lyudmilka написав:"НЕЗАБЫВАЕМЫЕ МОМЕНТЫ" - якби хто мав час - подивіться.
подивилася

дуже мені сподобався, дякую за рекомендацію!
nadusha написав:А я от знайшла не надто легенький... Російська мелодрама "Елена"
дякую, скачала недавно, сподобалась гра акторів, не люблю рос.фільмів, але цей арт-хаус мені гарно пішов
ще з останніх, що я бачила:
"
Ганнібал" - своєрідне продовження "Мовчання ягнят", кому сподобався перший фільм, тому і цей має підійти.
"
Адвокад диявола" - цікавий, мені сподобався, хоч фільм і старий вже, але оце вперше дивилася. сподобалося закінчення - від власного я не втечеш
"
Облівіон" - типу трилера "що буде в майбутньому після (в цьому випадку - життя без місяця, виселення землян тощо)." так нічо фільм, актори - Том Круз, Морган Фриман, Ольга Куриленко.
- | +
- Главный герой — бывший солдат по имени Джек, занимающийся починкой летательных аппаратов, на которых земляне патрулируют земную поверхность. Однажды Джек обнаруживает потерпевший крушение космический корабль, а в нем — прекрасную женщину. Разбудив спящую красавицу, Джек забирает ее к себе домой — на небо. Выясняется, что она — землянка, вернувшаяся из многолетней экспедиции на Марс. Разговор с ней порождает большое количество вопросов, на которые герою теперь просто необходимо найти ответы.
було досить цікаво подивитися, але фільм на 1 раз, як на мене
"
Гадкий я - 2", тут без коментарів, класний мультик, веселе і романтичне продовження першої частини
"
Часы", дивилася вчора. фільм нелегкий, депресняковий, але так мене заворожив - не могла відірвати очей, чесно!
- | +
- Три, на первый взгляд, абсолютно не связанные истории, три разных временных промежутка, три абсолютно не похожих друг на друга женщины… Но, так складывается судьба, что у каждой из героинь есть связь с остальными двумя…Никто из этих женщин и не догадывается, насколько сильно сплетены их, вроде бы непохожие, жизни. Шедевр мирового кино, снятый по роману лауреата Пулитцеровской премии – Майкла Каннингема, который расскажет Вам, дорогой зритель, о настоящей любви, правилах жизни и, конечно же, коварстве судьбы!
гра актрис - просто шикарна!

Кідман я навіть не впізнала (вона грає письменницю В.Вулф). єдиний мінус тут для мене - тема лесбі. точно буду дивитись з часом ще раз