олята написав:якщо ви знали що малий іде в садок то чого не зробили то до того. я по друге молоко не має вже того захисту ще з року. діти які жують цицьку до 4 років хворяють рівно стільки ж я або ж і більше ніж інші. а чого лишати на когось дитина ходить до садка він там лягає спрати і все. ви визначтеся чи ви хочете відучити від грудец чи вам зручно з цицікою і ви хочете його годумати як ви кажете до зими.
Даю справку: перед садочком, а перший раз в нас був 19 серпня, залишились тільки прикладання перед сном. Планувала, що як звикне до садочку, і буде там спати залишиться тільки вечірні прикладання. Але... Тиждень в садочку - і захворів... Не думаю, що хвороба - ідеальний час, щоб відлучати. Далі вичухався - поїхали в санаторій. Там довелось давати ще після сну (може того, що нова обстановка і режим, нема дуже чим відволікти).
Приїхали додому, в дорозі протянуло, зараз має дуже жорстке дихання є "шанс", що буде запалення :( Теж час непідходящий...
Зараз пару днів даю тільки перед сном, вдома відволікти і переключити увагу легше...
Кожен живе і обирає для себе і своїх дітей, те, що видається найкращим.
"Зручно з цицікою" - оце прошу пояснити. Можливо маєте на увазі, що зручніше, бо дитина спокійно засинає біля мами, а не репетує, бо мама "мусить" відлучити... Тоді так!
Всьому свій час. Маю досвід відлучення старшого, про який вже тут писала: все відбулось поступово і безболісно для обох. Дуже хочу, щоб так було і з молодшим.
Олята, поділіться своїми порадами і досвідом, а не засуджуйте... Мені зараз це не потрібно.
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.