Глобальні оголошення!

Дитячі садочки Дружби (8, 13, 16, 18, 19, 34, 35, 37)

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Дитячий садочок

Повідомлення Зоряна » 22 травня 2013, 13:52

Я віддаю доцю в 19 садочок з вересня в яслі,хто з нами буде ходити,відгукніться?
Зоряна Офлайн

Повідомлення Зоряна » 21 червня 2013, 17:52

А хто розкаже про санаторну групу в 37 садочку?
Зоряна Офлайн

Повідомлення Dribchuk » 14 серпня 2013, 08:57

а хто що знає про 18 садок? кажуть, він тепер приватний???
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Re: Дитячі садочки Дружби (8, 13, 16, 18, 19, 34, 35, 37)

Повідомлення Sjuzy » 26 серпня 2013, 09:36

Ми ходимо в 35 садок ортопедичний. Він найдальше від нас, тому що живемо зразу біля Сільпо.
Вибрала його тому, що там є початкова школа. Зараз малий ходить в яслі, мала в старшу групу. І власне не жалію, зручно завести двох дітей одразу.
Вихователі мені дуже подобаються в обидвох групах. Дітей любялять, діти з радістю ходять. Правда похворіли, но це всюди одинаково. Садком япоки що задоволена. Мені головний критерій, щоб діти йшли з радістю, щоб вихователі добре до дітей ставились. На рахунок харчування, як на мене годують добре. Діти зїдають все, значить їм смакує )))
Sjuzy Офлайн

Повідомлення мамаНастусі » 28 серпня 2013, 11:49

mariana написав:Дівчатка, хто водить зараз своїх діток в 34 садок, як враження? чи подобається вам, чи займаються дітки плаванням? І мамусі, хто планує цього року давати діток своїх в 37 садок?

Можу розповісти з побаченого мною за період проходження практики в 34....Мені цей садочок не сподобався категорично!!!
Так басейн це "+", але поряд з тим є безліч мінусів, що напевне важливіше, а саме це повязано із ставленям до дітей власне вихователів. Коли батьки лише приводять дітей, то всі привітні та любязно сюсюкають до діток, але коли батьки йдуть то ставлення кардинально інше, дітей часто принижують перед всіма іншими, не рідко доводять до сліз ну просто нізащо. Мене здивувало, що діткам не дають гратися іграшками які є в групі, вони просто складені в ящик, на той випадок якщо буде перевірка чи збори то щоб мати показати, мовляв "ось що в нас є". На моїх очах за сніданком дитина попросила у нянічки добавки, на що та відповіда ( в грубій формі) що з тебе вистачить, хоча їжі залишалося ще багато.
Але потім взагалі був шок, коли няня і вихователька посідали за стіл і давай в повний голос обговорювати дітей, мовляв тому там те братує, той якийсь не нормальний і т.д., а самі знаєте які діти "мушки - повторюшки", і повірте через деякий час діти починають ставитись один до одного так як вони говорять.
Також діти можуть побитися між собою, до синців, але на це ніхто не зверне увагу!!!
Повірте за місяць практики надивилася.... :sad: :sad: :sad:
Зображення
Зображення

А жити без цілі - це не жити, а існувати
мамаНастусі Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 87 раз.
Подякували: 87 раз.
Діти: Анастасія і Софія

Повідомлення Кокетка » 28 серпня 2013, 20:26

на жаль моя дитина теж ходить у 34 , і я категорично ним не задоволена, не могла пояснити чому, на інтуітивному рівні(( та тепер колимамаНастусі поділилася враженням , то розумію чому саме це я відчувала, моя дитина на плавання не ходить, бо дуже вразливий хлопчик надто правильний, та одного разу на початку він не знав де його запасні трусики, вихователька витягла їх з пакетика ( в пакет складаються всі речі на плавання) тай надавала йому тими трусиками по голові((( це він мені розказав ( виясняти я не стала , все одно відмажуться, хіба міняти садочок, а вони і так перегруженіу нас 36 діток в групі) , тож начисто відбила тягу ходити в басейн( і ще багато нюансів) отож маленький більше не ходить чим ходить , бо не любить садочок. в мене упереджене ставлення лиш до одної з наших виховательок , до іншої нема претензій
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Sjuzy » 09 вересня 2013, 23:34

просто жах!!! ОТ як би я таке почула від своєї дитини, вихователю було би не солодко точно!
В нас такого нема, я приходжу часто раніше і сиджу слухаю в коридорі покидітки їдять, все супер завжди. Я дуже задоволена. Якби ще діти не хворіли...
Sjuzy Офлайн

Повідомлення irinka » 12 вересня 2013, 20:25

Оновлений 18 садочок)
phpBB [video]
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення bublegum » 13 вересня 2013, 09:32

Начиталась про свій(наш ВАШ)садочок 34! :scare: плакати хочеться...це все правда...особисто про своїх вихователів.....діти не граються іграшками своїми(тими що батьки склались і купили.....)....бігати не можна, стрибати неможна!!!ортопедичний це він з якої сторони????нічого особливого немає в ньому зі сторони ортопеда!!!!!!!!!!!!!!жах...що це робиться....кому жалітись???? :ireful:
bublegum Офлайн

Повідомлення Dribchuk » 13 вересня 2013, 11:14

ми вже тиждень ходимо в 13й садочок. Я покищо претензій не маю. Теж пару раз сиділа під групою коли дітки обідали, ніяких криків не було. Мала каже що їй подобається в садочку, що виховательки їм читають історії, граються з ними. Каже що їжа смачна, дітки чемні. 13й садок був останнім в моєму списку куди планувала давати малу і покищо не жалкую що так вийшло що саме в нього ми попали. Батьки теж всі приємні. Ще мені подобається що дитину завжди забираю чистеньку, не вимащену, не засопляну. Раз чула що няня сварила голосно дитину яка обпісялася, але не довго, зразу її переодягнула.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн