Глобальні оголошення!

Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Школи м. Тернопіль рекомендації та враження

Повідомлення Alisa » 03 квітня 2012, 12:26

А про 5 школу що думаєте. Планую давати дитину туди... через 6 років
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення okcana » 03 квітня 2012, 12:31

В 5 школу ходить мій племінник, але він вчитися не хоче, то й для нього і вчителі нездалі і школа, але як на мене - школа нормальна, завжди чисто прибрано, привітні вчителі. Тільки одне мені там не подобається, що ходять харчуватися в їдальню люди з вулиці, та напевне зараз в усіх школах так. Я також хочу давати туди свою доці, але ще через ... 4 роки ;-)
okcana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 935 раз.
Подякували: 607 раз.
Діти: дівчинка Настуся, 5 рочків

Повідомлення nadusha » 04 квітня 2012, 11:14

vita_if написав:А англійська мова в 6 школі з якого класу? Бо щось у розкладі перших класів я її не бачила.

Цього року у всіх школах з 1 класу іноземна мова(нова програма).
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Повідомлення Сяна » 04 квітня 2012, 14:30

я вчилася в 14 школі, мені там подобалося, брат зараз теж туди ходить, то по його відгуках бачу, шо деякі вчителі помінялися в гіршу сторну, грошей треба всім і всюди, хоча самому вчитися реально
кілька років тому проходила практику в 5-ій школі, мені там дуже сподобалося, принаймі вчителі, з якими я мала справу, були гідними називатися вчителем!)) обідали часто в їхній їдальні, бо смачно і дешево, але людей там дійсно багато ходить "чужих". загалом відмітила, шо батьки більшості учнів, де я була практиканткою, приватні підприємці, люди небідні, діти відповіно поводяться, часом забагато собі дозволяють...
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Ryna » 08 серпня 2012, 18:56

Dribchuk написав:А я свою дитину хочу віддати в 3 чи 6 школу. Хай би там що не казали про "мажорну" 3тю школу, я не погоджуюся. Знаю особисто багатьох вчителів звідти, сама там вчилася. Знання там дають гідні, чуть що дзвонять батькам (діти не залишені самі на себе) - нехай не за дурно, але як на мене воно того варте. Не знаю як там молоді вчителі, але в старших вчителів порядок, і знання вони дають такі як треба. З 6 школи теж багатьох вчителів знаю. Дуже мені подобається директор. Як дасть Бог буду малечу вести в перший клас то підемо в якусь з цих шкіл. На рахунок 7 школи то ніби так нічого, але директриса трохи странна, я туди ходила проситись на роботу то вона сказала написати розписку що не піду в декрет (як таке можна просити?) :crazy:

Плануємо в 3-тю школу. Хто може порекомендувати першу вчительку? може хтось знає тих вчителів, що набирають цього року? чи є мами, хто віддає свою малечу теж в 3-тю.Ми там недільну закінчили - якістю дуже задоволені. Потім водила в Класики на Дружбі, щоб не сильно розслабилася, то відчула різницю по результату....
Ryna Офлайн

Повідомлення kruana » 12 червня 2013, 22:06

Дівчата, може, хтось з вас вчився в 5 школі? Цікавить середня і старша ланка. Що можете сказати про якість навчання?
kruana Офлайн

Повідомлення TYulia » 12 червня 2013, 22:52

kruana написав:Дівчата, може, хтось з вас вчився в 5 школі? Цікавить середня і старша ланка. Що можете сказати про якість навчання?

я вчилась в 5 школі, але я ще в 2005 її закінчила, то не знаю наскільки актуальним буде мій відгук. Школа мені подобається, думаю і свою дитину туди віддати в свій час. Як я вчилась, то там основним була англійська мова, особливо після 5 класу. В нас була англ. мова кожного дня, + в старших класах - економіка по англ раз на тиждень, англ література 2 рази, ну і друга іноземна з 5 класу. Проводились різні концерти по іноземних. Багато залежить від вчителів, вже які попадуться.
А от математична, фізична, хімічна частина то була в нас практично оглядовими:) Але це не помішало мені за 11 клас підтягнути математику і поступити в Політех. А от іноземну так би було тяжко підтягнути.
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Повідомлення kruana » 12 червня 2013, 23:11

TYulia, а гуманітарний напрямок як? Українська мова, зарубіжна література?
kruana Офлайн

Повідомлення Ulkanet » 13 червня 2013, 00:47

в 5 школі не вчилася, але років три тому тісно співпрацювали зі школами - то про 5 школу самі погані враження, починаючи від того як вели себе діти і закінчуючи самим вчителями - які обіцяли прийти на захід, а потім не приходили і навіть не дзвонили і не попереджали що не прийдуть, та щей трубки не брали. :sad:
на той час в мене склалося враження " всі хто там вчаться/працюю вважають, що то "крута" школа; і занадто високого про себе мнєнія" :В):
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення TYulia » 13 червня 2013, 09:29

kruana написав:TYulia, а гуманітарний напрямок як? Українська мова, зарубіжна література?

та ніби так нічого було. Але то зараз теперішніх треба питати, бо ж тоді ще була не та система, а зараз питання чи може якось до тих ЗНО готують чи ні, то я не в курсі :confused:
Перші сім років дитину потрібно любити, другі сім років треба її виховувати, треті сім років - бути їй найкращим другом, а потім відпустити її і молитися, щоб у неї все було добре...
Зображення
TYulia Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) поцілована Богом (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 797 раз.
Подякували: 700 раз.
Діти: маленький чудо-хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Школи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей