Глобальні оголошення!

Веб-камера в садочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Веб-камера в садочку.

Повідомлення mala-karta » 19 вересня 2010, 00:28

Неля, ага
всім, в кого більше 50 повідомлень - ПП :)
мені - першій. Ну, ми ж сусіди ;) І майже свати :P
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Natalinda » 19 вересня 2010, 00:56

Я повторюся що проти камери в садочку.
Я за - в школі. А то дитина вчительну посилає на контрольній на ..й, а батьки кажуть шо то не може такого бути, і то вчителька погана.
При зарашній наповненості садочків я не знаю за які гроші пішла б працювати з камерою
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення гра з вогнем » 19 вересня 2010, 05:10

коли діти в групі. то з ними легше.
я точно знаю.
бо раз на дворі були інші хлопчики, коли ми з Андрійком вийшли. То він навіть нікуди не гонив, не вреднюкав і воопше. ходили всі купкою.
а другий раз ми на площадці були. то так само. всі дітки практично весь час разом.
от такий у нас аж великий досвід.
за одним приглянути важче, ніж за 10. напевно :oops: для мені ті 2 рази були справжнім відпочинком.

а зарплати, зарплатами, вони ж всюди низькі.
та й ніхто не буде сидіти в ті камери витріщатися. а в разі чого, можуть навіть виховательку захистити. скільки є випадків, коли мами собі видумують?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Marta » 19 вересня 2010, 13:34

ну от я би, незважаючи на те, де я б працювала, категорично не хотіла б працювати там, де є камера. Хіба зарплата була офігенно велика. І, до речі, не всюди зарплати низькі, а от чомусь такі важливі професії, і важкі, на мою думку, як вихователь, вчитель, лікар, вони малооплачувані в нас.
Так, можливо, в групі діти граються всі купкою і в деякому плані легше (ну, я ж гуляю на дит площадках теж..))), але діти ну погодьтеся, є різні, дуже багато собі дозволяють, а зараз особливо і мами мене дивують, що таке враження, що світ має крутитися тільки навколо її дитини, і я думаю, що може би й витріщалися в ті камери, а чому до моєї супер-дитини ви насмілились підвищити голос? чи ще щось.
І її ніхто нічого не докаже, навіть якщо на камері буде видно, що дитина неслухняна, що коли всі уважно слухають, вона ганяє і пищить, вона скаже-так, вона в мене така індивідуальність, така вона особлива, креативна, в неї таке сприйняття інформації...А ВИ не мали права.

Словом, це лишній геморой в першу чергу для виховательок. А їхні нерви треба берегти.
Marta Офлайн

Повідомлення гра з вогнем » 19 вересня 2010, 15:28

тю, та де на таких камерах голос буде, ви сьо! ніколи камер в банках не бачили?, ггг
нету там голосу і картінка не така, що дивитися хочеться.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Любов » 19 грудня 2011, 12:19

Починаю вже задумуватися про садочок, хоча часу ще багато, до трьох точно про садок мови не може бути. Щось стільки різних думок в голові крутиться. Хочу веб камеру в нашому садку організувати, аж снилося це мені сьогодні :grin: . Часу для роздумів і організації ще багато. Тільки чи підтримають таке нововведення в нашому селі :tipok: , аж страшно подумати :crazy: , бо не всі інтернет мають. Може краще і не починати, але дуже хочеться спостерігати як поводиться, як адаптовується дитина, хоча б на початках.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення Alisa » 19 грудня 2011, 17:48

Я б тоді працювати не змогла б . Все дивилася б реаліті-шоу Садочок
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення pan_kotskyy » 19 грудня 2011, 19:33

Marta написав:ну от я би, незважаючи на те, де я б працювала, категорично не хотіла б працювати там, де є камера.

В банку, в магазинах коштовностей... там зазвичай є камери, і люди працюють... подумати, то багато ще де ті камери можуть бути.
радіо ведуть онлайн трансляції з робочого місця, на театральному майдані є камера, в мене на подвір'ї, від цього мені тільки безпечніше :)
Я за, в мене нема абсолютної довіри до людей, краще прокрутити запис якщо що і вияснити був інцидент чи ні. (Так, ще будете казати, якщо кожен захоче прокручувати записи... але ж думаю якщо все гаразд цього ніхто не робитиме, достатньо буде глянути онлайн як гарно гається дитина. А якщо батьки параноїки, то вони і без камер замучать ту виховательку розпитуваннями і підозрами. То може якраз краще: дивіться відео і розслабтесь, все ж добре)
Мала дитина не завжди скаже, як було насправді, а як і скаже, треба доводити чи правда, а кого питати, таких же мацьопиків?
В школі ж дійсно камери добре вже для захисту як учнів так і вчителів, бо як дитя нахамить вчителю і буде битися в груди, що такого не було, то теж знаючи, що камери спостерігають і можна все довести, 10 раз подумає перш ніж рота роззявити до вчителя...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення гра з вогнем » 19 грудня 2011, 19:39

у_нас_нема_камери_в_школі,_але_4ас_від_4асу_хо4еться_подивитися_як-там_і_шо :clapping:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення олеся » 20 грудня 2011, 00:31

Я за :гуд: Та то не лише в садочках, а і в школах тре ставити бо ДЕЯКІ вчителі можуть собі дозволити лишнього по відношенню до учнів. Одна вчителька поч.класів кидала за дітками постійно зошити....щоденники...., шарпала за шиворот... І то навіть відмінники страждали, одній дитині можна і не вірити, але якщо так говорять більшість учнів яких та вчителька і різних років навчання :niger: ... То батьки теперішніх учнів шукають шляхи щоб поставити веб-камеру в класі. Правда я не думаю що в нашій державі таке дозволять робити. Добре хоч та школа далеко і мої діти до такої не попадуть....
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей