То кого цікавить езотерика
lore1ei
А ти тільки цікавишся,чи ще й практикуєш?
Модератор: taranjka
То кого цікавить езотерика
Перлинка написав:То кого цікавить езотерика
lore1ei
А ти тільки цікавишся,чи ще й практикуєш?
Перлинка написав:lore1ei
Я чесно кажучи не розуміюсь на тих термінах ,що ти перерахувала.Бо ніколи не цікавилась езотерикою,так як вважаю ,що це чаклунство і незалежно від того біла магія чи чорна це гріх,за який приходить розплата. Ці вчення звісно розширяють кругозір,і можливо іноді здається ,що ти знаєш можеш і конторлюєш більше за інших,тільки нажаль вони щастя не приносять. Мій чоловік свого часу дуже захоплювався всім таємничим та непізнанним,доки не пізнав Бога ,і не зробив висновок ,що краще бути звичайною,грубо кажучи посередньою людиною ,але живою здоровою та щасливою.
Перлинка написав:lore1ei
Вибачте,я образити не хотіла.І звісно ж я не маю стільки інформаціїї про це поняття як Ви,бо глибоко в ньго не вникала,і навіть ,якщо не вірити моєму чоловікові,що це біла магія,то гугл відповість однозначно на це питання.І те ,що Ви себе втішаєте ,що нікому шкоди своїм невинним заняттям не робите,що вивчаєте цю галузь лише для самовдосконалення та самопізнання ,ситуацію не міняє.Ви втручаєтесь у світ тонких матерій,куди христянам не радиться пхати свого носа.
А то хто вам сказав що не радиться?)
Але оці теми християнам не можна те і те, зате можна пити і обжиратися, розгулювати і розводитися, обзивати і таке інше, то вже проїлись. Молодь розпущена, а потім ходить до церкви і дає гроші за відпущення гріхів.
Повернутись до Суцільні балачки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей