закриються, бо як треба то траба. Звичайно , що чула як дехто з продавців казав , що потрібно гроші заробляти , бо якраз період сприятливий, а який сенс стояти на майдані? Тьотя теж торгує на ринку (вона працівник), то власниця не закривала точку-торгували до кінця і з зеленкою та з погрозами ніхто не ходив обливати товар. А після роботи пішла на майдан. :confused:
Звичайно можливо десь такий факт примусового закриття і був, я не можу 100% заперечувати, але хочу лише наголосити, що є люди які добровільно закриваються, щоб піти на майдан і хоч якось проявити свою підтримку київському майдану.

denamama
А в нас лише пару чоловiк попали пiд кийки...

Не прийміть за образу - просто цікаво чи Ви би так говорили, якби це був хтось з Ваших рідних?Просто попав під кийок?Бо мене це обурює-мій брат і знайомі зараз на майдані в Києві і я молю Бога щоб вони не попали просто під кийки.
За майданами життя не зупинилося -ринок частково працює і все що потрібно можна купити.

Можете вважати мене цинiчною, але я дивуюсь, чому влада досих пiр не застосувала радикальних дiй до майдану в Киевi. В державi мае бути порядок. А в нас, як завжди, бардак...

Про який порядок Ви говорите при тепершній владі. :impossible: ? Хіба що свій бандитський порядок вони вже давно навели :scare:
Востаннє редагувалось Lusik в 12 грудня 2013, 12:53, всього редагувалось 1 раз.
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення KriStar » 12 грудня 2013, 12:52

тобто, Ви проти майдану? Ви проти народу? Ви проти того, щоб людина могла виражати свою думку? А про те, що ви писали, щодо майдану треба застосувати радикальні міри, взагалі no comment :dash:
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення !OLGA! » 12 грудня 2013, 13:27

denamama написав:Можете вважати мене цинiчною, але я дивуюсь, чому влада досих пiр не застосувала радикальних дiй до майдану в Киевi. В державi мае бути порядок. А в нас, як завжди, бардак...

Як вам не соромно писати такі слова??? І що ви маєте на увазі під словом "радикальних" дій? Перестріляти людей які мають власну думку?
Зображення
!OLGA! Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 289 раз.
Подякували: 162 раз.
Діти: Синочок

Повідомлення Sms » 12 грудня 2013, 13:46

Lusik написав:є люди які добровільно закриваються,

зазвичай це прості продавці, які отримують з.п і не переймаються. а от власники іншої думки.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення taranjka » 12 грудня 2013, 14:01

я знаю таких, що звільняються і їдуть туди, на майдан. і теж мають сімї
інформація про школи - фігня, мої племінники в одній з цих шкіл навчаються, нема там такого, діти самі ходять там "потусуватися"
щодо ринку - перекидання столів і погрози я не підтримую, а чого міліцію не кличуть? вони ж типу проти майдану?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Natalinda » 12 грудня 2013, 14:10

Знаєте дівчата, я отак читаю завжди тему, але стараюся не встрявати. Маю собі свою думку та й все, йду сама собі на майдан, та й стою тихенько, от така в мене позиція наразі. Але реально починає попахувати фанатизмом. Невже ви підтримуючи майдан підтримуєте такі дії про які пише денамама :impossible:
denamama написав:То вчора дiйсно ходили хлопцi, хто не закривався -- обливали товар зеленкою.

Що ж це за волевиявлення врешті решт. І те саме про пожертви. Я б не дала ніяких пожертв якби до мене прийшли за ними добровільно примусово. Зараз такий доступ до інформації, що думаю кожен бажаючий знайде як гроші пожетвувати. В мене є знайомі, які з певних причин на майдані не можуть ризикнути засвітитися, то дали мені гроші, щоб я занесла. Тут якщо є добровільне бажання - то людина знайде в який спосіб долучитися, а примушувати... :confused: Я такі вчинки засуджую однозначно!!!!
Теж вчора йшла на майдан з ринку, то чула всіляке, і добровільно збиралися, і дзвонили власників питали чи можна, і обзивали незнати якими словами тих хто нейшов.
Я щодня сподіваюся що якнайшвидше вирішиться ця ситуація з користю для ВСЬОГО українського народу!!!! Вірю що ненамарно люди стільки вистояли :():
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення taranjka » 12 грудня 2013, 14:26

я проти примусовості в будь-якому випадку. і за те, щоб кожен міг не боятися і висловлювати свою думку. щоб міг захистити свої права. або хоч намагався. ті, що зараз на майдані - відстоюють свої права, і не бояться. хоч їх можуть побити, посадити, звільнити і тд. вони не стоять там за політиків, а за зміну системи. на відміну від тих, хто жаліється, як от їх обіжають, але захистити себе не пробують.
звичайно однією революцією хабарництво не викоріниш, але це можна почати робити. маємо шанс. це краще, ніж наступні ен років жити в країні, де будеш боятися елементарно захистити свої права. тим більше життя
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 12 грудня 2013, 14:38

мовою цифр
На пути в Европу Украине придется пройти через жесточайший бюджетный и финансовый кризисы. Результатом должно стать выстраивание новых правил игры. Прокормить государство-паразит, высасывающее из экономики половину соков, страна не в состоянии. Так что Майдан — попытка переучредить государство на новых основаниях — это вполне рациональное экономическое поведение. Иначе с дороги, ведущей к пропасти, не свернуть

:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення taranjka » 12 грудня 2013, 14:48

антимайдан "во всєй красе"
phpBB [video]
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей