Глобальні оголошення!

Я під враженням

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Re: Я під враженням

Повідомлення Марійка » 12 жовтня 2013, 09:38

Що ж те дитятко пережило там... Уявити важко...
Зображення
Марійка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (2)
Дякував (ла): 409 раз.
Подякували: 73 раз.
Діти: Дві донечки-красунечки

Повідомлення Marichka » 12 жовтня 2013, 23:07

Мені аж зле стало...
Хотіла тут написати,що під враженням від нового майданчику і фонтану на бульварі навпроти літака-гарно там провели сьогодні час.
Але прочитала за хлопчика...Хай з Богом спочиває.І рідним -сили таке пережити...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення mari » 13 жовтня 2013, 13:45

Як сумно. Як шкода. Співчуваю.Бажаю батькам віри і витривалості!
Захоплююсь тими хто помагав і шукав і старався. Як тільки побачила репортаж-я вже відчула що хлопчика вже не має, чомусь...

Нещодавно приїхала з навчання по втратам, там так і казала що це найважче чим би психотрапевт не займався, це працювати з втратами. Навіть з насильством легше працювати бо є надія. А тут... Все.. Все закінчилось і ти маєш бути підтримкою для людини , а вона пройти всю "петлю втрати". І це довго і боляче. а ти хочеш щоб її не боліло. А так не буває. Словом всі 4 дні в Ужгороді говорила майже я. Пройшла курс сильної особистої психотерапії і втрат. Отак. Якщо кому треба- я вже готова вас почути.

В основному останнім часом я працюю не за сввоїм бажанням з втратою дітей після родів, і старших, чомусь останній рік це вже 4 випадки................
Одна з самих сумних історій і запамятовувальних яку розбирала, сталась після хрестин моєї знайомої. Коли після незрозумілої висипки порадили мамі змастити місця фукорцином, мама змастила дитину всю- дитина померла від анафілактичного шоку. І все...
Отак- на щастя.ґ пройшов час- тепер вона народила знову. Але час насправді не зовсім лікує рани.

тому психотерапія платна(реклама-це часто неможливо витримати просто так).

Є така притча: коротко опишу, жінка прийшла до Бога і плакала що в неї такі втрати , а він їй сказав- я полегшу твої страждання,якщо ти принесеш мені гірчичні зерна , які тобі дадуть ті, в яких домах не було суму. Жінка обійшла все своє село і близькі до неї. І у кожному домі хтось помер. Тому вона прийшла до Бога з пустим кошиком...
Життя як воно є...
Цінуйте, знаходьте час любити, дякувати, віддавати, цінувати, жити і насолоджуватись тим що є.Бо завтра може й не бути
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Marichka » 13 жовтня 2013, 15:00

Згідна,що час не лікує рани. Їх лікує Бог...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Тадей 3.07.2013

Повідомлення nadusha » 13 жовтня 2013, 16:19

Ще є така приказка: час не лікує рани, він вчить з ними жити...
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення qweewq1234 » 14 жовтня 2013, 21:53

(((((( це велика трагедія для всіх
qweewq1234 Офлайн

Повідомлення Marichka » 14 жовтня 2013, 23:33

В мене за місяць троє добре знайомих молодих людей померли...Вчора-Аня,молода особа,від раку,в Німеччині:((( чого то так?! :cray:
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Тадей 3.07.2013

Повідомлення Olysa » 15 жовтня 2013, 09:54

А я під враженням-шоком від хазяїнів бійцівських собак.Нагло собі розгулюють у нас по Бамі,і навіть коли кажеш щоб взяли на повідок бо маленькі діти гуляють то чуєш у відповідь шо собака тоже гуляє!!!І до кого звертатись по допомогу?Бо це вже не перша ситуація!
Olysa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 41 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: Дві донечки

Повідомлення TYulia » 22 грудня 2013, 12:39

В Угорщині дитинка народилася через 3 місяці після смерті мами. Я під враженням... Молодці лікарі, що взялися за порятунок життя, що лише зароджувалось...
Читайте тут
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення Ulkanet » 23 квітня 2014, 23:22

я під враженнями... і досить сумними.... :cray: :cry:
сьогодні мали купу заходів до дня книги. так от, діти 7 клас не знають хто написав "Собор Паризької Богоматері", який твір написав Шота Руставелі, хто є автором "Енеїди", тай взагалі сказали що "Енеїда" то жіноче імя і твір про якусь жінку :dash: :dash: :dash: хто написав "Том Соєр"?
короче ужас. я в осаді.... :cray: :cray: :cray: :cray: :cray: :cray: :cray: :cray:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Поперед.Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей