Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення Sms » 29 листопада 2013, 14:09

Дівчатка, а ви чого не на майдані? Вас там Таранька зачекалась.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення KriStar » 29 листопада 2013, 14:19

ми не з Тернополя. Та й дитина спить, але після сну поїдемо підтримати Євромайдан. :yes:
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення Радмила » 29 листопада 2013, 14:31

Marichka написав:Радмила,якщо ви такі свідомі,то чому не збираєте і тихо по колу не ходите,відстоюючи свою позицію?!Без шоу і концертів!!!Цікаво,скільки вам років?Часом читаю ваші дописи і складається враження,що ви тільки нарікаєте-нарікаєте,все вам неподобається...Може проблема у вас?!А не в такій великій кількості населення?

Не бачу потреби ходити на майдан. І так зрозуміло, що рішення приймають люди, які володіють ситуацією в державі ,а не студенти. В даному випадку, що доказувати. Всім зрозуміло було відразу, що ніхто ніякої угоди не підпише. Студенти - це не та рушійна сила, від них нічого не залежить. Ну по кричали, по танцювали і що? Не вони творять економіку в державі. Інша справа,якби на майдан йшли робочі люди, тоді так. Забастовки протести. Але очевидно, що робочий люд має дещо іншу думку чим студенти, або їх ця проблема не настільки хвилює.
Крім того, Захід ще не вся Україна. Я вчора говорила з своєю одногрупнецею з Кривого Рогу. Вона каже в нас все спокійно і тихо. Які там майдани?
Люди спокійно працють. Не має потреби ходити і кричати.

Я просто маю свою думку і дивлюсь на речі реально. Мені не те, що все не подобається, просто я пишу на ті теми, які вважаю для себе цікавими. І як правило всі теми , які піднімаються взагалі тут на форумі, описують якусь конфліктну ситуацію. Не тільки мої.
Якщо моя думка не співбадає з чиєюсь, то ми всі люди. Кожний має свою. І якщо я вважала , що 2004 оранжева революція ні дочого не приведе, а це в черговий раз дурять народ, то я була в тих одиницях на роботі хто не ходив на майдан, і казала, люди отямтесь, Вас дурять. І я була права. На жаль.
І зараз я кажу, що вступ в ЄС - це колапс для економіки України. І це моя думка і я на неї маю право.
І ще як я вже писала вище, моя думка, що не за ЄС треба кричати, а за те, що кожний має стати свідомим. Всі хочуть у Європу, а чи готові жити по європейськи? Елементрано, закон про заборону куріння в громадських місцях є, а де ж та свідомість українців, щодо виконання цього закону? Не має. І так у всьому.
Ось що мені не подобається. І що мене хвилює. Розхлябаність, несвідомість, часто недодуманість у людей - мені так зручно, а там хоч хата гори, і моя хата с краю.
Доки ми цього не змінемо в своїй голові, доки нічого з тої країни доброго не буде. І так будуть всі ходити і нарікати - влада не така, москалі жити не дають... , добре що є на кого казати. Та кожний має на себе подивитись, що я реально роблю для того, щоб стало краще жити в цій країні.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення taranjka » 29 листопада 2013, 14:39

Радмила написав:Свідомих треба розважати?
Якщо людина стоїть за своїми переконаннями, то їй ні концерту , ні шоу не потрібно.

а ти колись стояла за свої переконання?
дуже легко наїжджати на інших, особливо на молодих, які роблять все без досвіду, а часто й наївно. звичайно, не всі там свідомі, такого не буває. але більше ніж ти думаєш.
нема нічого гіршого, ніж інертність. вважати, що ти нічого не можеш змінити - це вважати себе нічим. ІМХО
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення олята » 29 листопада 2013, 14:44

Радмила написав:
Marichka написав:Радмила,якщо ви такі свідомі,то чому не збираєте і тихо по колу не ходите,відстоюючи свою позицію?!Без шоу і концертів!!!Цікаво,скільки вам років?Часом читаю ваші дописи і складається враження,що ви тільки нарікаєте-нарікаєте,все вам неподобається...Може проблема у вас?!А не в такій великій кількості населення?

Не бачу потреби ходити на майдан. І так зрозуміло, що рішення приймають люди, які володіють ситуацією в державі ,а не студенти. В даному випадку, що доказувати. Всім зрозуміло було відразу, що ніхто ніякої угоди не підпише. Студенти - це не та рушійна сила, від них нічого не залежить. Ну по кричали, по танцювали і що? Не вони творять економіку в державі. Інша справа,якби на майдан йшли робочі люди, тоді так. Забастовки протести. Але очевидно, що робочий люд має дещо іншу думку чим студенти, або їх ця проблема не настільки хвилює.
Крім того, Захід ще не вся Україна. Я вчора говорила з своєю одногрупнецею з Кривого Рогу. Вона каже в нас все спокійно і тихо. Які там майдани?
Люди спокійно працють. Не має потреби ходити і кричати.

Я просто маю свою думку і дивлюсь на речі реально. Мені не те, що все не подобається, просто я пишу на ті теми, які вважаю для себе цікавими. І як правило всі теми , які піднімаються взагалі тут на форумі, описують якусь конфліктну ситуацію. Не тільки мої.
Якщо моя думка не співбадає з чиєюсь, то ми всі люди. Кожний має свою. І якщо я вважала , що 2004 оранжева революція ні дочого не приведе, а це в черговий раз дурять народ, то я була в тих одиницях на роботі хто не ходив на майдан, і казала, люди отямтесь, Вас дурять. І я була права. На жаль.
І зараз я кажу, що вступ в ЄС - це колапс для економіки України. І це моя думка і я на неї маю право.
І ще як я вже писала вище, моя думка, що не за ЄС треба кричати, а за те, що кожний має стати свідомим. Всі хочуть у Європу, а чи готові жити по європейськи? Елементрано, закон про заборону куріння в громадських місцях є, а де ж та свідомість українців, щодо виконання цього закону? Не має. І так у всьому.
Ось що мені не подобається. І що мене хвилює. Розхлябаність, несвідомість, часто недодуманість у людей - мені так зручно, а там хоч хата гори, і моя хата с краю.
Доки ми цього не змінемо в своїй голові, доки нічого з тої країни доброго не буде. І так будуть всі ходити і нарікати - влада не така, москалі жити не дають... , добре що є на кого казати. Та кожний має на себе подивитись, що я реально роблю для того, щоб стало краще жити в цій країні.

ну та.....це класно відстоювати свої права вдома. а що бити з тими хто не має цього в голові....чому Тернополяни слухають радіо мелодію і мовчать, чому діти дивляться мультики "Луньтік". Єс нам не састь культури, але бидло заставить боятися закон.....
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 65 раз.
Подякували: 90 раз.
Діти: троє. Мичко, Степанко, Ромчик

Повідомлення олята » 29 листопада 2013, 14:44

Sms написав:Дівчатка, а ви чого не на майдані? Вас там Таранька зачекалась.

вирішила хай сьогодні мій гаврик поспить.
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення олята » 29 листопада 2013, 14:56

кажете свідомість кожного. ок. нас таких скільки на пальцях перерахувати. а що робити з тими, що пяні їздять, що крадуть люки, в які падають діти, які засирають підїзд і чекають що за ними пребере хтось, які обвішують себе золотом, а їхні діти більше нічого крім рідного села і корови не бачили, які дитині в 12 років дають алкоголь і кажуть " а що тут такого?", люди які з західної України в Києві говорять не рідною мобою, бо бояться відрізнятися, люди які віддають останні гроші виховательці і вчительці на цукерки замість того, щоб завести дитину в гурток чи в теарт. що робити з цими....читатимете їм лекції, а раптом проснеться свідомість і вони захочуть звільнитися від багна.....
олята Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Dashko » 29 листопада 2013, 15:00

Dashko написав:
Сяна написав:Діти дошкільного віку провели флеш-моб у підтримку євроінтеграції 28 листопада на вулиці Сагайдачного. Малюки утворили символ Євросоюзу – кільце із зірочок, які вони тримали у руках ставши у коло.

- Кожна дитинка для нас є зірочка, а коло з діточок - це уже є символ Євросоюзу, - прокоментувала мати одного з учасників флеш-мобу Люба Вовк.
Прихований текст

Молодці!!!
А завтра зустрічаємося?

Дівчата, ми, на жаль, не змогли прийти ((( А хтось був сьогодні?
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Sms » 29 листопада 2013, 15:09

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sms » 29 листопада 2013, 15:21

Ми чекали Галину і от , що назнимкували :)
Зображення

Sms Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість