Marta » 19 вересня 2010, 13:34
ну от я би, незважаючи на те, де я б працювала, категорично не хотіла б працювати там, де є камера. Хіба зарплата була офігенно велика. І, до речі, не всюди зарплати низькі, а от чомусь такі важливі професії, і важкі, на мою думку, як вихователь, вчитель, лікар, вони малооплачувані в нас.
Так, можливо, в групі діти граються всі купкою і в деякому плані легше (ну, я ж гуляю на дит площадках теж..))), але діти ну погодьтеся, є різні, дуже багато собі дозволяють, а зараз особливо і мами мене дивують, що таке враження, що світ має крутитися тільки навколо її дитини, і я думаю, що може би й витріщалися в ті камери, а чому до моєї супер-дитини ви насмілились підвищити голос? чи ще щось.
І її ніхто нічого не докаже, навіть якщо на камері буде видно, що дитина неслухняна, що коли всі уважно слухають, вона ганяє і пищить, вона скаже-так, вона в мене така індивідуальність, така вона особлива, креативна, в неї таке сприйняття інформації...А ВИ не мали права.
Словом, це лишній геморой в першу чергу для виховательок. А їхні нерви треба берегти.