Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
vita_if написав:А англійська мова в 6 школі з якого класу? Бо щось у розкладі перших класів я її не бачила.
Dribchuk написав:А я свою дитину хочу віддати в 3 чи 6 школу. Хай би там що не казали про "мажорну" 3тю школу, я не погоджуюся. Знаю особисто багатьох вчителів звідти, сама там вчилася. Знання там дають гідні, чуть що дзвонять батькам (діти не залишені самі на себе) - нехай не за дурно, але як на мене воно того варте. Не знаю як там молоді вчителі, але в старших вчителів порядок, і знання вони дають такі як треба. З 6 школи теж багатьох вчителів знаю. Дуже мені подобається директор. Як дасть Бог буду малечу вести в перший клас то підемо в якусь з цих шкіл. На рахунок 7 школи то ніби так нічого, але директриса трохи странна, я туди ходила проситись на роботу то вона сказала написати розписку що не піду в декрет (як таке можна просити?)
kruana написав:Дівчата, може, хтось з вас вчився в 5 школі? Цікавить середня і старша ланка. Що можете сказати про якість навчання?
kruana написав:TYulia, а гуманітарний напрямок як? Українська мова, зарубіжна література?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей