Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення westa » 23 листопада 2013, 00:26

Радмила написав:З часом ми могли б бути кращі ніж Європа. Не судилося

А що заважало ? Чи не той самий Союз ? Чому європа розвивалася , а в Союзі був застій ? Людей ізолювали і використовували на власне збагачення. Та він і розпався тільки тому , що людям не могли більше лапшу на вуха вішати , партія сама касу поділила і розвалила.
Скільки людей загинуло в безкінечних війнах , в концтаборах. Люди жили в постійному страсі , процвітали доноси. Людям дали трохи хліба і видовищ і забрали свободу і прово голосу. І ви за цим жалкуєте ?
Чомусь нащадки партійних керівників живуть ой як не бідно і вершать наші долі. Це наслідок рівності ?
Чому за 70 років комунізм так і не збудували ? Це не так мало.Що заважало ?
.
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення Радмила » 23 листопада 2013, 00:36

westa написав:А що заважало ? Чи не той самий Союз ? Чому європа розвивалася , а в Союзі був застій ? Людей ізолювали і використовували на власне збагачення. Та він і розпався тільки тому , що людям не могли більше лапшу на вуха вішати , партія сама касу поділила і розвалила.
Скільки людей загинуло в безкінечних війнах , в концтаборах. Люди жили в постійному страсі , процвітали доноси. Людям дали трохи хліба і видовищ і забрали свободу і прово голосу. І ви за цим жалкуєте ?
Чомусь нащадки партійних керівників живуть ой як не бідно і вершать наші долі. Це наслідок рівності ?
Чому за 70 років комунізм так і не збудували ? Це не так мало.Що заважало ?

Союз піднімався з руїн після війни.В союзі не був застій. Була економіка, була робота, для всіх. Була освіта - для всіх. Була медицина для всіх. Якщо це застій, то поверніть мені цей застій. Дуже хочу: безкоштовні підручники дитині в школу, не купувати ноутбуки , фарбу, парти і т.д. , поверніть мені медицину, бо як я родила, то пішло вже і не згадаю скільки тисяч, а моя мама мене народила безкоштовно - за коробку цукерок і шампанське, хочу безкоштовне житло, ну хай за 15 років, але безкоштовне, бо більшісті воно не доступне, ну хіба всією родиною за кордон, поверніть мені радянські мультики і фільми - бо там нікого не вбивали і не гвалтували і діти які їх дивились мали дитячі думки, і не бігали з мобілками знімаючи як бють їх однолітків, поверніть мені жовтиенят і піонерів, бо ми тоді були дружні і разом робили багато цікавого, і такі поняття як честь, добре імя, було чогось варте, а не те що зараз мають за ідеал теперішні підлітки.
В концтаборах загинуло значно меньше людей чим після здобуття незалежності просто вимерло. Так були доноси і старх на початках, бо ворогів було багато, але пізніше все вирівнялось, і наші батьки вже жили спокійно. І не боялись того що буде завтра.
Право голосу? А зараз воно є? Щось не видно. Людям дали можливість жити, а зараз ми виживаємо, а хто не може тут вижити віїжає, чи вмирає.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення KriStar » 23 листопада 2013, 00:36

добре, давайте далі жити під керівництвом Росії, підігравати їм під їхню дудочку... Й вони заженуть нас ще в більшу економічну кризу, й так нас контролюють з усіх сторін. На даному етапі ЄС був готовий виділити Україні 186 млн євро бюджетної підтримки до кінця року на екопроекти, скасування техбар’єрів у торгівлі і регіональний розвиток. До речі, досвід Польщі спростовує тезу про те, що вступ до ЄС автоматично призведе до охолодження торговельних відносин із східними країнами. Навпаки, після приєднання до ЄС Польща значно збільшила експорт до цього регіону, зокрема й до Росії.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення Радмила » 23 листопада 2013, 00:39

KriStar написав:добре, давайте далі жити під керівництвом Росії, підігравати їм під їхню дудочку... Й вони заженуть нас ще в більшу економічну кризу, й так нас контролюють з усіх сторін. На даному етапі ЄС був готовий виділити Україні 186 млн євро бюджетної підтримки до кінця року на екопроекти, скасування техбар’єрів у торгівлі і регіональний розвиток. До речі, досвід Польщі спростовує тезу про те, що вступ до ЄС автоматично призведе до охолодження торговельних відносин із східними країнами. Навпаки, після приєднання до ЄС Польща значно збільшила експорт до цього регіону, зокрема й до Росії.

Польші наскільки я памятаю пробачили 75 млн боргу і ще дали 75. Тоді так можна розвиватись. Але з одним НО!!! Якщо ці гроші не вкрадуть. А ми так зможемо?
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення Радмила » 23 листопада 2013, 00:43

KriStar написав:На даному етапі ЄС був готовий виділити Україні 186 млн євро бюджетної підтримки до кінця року на екопроекти, скасування техбар’єрів у торгівлі і регіональний розвиток.

Якщо Ви слідкували за новинами, то не давали обіцяли, якщо випустимо Тимошенко і вступимо в ЄС, то тоід вони розглянуть може дати чи ні. Не було цьього підписано чи задекларовано.

І до речі нарахунок незалежності. А що не вступ України в ЄС - це автоматично скасовує незалежність і ми вже звемось Росія. Якими це документами підтвержено. Про що Ви говорите. Вас налякали казкою, а Ви вірете.

Ще раз, може зрозумієте. Незалежність=розвинута сильна економіка.

Все решта це фікція.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення гра з вогнем » 23 листопада 2013, 00:45

ЗображенняЗображенняЗображення
Зображення
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Радмила » 23 листопада 2013, 00:48

Знов людей обдурили. Шкода. Знов ті самі граблі. по тій самій гулі.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення KriStar » 23 листопада 2013, 00:48

так це й була одна з умов, що фінансова допомога для України надаватиметься лише тоді, коли ефективно працюватимуть заходи щодо боротьби з шахрайством та корупцією. Щоб контролювати ефективність використання коштів та захистити фінансові інтереси ЄС, це один з розділів умови. Контроль на рівні не лише нашої держави.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення westa » 23 листопада 2013, 00:50

Радмила , напишіть , будь ласка переваги , які ми отримаємо від вступу в Митний союз.
Невже росіяни так добре живуть ? Не вимирають , не виїзджають за кордон ?
Діти російських високопосадовців (як і наших ) вже давно живуть в Європі , капітали лежать в європейських банках .
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Повідомлення Sms » 23 листопада 2013, 00:54

Для ознайомлення основний показник розвитку економіки - ВВП (валовий внутрішній продукт). Щоб було адекватно до населення: ВВП на душу населення в країні. Так от за 2012 рік: Росія: $13 236, Білорусь: $16,000, Україна $ 7600.(всі суми в млн). І зростання ВВП (динаміка) за 2012 рік: Росія: +3,5%, Білорусь: +5,3%, Україна: +0,2%. :dash:
Подивіться на Білорусь. Як видно по показниках вони нічого не втратили від союзу с Росією, а от Україна зі своєю незалежністю в повній ж....

А ще цікавий показник - населення за межею бідності: Росія: 12,1%, Білорусь: 10%, Україна: 24,1%. :dash:

Росія - наш основний партнер по експорту! 25% всіх товарів і послуг ми експортуємо в Росію. Для порівнняння на 2 місці Ткрція - всього лиш близько 5% В той самий час в Росії основний партнер по експорту Нідерланди (14%) Україна посідає 5-6 місце (5%).
Росія без нас проживе, а от ми зануримось ще в глибшу яму!
Востаннє редагувалось Sms в 23 листопада 2013, 01:02, всього редагувалось 1 раз.
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість