Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka
Marichka написав:Радмила,якщо ви такі свідомі,то чому не збираєте і тихо по колу не ходите,відстоюючи свою позицію?!Без шоу і концертів!!!Цікаво,скільки вам років?Часом читаю ваші дописи і складається враження,що ви тільки нарікаєте-нарікаєте,все вам неподобається...Може проблема у вас?!А не в такій великій кількості населення?
Радмила написав:Свідомих треба розважати?
Якщо людина стоїть за своїми переконаннями, то їй ні концерту , ні шоу не потрібно.
Радмила написав:Marichka написав:Радмила,якщо ви такі свідомі,то чому не збираєте і тихо по колу не ходите,відстоюючи свою позицію?!Без шоу і концертів!!!Цікаво,скільки вам років?Часом читаю ваші дописи і складається враження,що ви тільки нарікаєте-нарікаєте,все вам неподобається...Може проблема у вас?!А не в такій великій кількості населення?
Не бачу потреби ходити на майдан. І так зрозуміло, що рішення приймають люди, які володіють ситуацією в державі ,а не студенти. В даному випадку, що доказувати. Всім зрозуміло було відразу, що ніхто ніякої угоди не підпише. Студенти - це не та рушійна сила, від них нічого не залежить. Ну по кричали, по танцювали і що? Не вони творять економіку в державі. Інша справа,якби на майдан йшли робочі люди, тоді так. Забастовки протести. Але очевидно, що робочий люд має дещо іншу думку чим студенти, або їх ця проблема не настільки хвилює.
Крім того, Захід ще не вся Україна. Я вчора говорила з своєю одногрупнецею з Кривого Рогу. Вона каже в нас все спокійно і тихо. Які там майдани?
Люди спокійно працють. Не має потреби ходити і кричати.
Я просто маю свою думку і дивлюсь на речі реально. Мені не те, що все не подобається, просто я пишу на ті теми, які вважаю для себе цікавими. І як правило всі теми , які піднімаються взагалі тут на форумі, описують якусь конфліктну ситуацію. Не тільки мої.
Якщо моя думка не співбадає з чиєюсь, то ми всі люди. Кожний має свою. І якщо я вважала , що 2004 оранжева революція ні дочого не приведе, а це в черговий раз дурять народ, то я була в тих одиницях на роботі хто не ходив на майдан, і казала, люди отямтесь, Вас дурять. І я була права. На жаль.
І зараз я кажу, що вступ в ЄС - це колапс для економіки України. І це моя думка і я на неї маю право.
І ще як я вже писала вище, моя думка, що не за ЄС треба кричати, а за те, що кожний має стати свідомим. Всі хочуть у Європу, а чи готові жити по європейськи? Елементрано, закон про заборону куріння в громадських місцях є, а де ж та свідомість українців, щодо виконання цього закону? Не має. І так у всьому.
Ось що мені не подобається. І що мене хвилює. Розхлябаність, несвідомість, часто недодуманість у людей - мені так зручно, а там хоч хата гори, і моя хата с краю.
Доки ми цього не змінемо в своїй голові, доки нічого з тої країни доброго не буде. І так будуть всі ходити і нарікати - влада не така, москалі жити не дають... , добре що є на кого казати. Та кожний має на себе подивитись, що я реально роблю для того, щоб стало краще жити в цій країні.
Sms написав:Дівчатка, а ви чого не на майдані? Вас там Таранька зачекалась.
Dashko написав:Сяна написав:Діти дошкільного віку провели флеш-моб у підтримку євроінтеграції 28 листопада на вулиці Сагайдачного. Малюки утворили символ Євросоюзу – кільце із зірочок, які вони тримали у руках ставши у коло.
- Кожна дитинка для нас є зірочка, а коло з діточок - це уже є символ Євросоюзу, - прокоментувала мати одного з учасників флеш-мобу Люба Вовк.
Прихований текст
Молодці!!!
А завтра зустрічаємося?
Повернутись до Політика, суспільство, Україна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість