Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Marichka » 02 грудня 2013, 23:39

знаю людей,які ще сьогодні поїдуть до Києва!!!ГОРДЖУСЯ!!!
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Iruska_2189 » 02 грудня 2013, 23:42

flower написав:А ви бачили хто кидав каміння? Кидали тітушки, яких перед тим самі беркутівці і міліція привезли до себе на автобусах.
А звідки ви взяли таку інформацію? то получається, що міліція привезла своїх друзів, колег переодітих, вони позакадли один одного камінням, арматурою, потовкли голови, поломали ноги і руки, і роз"їхалися додому. Я ні в якому разі не спростовую дій міліції, тут не може бути нікого виправдання, я просто хотіла донести думку про те, що не тільки Беркут винен, винні і ті "верхи", які дали наказ, уряд, опозиція, провокатори...тут багато варіантів для роздумів
Iruska_2189 Офлайн

Повідомлення taranjka » 02 грудня 2013, 23:45

Радмила написав:А коли показували як закидали Беркут камінням, били ланцюгами, закидали чимось, що горіло. То щиро кажучи, я б сама того в масці на тому ланцюзі повісила б. Що дивуватись, що потім Беркут бив всіх хто попадав під руку. Серед них багато поранених і це їхні товариші. Після такого, люди просто вже не могли себе контролювати. Постійте на такому кілька годин, коли у вас кидають каміння, кидають вогонь і чи будете Ви чемно казати, пройдіть будь-ласка у машину ми Вас завеземо до міліції. Та людям від того стресу вже дахи позносило. Вони, я так думаю самі вже не розуміли хто вороги, а хто ні. Били всіх підряд, бо злі вже добре були.

А журналісти заробили, бо були в епіцентрі подій, теж попадали під гарячу руку. Люди були вже в стані кипіння і їм байдуже було хто перед ними.

закидали не беркут - а молодих солдатів, яких беркут поставив перед собою. без зброї, щитів. самі стояли ззаді і тим 19-21- річним не давали відступити. їх намагалися захистити ті, хто за мирний мітинг. вони робили живий щит. коли почали кидати - то кидали в солдат, не в беркут. чому?
про Корчинського в неті пишуть як російського агента і його банда провокаторів вже не раз організовувала подібні "заходи". аналогічна ситуація 9 березня 2001 рік.
щодо ефекту натовпу то згідна - в посиланні яке я давала це гарно описано.
щодо дій беркуту, який актично перед тим битим не був, а сам бив журналістів і всіх підряд - і бив жорстоко, а не просто відвойовував територію, то тут виправдання не має. так само не має і тим, хто перед тим кидав бруківку в солдат.
і так, Радимила, таких провокаторів на майдані відловлюють і здають міліції. про це пишуть часто. але от міліція не всіх їх хоче забирати
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення гра з вогнем » 02 грудня 2013, 23:50

Sms Янукович і у Вільнюс їздив а толк?
перше на поклон до Путіна, а потім з ЦУ аже можна знову їхати в європу, чом не прокататися. Їздив уже - всі знають чим завершилося.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення taranjka » 02 грудня 2013, 23:56

про провокаторів
з останнього сюжету новин на "Інтері" здається в 18.00? Там було показано трьох молодиків, які починали бійку на Банковій, потім опинилися за спиною (!) "Беркуту". А після того, як нападників відтіснили, вони вільно вийшли назад і розчинилися серед мітингувальників...
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
- дивитися з 7 48
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення олята » 03 грудня 2013, 00:09

Iruska_2189 написав:Вклинюся і я у вашу дискусію.В мене складається таке враження, що тепер у нас "Беркут" такий собі "козел відпущення", самі собі надумали, самі вийшли тоді вночі на майдан і перебили людей. Чогось ніхто не думає, що Беркут - то ті самі наші чоловіки, сини чи батьки, які на РОБОТІ, і мусять виконати той наказ, який їм дають.

а бити лежачих, непритомних дівчат 15 років і хлопців також їхня робота? а переслідувати їх до Михайлівського собору? вони жорстокі. так , можна було зачищати, але ж не з такою жорстокістю?! чому Львівські, Івано-Франківські, Тернопільські відмовилися
Востаннє редагувалось олята в 03 грудня 2013, 00:17, всього редагувалось 1 раз.
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення олята » 03 грудня 2013, 00:12

я не можу це читати. я зразу нервуюся і злюся. тут є людина за ПР( а можливо і за комуністів), а ви їй намагаєтеся доказати інше, я виходжу з дискусії, бо ще наговорю неприємного, а у вас дуже вічливий і щирий форум
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення TYulia » 03 грудня 2013, 00:22

Подивіться як Руслана про майдан розказувала
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Це жахливо... :cray:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Sms » 03 грудня 2013, 00:52

Дівчатка, нікого сьогодні колона авто не потурбувала? :=):
Вклала я малу спати як завжди в 9 вечора, тільки дитисько заснуло і тут на тобі.... Сигналять, кричать... :cry: Мала проснулася з плачами... Тільки в 21:40 заснула знову, так знову та сама колона.... Знову плач малої. От тільки 30 хвилин як вклалася... :dash:
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення гра з вогнем » 03 грудня 2013, 01:06

от пригадую, як я жила на острозького. то ті колони йшли чи не на кожне релігійне свято, новий рік, інші зимові свята, день незалежності-день конституції
але якось з розумом ставилася. ідуть - значить вшановують чи святкують. :():
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей