Глобальні оголошення!

Євромайдан 2013

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Євромайдан 2013

Повідомлення гра з вогнем » 22 листопада 2013, 23:48

втрата незалежності - уже не аргумент?

"гейські" - закони росії, велике поле маніпуляції для того щоб позбавитися від непотрібних людей. під ці закони попадає усе. вже були преценденти.
я вже говорила в інших темах що усі ці гендерні виховання - швидше виблуд чиєїсь фантазії, аніж реальна картина

Україна ніколи не буде незалежною, якщо йтиме однією дорогою з Росією.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Радмила » 22 листопада 2013, 23:51

westa написав:Наші товари неконкурентноспроможні , бо нема якраз тої конкуренції. Є попит - то нащо напрягатися. В Європі напрягтися прийдеться. Ясно , що зразу покращення ми не відчуємо.На це підуть роки.Але якщо нічого не робити , то нічого і не буде.
Україна велика країна з величезним потенціалом , ми можемо знову стати "житницею" Європи , для того є і земля, і робоча сила, і буде "копняк" , для проведення модернізації виробництва.Те ж саме і з легкою промисловістю.
Нам потрібні зміни , модернізація , інвестиції і це можна знайти в ЄС.
Я не спеціаліст , конкретного нічого написати не можу , не маю аргументів 1,2,3,... , але дуже хочу не "купувати" оцінок , дипломів і місця роботи своїм дітям , не їхати за кордон на заробітки , не боятися вмерти з голоду на пенсії , не ритися на городі , шоб було що їсти. Хочу якісну освіту , медицину , можливість відкладати , подорожувати , просто спокійно жити.
На жаль , в даних умовах Україна втратила право на нейтралітет. І зараз проблема не в тому з ким асоціюватися , а в тому , що за нас це вирішує купка олігархів , які прикидають , де буде вигідніше вести бізнес.

Я теж хочу працювати тут в Україні. і допоки ми не можемо зробити конкурентнй товар не має нам чого йти у Європу.
Ну зрозумйте, завтра вступили в ЄС. Далі на фабриках товар є, продати не має кому. Підприємства несуть збитки. Грошей на переобладнання не має. Фабрика розорюється, люди на вулицю. І що далі?
Ми вжен це пережили. в Тернополі розвалились великі підприємства : комбайновий, Оріон, ледь дихає Текстерно. А нових такого маштабу не збудувались. Скільки людей обездолилось тоді. Так пішли роки, і покоління те втратило все що мало, і нічого за ті роки нічого не здобули.

Так купка олігархів. Так бізнес. А бізнес - це виробництво. То вони хоч щось роблять. Хоч якась промисловість є в Україні. Добре давайте знищимо це. Ще заберемо роботу в тисяч людей. Ще пару міліонів поїде в Європу на заробітки. Нам головне, щоб ми писалися в ЄС.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення Радмила » 22 листопада 2013, 23:55

гра з вогнем написав:втрата незалежності - уже не аргумент?

"гейські" - закони росії, велике поле маніпуляції для того щоб позбавитися від непотрібних людей. під ці закони попадає усе. вже були преценденти.
я вже говорила в інших темах що усі ці гендерні виховання - швидше виблуд чиєїсь фантазії, аніж реальна картина

Україна ніколи не буде незалежною, якщо йтиме однією дорогою з Росією.

Україна стане незалежною в одному випадку, коли буде мати сильну промисловість і СГК. Все решта блуди. А якщо заглядати в рот то ЄС, то Росії, то це не незалежність. Це фікція.

Я не знаю яке там поле для маніпуляцій. А що в Європі і США не має одностатевих шлюбів? Чи вони не усиновлюють дітей?
Це бред. Це не демократія, а збочення. Я такої демократії своїм дітям не хочу. Європа загралась в рівність, і не бачить, що так вона несе загрозу своїм центровим установкам - сім'ї. Хай себе називають цивілізованою державою, а для мене це ознака того ще в державі щось негаразд. Все починається з сім'ї.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)

Повідомлення гра з вогнем » 22 листопада 2013, 23:57

коли обездолилися в 90-ті? в 90-ті всі обездолилися. крах союзу був
ми вже почали викарабкуватися з цього. піднімати економіку. вже навіть народжуваність почала зростати
відбудовуються заводи. перепрофільовуються...

а Росія потягне нас в ті самі 90-ті. економіка буде на рівні тих років.

Мені головне, щоб Україна не зійшла з шляху незалежності. Шлях до цивілізованої країни тернистий, важкий і довгий - головне вистояти і пройти
Тому єдиний правильний вибір це вибір ЄС

Або ж диктатура росії.

це те, що зараз на шальках терезів
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 23 листопада 2013, 00:01

Радмила я не скажу тобі за всю європу. але мабуть ти здивуєшся. коли дізнаєшся, що штати сша це як окремі "незалежні" держави, і в багатьох з них заборонені не те що одностатеві шлюби, а навіть аборти.
напевно з європою така ж ситуацію.
Нас годують казками прибаутками вирваними з контексту про один єдиний регіон однієї європейською країни. Все закарбувалося - в європі гейське виховання і лютує ювенальна юстиція.
Було б це так, не одна сімя звідти б тікала.

зараз тікають з України, тікатимуть ще більше, якщо Україна не обере правильний шлях.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення KriStar » 23 листопада 2013, 00:06

Взагалі відносини України і ЄС були започатковані після здобуття незалежності України. Тоді вперше і пролунав заклик Євросоюзу до України, підтримувати із державами – членами відкритий діалог та відкриті стосунки. Всі ці роки Україна йшла до Європи, а тут в один прекрасний день сказала "ні". Такий різкий поворот. Це ж логічно що люди будуть протестувати. Я не переконую, розумію, кожен має свою думку, та не підписавши угоду, ми повертаємося в минуле. Що дає нам угода з ЄС? Демократія, ефективний і доступний судовий захист, високі і надійні конституційні гарантії прав і свобод людини, відкривається велика кількість європейських кордонів, вступ України до Євросоюзу дозволить долучитися до його економічних і соціальних програм, отримати доступ до європейської системи освіти, охорони здоров'я, ринку праці. Для мене цього достатньо, я хочу, щоб мої діти жили в демократичній країні, де враховується думка пересічних громадян, а не де вирішують все декілька людей.
KriStar Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
слінгомама (1)
Дякував (ла): 194 раз.
Подякували: 254 раз.
Діти: є

Повідомлення Радмила » 23 листопада 2013, 00:10

гра з вогнем написав:зараз тікають з України, тікатимуть ще більше, якщо Україна не обере правильний шлях.

Розвал союзу, був трагедією для України. Це зруйновані долі. Розбиті родини. Зруйнована економіка. Це руїна. Вимерлі міліони. Виїхали міліони. Реально при союзі всі жили більш менш рівно. Мали БЕЗКОШТОВНУ, насправді безкоштовну освіту, медицину. Всі мали роботу і отримували безкоштовно житло. Будувались садочки, школи, бібліотеки, санаторії, парки. А зараз? Наші патріоти вже позабудовували майже всі парки у Тернополі. А де ж нові садочки? Санаторії всі приватизовані, ліки платні. Пенсії смішні. Класна незалежність. Незалежність від життя.

Союз треба було не валити, а розвивати. Він з руїни піднявся після війни. З часом ми могли б бути кращі ніж Європа. Не судилося.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Радмила » 23 листопада 2013, 00:15

KriStar написав:Взагалі відносини України і ЄС були започатковані після здобуття незалежності України. Тоді вперше і пролунав заклик Євросоюзу до України, підтримувати із державами – членами відкритий діалог та відкриті стосунки. Всі ці роки Україна йшла до Європи, а тут в один прекрасний день сказала "ні". Такий різкий поворот. Це ж логічно що люди будуть протестувати. Я не переконую, розумію, кожен має свою думку, та не підписавши угоду, ми повертаємося в минуле. Що дає нам угода з ЄС? Демократія, ефективний і доступний судовий захист, високі і надійні конституційні гарантії прав і свобод людини, відкривається велика кількість європейських кордонів, вступ України до Євросоюзу дозволить долучитися до його економічних і соціальних програм, отримати доступ до європейської системи освіти, охорони здоров'я, ринку праці. Для мене цього достатньо, я хочу, щоб мої діти жили в демократичній країні, де враховується думка пересічних громадян, а не де вирішують все декілька людей.

Ба-ба-ба-ба- гарні слова.
Конкретно. Чим торгувати будемо? Хто буде і куди вкладати в наші підприємства гроші.
Судовий захист, при нашій корупції? Так хто хоче той і так пише в європейський суд. Чи всі судді одразу стануть свідомі, що ми в ЄС і будуть чесно судити?
Освіта, медицина? За які гроші? Ринок праці - вірю. Так всі поїдуть мити підлоги і посуд.
Хто має кошти має і зараз і освіту і медицину європейську. Чи нас там будуть безкоштовно вчити й лікувати?

Це просто гарні слова, за якими нічого не стоїть. Лозунги, якими маніпулюють політики і вводять людей в оману.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Sms » 23 листопада 2013, 00:20

гра з вогнем написав:відбудовуються заводи. перепрофільовуються...

де????????????? Може ти плутаєш Україну і Росію? Чи краще Україну з Білорусю? Казна пуста! Дефіцит ПФ України 43%. Чорнобильцям не виплачують виплати в 139 грн з липня місяця! Елементарного тубіркуліну для проби Манту нема і не буде до НР точно, бо казна пуста! Чи ти забула як тобі соц виплати затримують останні 2 місяці? Правильно Бойко заявив, що ми не готові вступати в ЄС. В нас економічний рівень не той.
гра з вогнем написав:дійсно принесемо в дар Росії нашу незалежність. за яку боролися руками - вона це оцінить.
лиш би ринок збуту не втратити

Нє, будемо голі босі, але в ЄС!
westa написав:В найбіднішій країні Євросоюзу зарплати і пенсії на порядок вищі , ніж у нас . Я думаю , це аргумент.

Якщо трошки поглибитись в економічні процеси, в нас не піднімуться ні пенсія, ні з.п., бо нема де їм взятися! Це елементарний закон економіки! Поскільки виробництво і с.г. не має тих потужностей, щоб наповнити казну, є 2 виходи для підвищення дотацій: або додаткова емісія коштів, що не вплине на корінб проблеми, а зажене Україну ще у глибшу яму, або кредит - що знову таки - не варіант, адже кредити треба брати на розвиток промисловості, а не на підвищення з.п. і пенсій. ЄС нас годувати не буде, а от вимоги щодо підвищення з.п., пенсій та іншого поставить. А звідки ж ми підвищувати будемо?
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення Радмила » 23 листопада 2013, 00:23

westa написав:В найбіднішій країні Євросоюзу зарплати і пенсії на порядок вищі , ніж у нас . Я думаю , це аргумент.

Так. Але в найбіднішій країні Європи є підприємства, які дають цю зарплату і пенсію. Вона на них з неба не падає. А в нас які підприємства - така і зарплата.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей