Глобальні оголошення!

До кого ставати на облік

Re: До кого ставати на облік

Повідомлення Лігумінка » 01 березня 2013, 22:27

Під час вагітності стояла на обліку ЖК №2 в Семків О. В. Лікарка хороша, має досвід, лишнього не призначає. Дуже любить порядок, тому приходити потрібно кожного разу коли визначає, також просить передзвонювати якщо не виходить прийти. В мене вагітність проходила нормально без ускладнень, на збереженні не лежала, відповідно з лікаркою відносини були дружні :aplo: .
Лігумінка Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 42 раз.
Подякували: 16 раз.
Діти: Дівчинка Веронічка

Повідомлення stella123 » 06 березня 2013, 12:50

Стояла на обліку в Мальчевської Олени Йосипівни. Повністю задоволена. Призначала тільки полівітаміни, кальцій і щось там в такому ключі,і то взимку. А так радила налягати на фрукти, овочі. На мій погляд нічого лишнього.
Зображення
Якщо зараз дуже погано, то в найблищому майбутньому буде дуже добре.
stella123 Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 199 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: дівчинка Полінка 23.09.2012

Повідомлення brooksy » 06 березня 2013, 17:23

Лігумінка написав:Під час вагітності стояла на обліку ЖК №2 в Семків О. В. Лікарка хороша, має досвід, лишнього не призначає. Дуже любить порядок, тому приходити потрібно кожного разу коли визначає, також просить передзвонювати якщо не виходить прийти. В мене вагітність проходила нормально без ускладнень, на збереженні не лежала, відповідно з лікаркою відносини були дружні :aplo: .

І я в Семків стояла на обліку. Задоволена нею. Хоч приходжу тепер рідко, але все-одно пам"ятає. В кишеню не дивиться. Після пологів заходила до мене в палату, заспокоювала, давала корисні поради.
З нарожденнням дитини в родині зникають спокій, порядок та гроші. Але з"являється ЩАСТЯ!!!
brooksy Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 31 раз.
Подякували: 42 раз.
Діти: Синочок-моє щастя, моє життя!

Повідомлення Malavka » 08 квітня 2013, 14:20

Я стою зараз в Опришко, то в принципі нічого поганого сказати не можу, але єдине АЛЕ - дуже повільно рухається прийом. Ну там не міряє живіт кожного разу, але то таке, головне, зайвого не призначає. Але з цими двогодинними вичікуваннями черги в 4 чоловіка це щось((((
Зображення
Malavka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 104 раз.
Подякували: 113 раз.
Діти: Донечка 2011, ще одна донечка 2013

Повідомлення Marichka » 08 квітня 2013, 15:49

Свого лікаря не рекомендую,прийшов новенький після іншої поліклініки і не має зовсім досвіду,як вести вагітних.Часом сама кажу,які має мені виписати талони на аналізи(бо медсестри не має тимчасово),мала ще раз робити УЗД,бо лікувалася від багатоводдя в денному-він забув,а я і не напрошуюсь;зроблю планове на 30 тижні,деякі відповіді не обгрунтовує,та й я і не дуже розпитую-побачила що мені то не авторитет.По телефону візит не записує,хоч я дуже просила,бо не могла приїхати(тоді замело).
З позитивного-приємний в спілкуванні і черги ніколи немає:)
Прізвища не пишу,бо нас в нього дуже мало.Ще мушу спостерігатися тих 2,5 міс:)
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення romaw23 » 08 квітня 2013, 17:58

Стояла на обліку на Бамі в Мальчевської Олени Йосипівни. Задоволена. Говорить все по сутті нічого зайвого. На мою думку призначала все що потрібно було мені. Вдруге знов би тільки йшла до неї.
romaw23 Офлайн

Добре орієнтуюся

Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 1 раз.
Подякували: 86 раз.

Повідомлення Nymydora » 09 квітня 2013, 07:50

Лігумінка написав:Під час вагітності стояла на обліку ЖК №2 в Семків О. В. Лікарка хороша, має досвід, лишнього не призначає. Дуже любить порядок, тому приходити потрібно кожного разу коли визначає, також просить передзвонювати якщо не виходить прийти. В мене вагітність проходила нормально без ускладнень, на збереженні не лежала, відповідно з лікаркою відносини були дружні :aplo: .

Лігумінка, Бруксі - ви пили все, що О.В. вам приписувала?
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення ІРЦЯ » 15 червня 2013, 15:48

Перший і другий раз стояла на обліку в Ясеник Оксани Богд. ЖК№2. Більш- менш задоволена. Але думаю вона трохи панікер бо при першому ОЙ хотіла ложити в лікарню. Хоча думаю що це через те що перша вагітність закінчилась невдало(викидень 8 тижнів).Як лікар досить толкова :yes: ::Р:
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
ІРЦЯ Офлайн

Впевнено спілкуюся

за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 430 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: Два синочки 5р. і 1р.

Повідомлення brooksy » 15 червня 2013, 17:09

Nymydora написав:

Лігумінка, Бруксі - ви пили все, що О.В. вам приписувала?

Так, в мене в основному були вітаміні, і ще проти аритмії.
З нарожденнням дитини в родині зникають спокій, порядок та гроші. Але з"являється ЩАСТЯ!!!
brooksy Офлайн

Добре орієнтуюся

випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 31 раз.
Подякували: 42 раз.
Діти: Синочок-моє щастя, моє життя!

Повідомлення Кокетка » 15 червня 2013, 20:28

romaw23 написав:Стояла на обліку на Бамі в Мальчевської Олени Йосипівни. Задоволена. Говорить все по сутті нічого зайвого. На мою думку призначала все що потрібно було мені. Вдруге знов би тільки йшла до неї.

Я теж у Мальчевської і дуже нею була задоволена, в неї хороша память :yes: , мені її порекомендував Сопель В В і я жодного разу не пожаліла, бо з першим сином стояла в Рибак (на Суворова) то кожен раз приходиш як перший раз все розказуєш, що було що призначали, таке враження що абсолютно не пам"ятає тебе :dash:
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей