Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka
А звідки ви взяли таку інформацію? то получається, що міліція привезла своїх друзів, колег переодітих, вони позакадли один одного камінням, арматурою, потовкли голови, поломали ноги і руки, і роз"їхалися додому. Я ні в якому разі не спростовую дій міліції, тут не може бути нікого виправдання, я просто хотіла донести думку про те, що не тільки Беркут винен, винні і ті "верхи", які дали наказ, уряд, опозиція, провокатори...тут багато варіантів для роздумівflower написав:А ви бачили хто кидав каміння? Кидали тітушки, яких перед тим самі беркутівці і міліція привезли до себе на автобусах.
Радмила написав:А коли показували як закидали Беркут камінням, били ланцюгами, закидали чимось, що горіло. То щиро кажучи, я б сама того в масці на тому ланцюзі повісила б. Що дивуватись, що потім Беркут бив всіх хто попадав під руку. Серед них багато поранених і це їхні товариші. Після такого, люди просто вже не могли себе контролювати. Постійте на такому кілька годин, коли у вас кидають каміння, кидають вогонь і чи будете Ви чемно казати, пройдіть будь-ласка у машину ми Вас завеземо до міліції. Та людям від того стресу вже дахи позносило. Вони, я так думаю самі вже не розуміли хто вороги, а хто ні. Били всіх підряд, бо злі вже добре були.
А журналісти заробили, бо були в епіцентрі подій, теж попадали під гарячу руку. Люди були вже в стані кипіння і їм байдуже було хто перед ними.
Iruska_2189 написав:Вклинюся і я у вашу дискусію.В мене складається таке враження, що тепер у нас "Беркут" такий собі "козел відпущення", самі собі надумали, самі вийшли тоді вночі на майдан і перебили людей. Чогось ніхто не думає, що Беркут - то ті самі наші чоловіки, сини чи батьки, які на РОБОТІ, і мусять виконати той наказ, який їм дають.
Повернутись до Політика, суспільство, Україна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість