Русік написав:А ще є така контора, як Тернопільський міськрайсуд! не дай Бог комусь туди звертатись чи попадати з будь-яких причин - погрязнете у болоті нашого правосуддя!
Стикалася кілька разів... Може то я така везуча, але загалом нічого поганого сказати не можу. Мабуть тому, що всі свої візити в цю установу я наношу виключно з дитиною в слінгу, бо так стають зірки, і тому мене навпаки запрошують швидше в кабінет, шоб не чекати в зимному коридорі, двері відкривають, пропускають в чергах, секретарка носиться з нами, як зі збитим яйцем... Один раз лише чекали 2 год суддю, малий розплакався і я забила болт на їхні засідання, то після того мені зразу кажуть, що "треба чекати", або "не треба чекати"...
А от вам ще одна історія з розряду "Не ту державу Г...расом назвали"
Колись навесні наш Укртелеком вирішив поміняти номери телефонів усім абонентам БАМу, котрі були на блокіраторі... Ідея ніби хороша. Бо вони, бачте, апаратуру і обладання поміняли, шо блокіратор тебе не тягнутиме... АЛЕ. По перше ніхто не спитав власників. чи хочуть вони дорожче платити за той телефон. Дзвоню, питаю, нашо міняють, кажуть - не хочете - живіть без телефона... Не мала часу я бігати, виясняти, колупатися і сваритися. Прийшов майстер міняти. Питаю - а нашо міняють? Каже - самі не знають. Бо купили нове обладнання, тепер тре за нього гроші відбити... Тихий шок. АЛЕ. То ше не кінець. Поміняли то вони не на нові номери, а на ті, котрими вже хтось користувався. тобто, мій номер дали комусь, а мені дали номер ще іншого когось. Так от, по нинішній день дзвонять мені за тими людьми, котрим належав колись цей номер :evil: :evil: :evil: . І це ще не все. Укртелеком навіть не постарався на довідку 109, а також інші служби (такі як Водоканал, Тепломережі. тощо) дати зміну номерів. І уявіть собі мій шок, коли мені вже диждень дзвонить автовідповідач Тепломереж і каже. шо в суд подають за сумашедший борг :x
. Це при тому, шо я плачу щомісяця за хату. Нині знайшла час подзвонити їм. Кажу - така адреса, який борг. Каже - нема. Я кажу - то якого х... Перепрошую. Міняйте номер телефона і не викабелюйтеся. Поміняли. я тепер подзвонила на свій колишній номер, кажу - колишня власниця дзвонить, будь ласка, запишіть мій номер новий і давайте всім, хто турбує. А вона каже - оооой, так, турбують багато.... Власне, як і мене за тими колишніми власниками... Ну шо за... Нашо було міняти та шей так безграмотно??? Всьо через інше місце в нас