Глобальні оголошення!

Езотерика

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Езотерика

Повідомлення Перлинка » 06 жовтня 2010, 19:19

То кого цікавить езотерика

lore1ei
А ти тільки цікавишся,чи ще й практикуєш?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Re: Книги

Повідомлення lore1ei » 06 жовтня 2010, 20:47

Перлинка написав:
То кого цікавить езотерика

lore1ei
А ти тільки цікавишся,чи ще й практикуєш?

Практикую особливо Зеланда, візуалізація, фрейлінг, частково сироїдіння.
З НЛП взяла собі якорі, зеркальність, невербальні сигнали тіла.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Перлинка » 06 жовтня 2010, 21:48

lore1ei
Я чесно кажучи не розуміюсь на тих термінах ,що ти перерахувала.Бо ніколи не цікавилась езотерикою,так як вважаю ,що це чаклунство і незалежно від того біла магія чи чорна це гріх,за який приходить розплата. Ці вчення звісно розширяють кругозір,і можливо іноді здається ,що ти знаєш можеш і конторлюєш більше за інших,тільки нажаль вони щастя не приносять.Мій чоловік свого часу дуже захоплювався всім таємничим та непізнанним,доки не пізнав Бога ,і не зробив висновок ,що краще бути звичайною,грубо кажучи посередньою людиною ,але живою здоровою та щасливою.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lore1ei » 07 жовтня 2010, 00:03

Перлинка написав:lore1ei
Я чесно кажучи не розуміюсь на тих термінах ,що ти перерахувала.Бо ніколи не цікавилась езотерикою,так як вважаю ,що це чаклунство і незалежно від того біла магія чи чорна це гріх,за який приходить розплата. Ці вчення звісно розширяють кругозір,і можливо іноді здається ,що ти знаєш можеш і конторлюєш більше за інших,тільки нажаль вони щастя не приносять. Мій чоловік свого часу дуже захоплювався всім таємничим та непізнанним,доки не пізнав Бога ,і не зробив висновок ,що краще бути звичайною,грубо кажучи посередньою людиною ,але живою здоровою та щасливою.

Написала такі терміни, оскільки думала якщо ви поцікавились постом, то знайомі з ними.
Ні, чаклунством я не займаюсь.
І нічого схожого езотерика і чаклунство не має. І розплачуватись мені нема за що, порчі і привороти не роблю.
Поряд живу з коханими людьми, і нікого не зачіпаю.

В езотериці дуже багато непізнаного хіба що про душу людини.
Наприклад основний принцип фрейлінга такий:
Откажитесь от намерения получить, замените его намерением дать, и вы получите то, от чего отказались.
Нічого чаклунського, егеж?
А сироїдіння, відмова від споживання вбитого м'яса, то що тут чаклунського?

У вас просто недостатньо інформації про езотерику і ви робите незрозумілі мені висновки.
Повірте, нічого проти Бога езотерика немає.
Вона помогає жити у злагоді з оточуючими і у гармонії з собою.
А звичайних людей нема, кожна людина особлива.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Перлинка » 07 жовтня 2010, 00:28

lore1ei
Вибачте,я образити не хотіла.І звісно ж я не маю стільки інформаціїї про це поняття як Ви,бо глибоко в ньго не вникала,і навіть ,якщо не вірити моєму чоловікові,що це біла магія,то гугл відповість однозначно на це питання.І те ,що Ви себе втішаєте ,що нікому шкоди своїм невинним заняттям не робите,що вивчаєте цю галузь лише для самовдосконалення та самопізнання ,ситуацію не міняє.Ви втручаєтесь у світ тонких матерій,куди христянам не радиться пхати свого носа.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lore1ei » 07 жовтня 2010, 00:34

Перлинка написав:lore1ei
Вибачте,я образити не хотіла.І звісно ж я не маю стільки інформаціїї про це поняття як Ви,бо глибоко в ньго не вникала,і навіть ,якщо не вірити моєму чоловікові,що це біла магія,то гугл відповість однозначно на це питання.І те ,що Ви себе втішаєте ,що нікому шкоди своїм невинним заняттям не робите,що вивчаєте цю галузь лише для самовдосконалення та самопізнання ,ситуацію не міняє.Ви втручаєтесь у світ тонких матерій,куди христянам не радиться пхати свого носа.

А то хто вам сказав що не радиться?)

І що ж всезнаючий гугль каже?
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення мешканка » 07 жовтня 2010, 09:26

Я від езотерики тримаюсь подалі...не маю знань в цій галузі і не хочу. Знаю що в євангелії написано "все вам можна, але не все -корисне." Думаю, грань тут тоненька. Проте, може спитаємо о. Мартина?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Езотерика

Повідомлення lore1ei » 07 жовтня 2010, 10:19

Можна спитати, проте для мене езотерика і психологія мало відрізняються.
Я беру звідти те, що вважаю потрібним і знаю у всьому границю.
Я не фанатик.

Але оці теми християнам не можна те і те, зате можна пити і обжиратися, розгулювати і розводитися, обзивати і таке інше, то вже проїлись. Молодь розпущена, а потім ходить до церкви і дає гроші за відпущення гріхів.
Розумію що тут всі праведні християни, і нікого ображати не хочу.
Нехай кожен лишиться при своїй думці.

А ті кого цікавить питання езотерика і християнство нехай питають о. Мартина.
Особисто я для себе висновок вже зробила.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Перлинка » 07 жовтня 2010, 11:30

А то хто вам сказав що не радиться?)

В християнстві також існує багато містичних явищ,такі як видіння ,пророцтва,чудодійні зцілення,віщі сни,екзерцизм,інші мови.І якщо уважно читати Біблію,то воля Господа така ,щоб це все існувало в його церкві,і щоб цими дарами володіли якомога більше християн,для побудови та повчання церкви.Проте вважаю,що заходити в духовні світи шляхом езотерики небезпечно.Ви вивчаєте праці вчителів людей,яких вважаєте світлими,але Ви не можете бути впевненими ,що то люди від Бога.
Тому при тому ,що я не завжди згідна з догмами та канонами різних християнських деномінацій,вважаю,що такими речами можна займатись лише під покровом церкви,у католиків та православних це можуть робити лише посвячені люди ,або люди які отримали ці знання як дар від Бога.У протестантів більш демократичніше та сміливіше,тому у них більше перекосів у цих питаннях,особливо в молодих церквах.
Востаннє редагувалось Перлинка в 07 жовтня 2010, 11:39, всього редагувалось 1 раз.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 07 жовтня 2010, 11:31

Але оці теми християнам не можна те і те, зате можна пити і обжиратися, розгулювати і розводитися, обзивати і таке інше, то вже проїлись. Молодь розпущена, а потім ходить до церкви і дає гроші за відпущення гріхів.

Вибачте,але це навіть коментувати не хочу,тому що вважаю порівнянням невдалим,та недоречним.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей