Marta » 19 вересня 2010, 00:26
І мені напиши, я сильна!))
Я....напевно, все ж проти камер в садку. Я б дивилась по своїй дитині, як їй подобається колектив чи вихователь, з яким настроєм вона йде додому і в садок, говорила б з нею, т.д.
А, взагалі, знаєте, я от, гуляючи зі своєю малою, і дивлячись, як в садочку гуляє вихователька з дітками, просто вражаюсь- часом зі своєю одною нерви здають, а ви уявляєте, якщо там в групі, наприклад, 30 дітей? Звичайно, всі не ходять, та 20 може прийти...А в них одна вихователька і няня...Так, це їхня робота, але я вважаю, вона має оплачуватись не так, як у нас...(( А тут ще нате вам-камери!!! І кожна мама із 30 дітей буде дивитися і приходити з претензіями- от тут ви не так подивились на мого Васю, а от в цей день ви мало уваги приділяли йому, т.д.
Якби я мала няню, я б встановила камери або диктофони у себе в квартирі, бо вважаю, що няням платять набагато більше, а дитина одна, так що, будь-ласка, треба відпрацьовувати...
А садочок...Особисто мені шкода тих виховательок, вони бувають, звичайно, різні, але, знову ж таки, я б дивилась по реакції дитини на садочок, а камери вважаю перебором...