Глобальні оголошення!

Художні фільми

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Re: Художні фільми

Повідомлення nadusha » 15 жовтня 2013, 10:08

Гарний фільм про жінок "Жіночі таємниці"...
Анонс: Шесть очаровательных героинь фильма, женщины интеллигентные, самостоятельные и весьма достойные. Все они проживают в Лос-Анджелесе, не бедствуют и тщательно следят за тем, чтобы их фасад соответствовал образу умиротворенной и преуспевающей дамы. Но никто, включая самых близких людей, и представить себе не могут, что за этим благопристойным фасадом скрывается страшное одиночество и невероятная сердечная боль. Жизнь, однако, потеряла бы всякий смысл, если бы не оставила главного - надежды. А посему многое изменится, многое устроится, переплетутся судьбы, сквозь слезы проступят улыбки, а жизнь попытается улыбнуться в ответ...

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення qweewq1234 » 17 жовтня 2013, 19:27

Жизнь, как она есть - комедія. Холли Беренсон — владелец кондитерской, Эрик Мессер — многообещающий технический директор на спортивных трансляциях. После рокового первого свидания единственное, что у них теперь общее, — это ненависть друг к другу и любовь к крестнице Софи. Но когда внезапно они становятся единственными, кто остается у Софи, Холли и Мессер вынуждены забыть о собственных несовпадениях. В попытке состыковать карьерные амбиции и несхожие планы досуга им всё-таки придется найти хоть что-то их объединяющее, ведь отныне им предстоит поселиться под одной крышей.
qweewq1234 Офлайн

Повідомлення Сяна » 30 жовтня 2013, 14:51

lyudmilka написав:"НЕЗАБЫВАЕМЫЕ МОМЕНТЫ" - якби хто мав час - подивіться.

подивилася :yes: дуже мені сподобався, дякую за рекомендацію!
nadusha написав:А я от знайшла не надто легенький... Російська мелодрама "Елена"

дякую, скачала недавно, сподобалась гра акторів, не люблю рос.фільмів, але цей арт-хаус мені гарно пішов :yes:
ще з останніх, що я бачила:
"Ганнібал" - своєрідне продовження "Мовчання ягнят", кому сподобався перший фільм, тому і цей має підійти.
"Адвокад диявола" - цікавий, мені сподобався, хоч фільм і старий вже, але оце вперше дивилася. сподобалося закінчення - від власного я не втечеш
"Облівіон" - типу трилера "що буде в майбутньому після (в цьому випадку - життя без місяця, виселення землян тощо)." так нічо фільм, актори - Том Круз, Морган Фриман, Ольга Куриленко.
| +
Главный герой — бывший солдат по имени Джек, занимающийся починкой летательных аппаратов, на которых земляне патрулируют земную поверхность. Однажды Джек обнаруживает потерпевший крушение космический корабль, а в нем — прекрасную женщину. Разбудив спящую красавицу, Джек забирает ее к себе домой — на небо. Выясняется, что она — землянка, вернувшаяся из многолетней экспедиции на Марс. Разговор с ней порождает большое количество вопросов, на которые герою теперь просто необходимо найти ответы.
було досить цікаво подивитися, але фільм на 1 раз, як на мене
"Гадкий я - 2", тут без коментарів, класний мультик, веселе і романтичне продовження першої частини
"Часы", дивилася вчора. фільм нелегкий, депресняковий, але так мене заворожив - не могла відірвати очей, чесно!
| +
Три, на первый взгляд, абсолютно не связанные истории, три разных временных промежутка, три абсолютно не похожих друг на друга женщины… Но, так складывается судьба, что у каждой из героинь есть связь с остальными двумя…Никто из этих женщин и не догадывается, насколько сильно сплетены их, вроде бы непохожие, жизни. Шедевр мирового кино, снятый по роману лауреата Пулитцеровской премии – Майкла Каннингема, который расскажет Вам, дорогой зритель, о настоящей любви, правилах жизни и, конечно же, коварстве судьбы!
гра актрис - просто шикарна! :clapping: Кідман я навіть не впізнала (вона грає письменницю В.Вулф). єдиний мінус тут для мене - тема лесбі. точно буду дивитись з часом ще раз
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення taranjka » 30 жовтня 2013, 16:32

для тих хто цікавиться субкультурами, то смішне кіно "Панк із Солтлейксіті"
і ще романтичне і легке кіно, з гарними костюмами - Яскрава зірка (2009 р) - це про поета романтика Кітса
трохи дивне кіно про німеччину 70-х - Легенди Ріти
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Сяна » 10 листопада 2013, 00:09

taranjka написав:подивилися "Великий Ґетсбі". Розчарувалася в ньому капець - картінка глянцева, а всі особливості книжки не вмістилися. а музика :dash: про джаз тільки говорили, весь супровід примітивне РНБі, що напевне найбільше нервувало

я теж недавно подивилася, скачувала у хорошій якості, шоб на ТВ подивитися з чоловіком (але йому не сподобалося зовсім, то дивилась я сама). я теж чекала більшого, не знаю, як стосовно книжки, бо не читала її, не була гатова до гламуру. але додивитися хотілося, якась родзинка є тут (може, не так вона у фільмі, як у книзі та почерпнутій з неї ідеї)
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення lyudmilka » 10 листопада 2013, 11:24

Класика американського новорічного кіно "Эта замечательная жизнь!". Дуже мені сподобалось. Відчувається контраст, якщо згадати нашу радянську класику. Капіталісти))) А моменти, де сім'я прикрашає будинок на свят-вечір - то як зображення з ретро-листівок. Після цього фільму новорічний настрій гарантований.
"Немає ніяких ключів до щастя. Двері завжди відчинені." Мати Тереза
lyudmilka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 85 раз.
Подякували: 83 раз.
Діти: Anna Adel

Повідомлення Сяна » 13 листопада 2013, 11:57

подивилаась вчора ввечері чудовий фільм Я - Сэм
| +
Главный герой фильма мужчина по имени Сэм Доусон, который по развитию достиг семилетнего возраста и остановился на этом. Однако, Сэм всё свою жизнь пытается быть как все, хочет быть полноценным взрослым человеком. Однажды Сэм пускает в свою жизнь беременную женщину. После того, как она рожает девочку, она исчезает и оставляет ребёнка Сэму. Сэм заботится о малышке, но через семь лет, девочка начинает развиваться и опережает Сэма. Настаёт очень сложное время для Сэма, его хотят лишить родительских прав…

натрапила н нього ввипадково і зовсім не пожаліла двох годин. фільм заставляє задуматися, що в житті найголовніше, особливо у житті дитини, що таке нормальність\ненормальність, що таке справжня любов. мабуть, це фільм один з небагатьох, який можу багатьом рекомендувати, бо думаю, що він багатьом може сподобатися
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Natalinda » 29 листопада 2013, 23:30

Де фільми дивитеся :help: Я оце раз на оказ сіла подивитися. Хотіла той що Сяна написала останній. Ввела в гуглі відкрила перший лінк, зависло все, я перестрашена після теми про віруси компютерні перезагрузила відразу комп і вже боюся щось дивитися :crazy:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Сяна » 29 листопада 2013, 23:40

я тут качаю часто
, онлайн не люблю дивитися
ось фільм цей

головне мати торрент скачений (програмку), сам фільм качає пару хв тоді звідси
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Natalinda » 29 листопада 2013, 23:49

хм в мене антивіруска пише адрес заблокірован :confused:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Поперед.Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей