denamama написав:Можете вважати мене цинiчною, але я дивуюсь, чому влада досих пiр не застосувала радикальних дiй до майдану в Киевi. В державi мае бути порядок. А в нас, як завжди, бардак...
це навіть не цинізм
Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka
denamama написав:Можете вважати мене цинiчною, але я дивуюсь, чому влада досих пiр не застосувала радикальних дiй до майдану в Киевi. В державi мае бути порядок. А в нас, як завжди, бардак...
denamama
А в нас лише пару чоловiк попали пiд кийки...
Можете вважати мене цинiчною, але я дивуюсь, чому влада досих пiр не застосувала радикальних дiй до майдану в Киевi. В державi мае бути порядок. А в нас, як завжди, бардак...
Lusik написав:є люди які добровільно закриваються,
denamama написав:То вчора дiйсно ходили хлопцi, хто не закривався -- обливали товар зеленкою.
На пути в Европу Украине придется пройти через жесточайший бюджетный и финансовый кризисы. Результатом должно стать выстраивание новых правил игры. Прокормить государство-паразит, высасывающее из экономики половину соков, страна не в состоянии. Так что Майдан — попытка переучредить государство на новых основаниях — это вполне рациональное экономическое поведение. Иначе с дороги, ведущей к пропасти, не свернуть
Повернутись до Політика, суспільство, Україна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей