Глобальні оголошення!

Державні служби (пошта і всяке різне)

Модератори: олеся, Любов

Re: МЕНЕ ДРАТУЄ

Повідомлення krapk@ » 11 жовтня 2010, 09:11

я теж чула що за зберігання треба там щось платити. А ти не чекай ніколи повідомлень. Бо поштарка могла просто загубити чи хтось витягнути зі скриньки. Як тобі хтось шле посилку, то просто хай каже тобі номер тієї посилки-він завжди є на чеку. А ти сідаєш собі в нет http://www.ukrposhta.com/www/upost.nsf/search_post?openpage вводиш номерок і сайт показує де зараз твоя посилка. От я зараз чекаю посилку Ввела номер і мені видало:

Результат пошуку
Штрихкодовий ідентифікатор: 8750300023078
Відправлення за номером 8750300023078 знаходиться в процесі оброблення. Востаннє воно зареєстроване 11.10.2010 в об’єкті поштового зв’язку ВІННИЦЯ ЦОПП Обмін пос роб з індексом 21930.
Дякуємо, що скористались нашими послугами!
11.10.2010 09:10 Назад до пошукової форми :rose:
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Re: Поштові відділення

Повідомлення mari » 11 жовтня 2010, 11:08

Ти диви, що люди розумне таке знають. Дякую за інфо. Круто. Сидиш собі дома і дивишся де посилка.

Мені присилають талончики завжди. Якщо я не прихожу за 3 дня- пишуть повторний. І на посилці завжди теж є дати тих запрошень отримати посилку.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: Жаліємось :(

Повідомлення happymami » 11 жовтня 2010, 11:57

Nelya написав:happymami буду чекати з нетерпінням. а ще ти колись обіцяла розказати, як відносила ліжечка і решту добра і дит.лікарню. Я розумію, що ти дууууууууууууууууууже зайнята, але в мене терпець скоро урветься. :)

Розкажу коротко, бо якшо довго, то троха нудно буде.
Общім, в продовження теми http://mamusi.org.ua/forum/viewtopic.ph ... =757&hilit
Поки я лежала в лікарні, то номер телефону у відділення взяла. За ним і дзвонила до головного лікаря відділу, котрий дав мені тел до головного лікаря лікарні. В нього я все попитала і почала збір коштів. За той час номер телефона загубила. Але ж то не біда, правда? Бо ж є в нас чарівна служба 109, котра знає відповіді на всі телефонічні питання. Так от, спитала я в них номер ГОЛОВНОГО ЛІКАРЯ ОБЛАСНОЇ ДИТЯЧОЇ ЛІКАРНІ. Ну вони дали. Я передзвонила. Сказала шо я хто я чого я. То було якраз в переддень медика, то ми домовилися шо стрінемося або ВЖЕ, аби обговорити, або аж за тиждень, бо у них святкування, семінари, відрядження... Домовилися наступного дня в такій то годині шоб я прийшла, бо дуже дякує лікарня, але всетаки хочуть знати добродєятєлів в ліцо. Перед цим ще було купа дзвінків в бухгалтерію даного закладу, для втряски форми накладної, чи інших паперів, котрі я маю привезти. Там мені сказали, як звати головного і по батькові. Ім*я я вдало забула, але по батькові пам*ятала (на жаль зараз вже не скажу, бо знов забула :oops: ). Так от, припираюся я зі слінгом єстєссно в 10 ранку в приймальню дохтора. (В ту лікарню, де я лежала, єстєссно). Трошки спізнилася. На 7 хв. Питаюся в секретарки "А ...вович в себе?". Вона каже - так. Але він не ...вович, а ...рович (пишу образно, бо забула як насправді по батькові). Я така - та нііі... Хіба? А з ким я тоді про благодійність домовлялася? Вона така - про яку благодійність?... І отут то сталася загвоздка. :???: Ну але я зайшла (лікар ше мене мамою в кенгурушці обізвав :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) я йому розказала знов всьо спочатку хто я шо я і чого я. Він так само подякував і сказав піти в бухгалтерію оформляти документи. А Карітасу побажав процвітання і ручки-ніжки цілував... А пан ...вович, так досі й чекає благодіянь якоїсь Люби, яка нізвідки взялася і нікуди пропала... А всьо наша служба 109. Яка, як я підозрюю, дала тел не ОБЛАСНОЇ, а міської дит лікарні... Чи шо? :???:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: Державні служби (пошта і всяке різне)

Повідомлення Natalinda » 12 жовтня 2010, 01:25

А я ось виписала на пошті журнали та газети, думала і дешевше трішки ніж в кіосках купувати, та і по кіосках в пошуках нового номера бігати не треба буде...
Де там, від початку року вже певно штук 5 не прийшло і ніхто не знає де вони, а в продажі теж нема...
Каки ті пошти :(
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення бережаночка » 12 жовтня 2010, 23:50

оооо
больная тема))))
розкажу 2 епізода

Епізод перший
Ошадбанк
переказувала гроші одній панянці за покупку через нет.Їй приперло саме на картку Ощадсраногобанку
дала номер картки,Мфо,свої ініціали.Прийшла-кажуть все добре але треба ще номер відділення.Списалася з нею,дала вона мені номер відділення,прийшла на другий день в банк вони кажуть-все добре але треба ще код банку.Я-а чого ви мені вчора не казали.Вона так собі з долею злості-я взагалі тут на заміні(а мені що визутись від того що ти на заміні-то є твоя робота)-кажу-напишіть мені перелік всіх докумнтів.Вона написала.знову списалась дома з дівчиною,вона дала той номер,я приходжу а тьотка мені-все добре,але треба ще код тої людини :dash: я їй під ніс її ж бумажку суну і кажу-а ви мені про то написали???-вона знову така вся обіжена що ви на мене кричите,я тут взагалі заміняю.Короче знову списалась з дівчиною і за тиждень гроші відправились.і ще 2 дні йшли з Тернополя до Львова

а от історія нумер 2

Ми коли були в Тернополі треба було по справах зайти в архів держнотаріату.Вони раніше були на території Оріону-заводська прохідна і тьотка в будці,яка напевно там років з 30 сидить.бо ставлення до оточуючих ще таке совкове яке вже мало де побачиш.Також там крім архіву ще якась німецька компанія є,тому прохідна автоматична,але тьотька в будці як архаїзм ще сидить.

І от я з Настею на руках підійшла до будки-вона в півоборота до нас по телефону говорить.Я хвилин 2-3 почекала-тьотька нуль реакції-триндить собі далі.Я тоді постукала по склу-тьотька недовольно-ШО?Я кажу-добрий день,де архів-ПЕРЕЇХАВ!І далі триндосяє по телефону.Я знову стукаю-адресу може залишили-тьотька піднімає голос-я вам жіночко вже сказала-вони переїхали не знаю куди

Тут Настя розуміє по тьотьчиному тону що маму обіжають і видає-"тьотя не можна на маму сваритись.І добрий день треба сказати".Я ж бо привіталась а мені не відповіли.Тьотка по телефону аж говорити перестала.А мене така гордість розібрала-ви не уявляєте.Їй всього 2,а близьких в обіду не дасть.Сонечко моє
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення Русік » 13 жовтня 2010, 01:34

А ще є така контора, як Тернопільський міськрайсуд! не дай Бог комусь туди звертатись чи попадати з будь-яких причин - погрязнете у болоті нашого правосуддя!
Ну те, що судді (перепрошую, "Ваша честь") у нас люди абсолютно іншого сорту, чи то пак виду, генетичного складу і т.п., то і так всім зрозуміло ("Ну і що, що суддя спізнюється?!?!? Може, він каву п"є?!?!?")
А є ще одна каста - секретарі та іже з ними. Ну ще куди не йшло секретарі судових засідань, вони хоч при суддях сидять і в дечому їм все-таки допомагають. а ось чому кожна секретарка в канцеляріїї бачить себе "пупом Землі", мені до сих пір незрозуміло, хоч вештаюсь там ось уже років 7-8.
- Що ви хтіли??? Яке рішення??? А чого до мене??? Ну і що, що я секретар??? Ідіть в архів!!!
А архів - то така маленька конура у підвалі, де навалено купу паперів, і ніхто достеменно не знає, яких саме.
Ви думаєте, в суді все компьютеризовано, і всі все знають за мить? Нічого подібного!!! Приходьте за 2 тижні, може щось знайдемо!!!
А потім ви біжете на N поверх, бо вам дозволу на дали, а потім вертаєтесь, бо той поверх обмежений для входу і пробитись ніяк, а поітм ви все-таки починаєте посміхатись секретарці і підсувати 20 грн., а вона 20 грн. бере, а знайти нічого не може і т.д. до безкінечності або до кінця ваших нервів...
Короче, про це я можу говорити годинами, але краще то читати, ніж пережити!
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення happymami » 18 жовтня 2010, 11:46

Русік написав:А ще є така контора, як Тернопільський міськрайсуд! не дай Бог комусь туди звертатись чи попадати з будь-яких причин - погрязнете у болоті нашого правосуддя!

Стикалася кілька разів... Може то я така везуча, але загалом нічого поганого сказати не можу. Мабуть тому, що всі свої візити в цю установу я наношу виключно з дитиною в слінгу, бо так стають зірки, і тому мене навпаки запрошують швидше в кабінет, шоб не чекати в зимному коридорі, двері відкривають, пропускають в чергах, секретарка носиться з нами, як зі збитим яйцем... Один раз лише чекали 2 год суддю, малий розплакався і я забила болт на їхні засідання, то після того мені зразу кажуть, що "треба чекати", або "не треба чекати"...

А от вам ще одна історія з розряду "Не ту державу Г...расом назвали"
Колись навесні наш Укртелеком вирішив поміняти номери телефонів усім абонентам БАМу, котрі були на блокіраторі... Ідея ніби хороша. Бо вони, бачте, апаратуру і обладання поміняли, шо блокіратор тебе не тягнутиме... АЛЕ. По перше ніхто не спитав власників. чи хочуть вони дорожче платити за той телефон. Дзвоню, питаю, нашо міняють, кажуть - не хочете - живіть без телефона... Не мала часу я бігати, виясняти, колупатися і сваритися. Прийшов майстер міняти. Питаю - а нашо міняють? Каже - самі не знають. Бо купили нове обладнання, тепер тре за нього гроші відбити... Тихий шок. АЛЕ. То ше не кінець. Поміняли то вони не на нові номери, а на ті, котрими вже хтось користувався. тобто, мій номер дали комусь, а мені дали номер ще іншого когось. Так от, по нинішній день дзвонять мені за тими людьми, котрим належав колись цей номер :evil: :evil: :evil: . І це ще не все. Укртелеком навіть не постарався на довідку 109, а також інші служби (такі як Водоканал, Тепломережі. тощо) дати зміну номерів. І уявіть собі мій шок, коли мені вже диждень дзвонить автовідповідач Тепломереж і каже. шо в суд подають за сумашедший борг :x :scare: . Це при тому, шо я плачу щомісяця за хату. Нині знайшла час подзвонити їм. Кажу - така адреса, який борг. Каже - нема. Я кажу - то якого х... Перепрошую. Міняйте номер телефона і не викабелюйтеся. Поміняли. я тепер подзвонила на свій колишній номер, кажу - колишня власниця дзвонить, будь ласка, запишіть мій номер новий і давайте всім, хто турбує. А вона каже - оооой, так, турбують багато.... Власне, як і мене за тими колишніми власниками... Ну шо за... Нашо було міняти та шей так безграмотно??? Всьо через інше місце в нас :cry: :cry: :cry:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення krapk@ » 17 листопада 2010, 12:47

отаким хтось користувався???
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Русік » 14 грудня 2010, 23:35

В пошти є така послуга, як пошук посилки. Відправник має за місцем відправлення посилки написати заяву. В основному за таке беруться, якщо посилка не дійшла більш як за місяць, але я таке робила і швидше. Щоправда, в мене був чек
Дорогу осилит идущий!
Русік Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 896 раз.
Подякували: 1209 раз.
Діти: Козаки Микола та Сашко + козачка Катерина

Повідомлення katia » 07 квітня 2013, 23:25

Натрапила. "Як працівники укрпошти посилки крадуть
phpBB [video]
katia Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 153 раз.
Подякували: 138 раз.
Діти: Донечка Маргарита

Поперед.Далі

Повернутись до Квитанції, довідки, гроші