Лігумінка написав:Під час вагітності стояла на обліку ЖК №2 в Семків О. В. Лікарка хороша, має досвід, лишнього не призначає. Дуже любить порядок, тому приходити потрібно кожного разу коли визначає, також просить передзвонювати якщо не виходить прийти. В мене вагітність проходила нормально без ускладнень, на збереженні не лежала, відповідно з лікаркою відносини були дружні.
Лігумінка написав:Під час вагітності стояла на обліку ЖК №2 в Семків О. В. Лікарка хороша, має досвід, лишнього не призначає. Дуже любить порядок, тому приходити потрібно кожного разу коли визначає, також просить передзвонювати якщо не виходить прийти. В мене вагітність проходила нормально без ускладнень, на збереженні не лежала, відповідно з лікаркою відносини були дружні.
Nymydora написав:Лігумінка написав:Під час вагітності стояла на обліку ЖК №2 в Семків О. В. Лікарка хороша, має досвід, лишнього не призначає. Дуже любить порядок, тому приходити потрібно кожного разу коли визначає, також просить передзвонювати якщо не виходить прийти. В мене вагітність проходила нормально без ускладнень, на збереженні не лежала, відповідно з лікаркою відносини були дружні.
Лігумінка, Бруксі - ви пили все, що О.В. вам приписувала?
romaw23 написав:Стояла на обліку на Бамі в Мальчевської Олени Йосипівни. Задоволена. Говорить все по сутті нічого зайвого. На мою думку призначала все що потрібно було мені. Вдруге знов би тільки йшла до неї.
Повернутись до Жіноча консультація
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість