mariana написав:Дівчатка, хто водить зараз своїх діток в 34 садок, як враження? чи подобається вам, чи займаються дітки плаванням? І мамусі, хто планує цього року давати діток своїх в 37 садок?
Можу розповісти з побаченого мною за період проходження практики в 34....Мені цей садочок не сподобався категорично!!!
Так басейн це "+", але поряд з тим є безліч мінусів, що напевне важливіше, а саме це повязано із ставленям до дітей власне вихователів. Коли батьки лише приводять дітей, то всі привітні та любязно сюсюкають до діток, але коли батьки йдуть то ставлення кардинально інше, дітей часто принижують перед всіма іншими, не рідко доводять до сліз ну просто нізащо. Мене здивувало, що діткам не дають гратися іграшками які є в групі, вони просто складені в ящик, на той випадок якщо буде перевірка чи збори то щоб мати показати, мовляв "ось що в нас є". На моїх очах за сніданком дитина попросила у нянічки добавки, на що та відповіда ( в грубій формі) що з тебе вистачить, хоча їжі залишалося ще багато.
Але потім взагалі був шок, коли няня і вихователька посідали за стіл і давай в повний голос обговорювати дітей, мовляв тому там те братує, той якийсь не нормальний і т.д., а самі знаєте які діти "мушки - повторюшки", і повірте через деякий час діти починають ставитись один до одного так як вони говорять.
Також діти можуть побитися між собою, до синців, але на це ніхто не зверне увагу!!!
Повірте за місяць практики надивилася....