Глобальні оголошення!

Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: Як відлучити дитя від грудей. Ваш досвід.

Повідомлення sky » 16 вересня 2013, 23:18

А в мене якось само вийшло, мала вдень їла дорослу їжу,сама перехотіла засинати з грудьми. І відлучення пройшло само і безболісно. Але вночі і досі просинається попити водички.
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 47 раз.
Подякували: 141 раз.
Діти: дівчинка 26.06.2012

Повідомлення Natalinda » 16 вересня 2013, 23:26

sky а скільки доні було коли відлучилася?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення sky » 16 вересня 2013, 23:37

1 рік і місяць. А іще вплинуло те що в неї був насморк і вона не могла нормально їсти
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Tajga » 17 вересня 2013, 01:54

sky написав:мала вдень їла дорослу їжу

А зі скількох місяців почали прикормлювати? Денні годування груддю заміняли прикормом чи у вас був педагогічний прикорм?
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення sky » 17 вересня 2013, 11:55

Я почала прикорм з 5 місяців, а місяців в 8 ми смакували цицю лише зранку, засинали з нею і нічні годування залишались. А вдень Їли то овочі то фрукти, супчики
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Tajga » 17 вересня 2013, 12:47

sky, дякую за відповідь.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення sky » 17 вересня 2013, 13:29

Немає за що
Зображення
sky Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення Сяна » 21 жовтня 2013, 22:58

і ми вже відлучилися :yes:
вийшло якось так легко, ненапружено, без істерик, я б ніколи не подумала, шо буде так просто, знаючи свою доцю і її любов до циці :love:
не знаю, що там було у її голівці, а з мого боку все виглядало так: ще до пологів була налаштована на ГВ (дякуючи Іванні та Даші), але практично відразу ж почалися проблеми. спочатку мала неправильно прикладалася, від чого кожне годування перетворювалося для мене в муку (дуже боляче було через постійно травмовані соски). потім доця відмовилася від грудей категорично, домашні радили кинути той ровер і перейти на суміші. та я вирішила зціджувати молоко і вже додавати стільки суміші, скільки бракувало (виміряла по тих таблицях на пачці). з часом молока ставало все менше і менше і щоразу я мріяла - ну ще б тиждень так протриматися, ще б трошки! потім (у 4 міс) ми попли у лікарню (мала сильно кашляла), постійно була на мені чи зі мною, почли спати разом і, о диво, доця взяла груди! у нас почало знову налагоджуватися ГВ, при чому мала після соски гарно брала груди і проблем не було з прикладанням. поступово ми перейшли повністю на ГВ :clapping: після року знову почалися проблеми - два місяці мучилася з лактостазами, поки метод проб не виявила причини і не усунула її. вирішил, шо годуватиму довго, хоча всі родичі вже казали закруглятися.
і от влітку (малій 1,9) я відчула, шо втомилася і хочу помаленько закінчувати ГВ. і так ми почали відлучатися, плавно, за майже 4 місяці. забирала поступово годування проміжні (як пригадую, на той час за добу було коло 8 годувань), потім нічні, після сну, у вересні почала доця спати сама в обід, а з минулого тижня - і на ніч. все дуже гладко з обох сторін - доця не вередувала, без істерик, лиш була капризніша, ну і в мене все було добре.
П.С. Бажаю усім легкого відлучення. головне - не боятися цього!
П.П.С. трохи пописала я ::Р: хотіла за відлучення, а вийшло - ціла історія нашого ГВ. може, комусь буде цікаво і корисно почитати
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення LJALJA89 » 26 листопада 2013, 01:50

Ми відлучились в 1рік і 1місяць. Прикорм почали з 6 місяців, десь з 12 місяців груди їди зранку, на обідній сон, на ніч і вночі. За 3 тижні прибрала всі денні годування і лишила тільки на ніч і ніч. Десь з 1року і тижня забрала годування на ніч, перейшли на кашку. Коли синуля почав вставати по 0раз за ніч, то вирішила забрати і нічні годування, бо дитина була знервована, молока було мало і я не виспана. Процес пройшов на диво легко, розвела молоко 1до 3 і так давала пити і за 3 ночі груди лишили.Без стресу і плачів. Але це індивідуальний процес, хтось легко, хтось з плачами відлучається.
LJALJA89 Офлайн

Повідомлення westa » 26 грудня 2013, 00:13

Ой , дівчата :cry: :cry: :cry:
Мушу за місяць відлучити малого. 27 січня їду в Львів на курси двомісячні. Відкласти ніяк не вийде, це вже і так останній шанс :sad:
Зараз синочок ніби відчуває , що не довго лишилося - з циці не злазить. Відволікати не завжди виходить. Зараз ще і зуби лізуть. Ще 3 залишилося , але вони точно за місяць вилізти не встигнуть.
До останніх кількох днів режим в нас був такий : одне годування на обід( перед сном , якщо засинає ) , ввечері перед сном і вночі скільки хоче. Такий режим в нас вже з червня , відтоді жодне годування забрати не вдається.
Сьогодні мене весь день не було , ввечері груди так боліли :scare: , що малий ледве зміг почати смоктати. Молока явно дуже багато. Видно без таблеток не обійтись.
Може хтось знає як найменш болісно для дитини провести відлучення в даній ситуації.
Допоможіть :():
Зображення

Все завжди закінчується добре! Якщо все закінчилося погано, значить це ще не кінець !
westa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 520 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: синочок Богданчик

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей