Глобальні оголошення!

Веб-камера в садочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Веб-камера в садочку.

Повідомлення Melisa » 18 вересня 2010, 14:20

Щойно прийшла від сусідки, котра повернулась нещодавно з Італії. Дівчата, хочу вам сказати, я змінила свою думку. Я б хотіла, щоб в садочку була веб-камера. :scare: Щоправда в нас, я переконана, немає такої жорстокості, але все ж. Вобшем, коли я почула, що там робиться, ледь стримувала сльози. а потім просто пішла додому, бо не сила було оте все вислухати. "якого милого я оте все слухала?"-спитаєте ви. А я відповім: "мабуть, воно було мені потрібне для того, щоб переосмислити, яка я щаслива, що живу саме в Україні!"
Я не буду розказувати про все, що почула, бо це-лишнє, скажу лишень одне - цінуйте те, що маєте саме зараз і не дивіться на те, що в інших країнах живуть заможніше. Такої ненависті та злоби я ще не зустрічала. Їх серця давно зачерствіли, а в голові одне-гроші.
Сумно. Страшно. Ком в горлі...
Пробачте, що не по суті, проте хотілось поділитись з вами думками.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Naya » 18 вересня 2010, 17:04

Нелю, не впадай в крайнощі.
Ненависть та злоба є і серед нас, в Україні.
Так само як в Італії є доброзичливість та щирість.
Люди є різні всюди. Може знайома твоя ображена, в неї так обставини склалися, от вона й розказує.
Про погане можна й у нас наслухатися. Але ти права в одному - треба цінити те, шо ми маємо. Бо як би погано не було нам, може бути ще гірше.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення гра з вогнем » 18 вересня 2010, 17:22

я напевно вже писала, що за камеру...
або шукати садочок. якому довіряєш.

ми недавно шукали людину для того. щоб пригледіла за Андрійком. Ви собі не уявляєте в які грязні місця пропонують віддавати дітей. А як там доглядають?

чоловік каже, що в одному місці по хаті були порозкадині огризки хліба, піци, іншої їжі, бігали комахи і ходив голий мужик.

а якби ми рпийшли пізніше і там вже встигли прибрати?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Melisa » 18 вересня 2010, 20:25

Naya написав:Нелю, не впадай в крайнощі.
Ненависть та злоба є і серед нас, в Україні.
Так само як в Італії є доброзичливість та щирість.
Люди є різні всюди. Може знайома твоя ображена, в неї так обставини склалися, от вона й розказує.
Про погане можна й у нас наслухатися. Але ти права в одному - треба цінити те, шо ми маємо. Бо як би погано не було нам, може бути ще гірше.

Так, я згідна з тобою, що і ми не святі. А щодо знайомої, вона не ображена ні на кого, дітей малих не має, тому в садок не водила і злоби на працівників нема. Розказує те, що бачила на власні очі. Просто знаєш, чим раз тим більше чути збоку, "як нам погано, тре їхати закордон на ПМЖ" і всяке таке. Моя розповідь власне стосувалась не стільки камери в садку, скільки тих людей, хто малює собі красиву картину за межами України.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 18 вересня 2010, 20:40

та розкажи вже, що там, пужалуста.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення бережаночка » 18 вересня 2010, 22:11

я проти
Чого ж ми так вчепились до тих садків.Якщо встановлювати-то в усіх сферах,де є контакт з людьми-школи,лікарні,автобусні зупинки,громадські примальні депутатів :lol: ,кафе...

невже ніде крім садків нема поганого ставлення до людей?
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення гра з вогнем » 18 вересня 2010, 22:16

бережаночка, :D :D :D
ми за те, щоб камери усюди, люди стануть параноїками :crazy: буде ними легше керувати. нема нічого лучче заляканої людини.
воть так золота сімка чи то двадцятка керує світом, а ви думали! :scare: :crazy:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Melisa » 18 вересня 2010, 22:43

гра з вогнем написав:та розкажи вже, що там, пужалуста.

О нє, то хіба тобі окремо в пп напишу, бо якщо в людей слабкі нерви, як от в мене, то не витримають. А тим більше, коли це читатимуть вагітні жінки.... та ти що? :???:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 18 вересня 2010, 23:22

Ну, то тоді половині форуму в ПП пиши (мені точно), бо я вже собі понапридумувала тааакого :scare:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Marta » 19 вересня 2010, 00:26

І мені напиши, я сильна!))

Я....напевно, все ж проти камер в садку. Я б дивилась по своїй дитині, як їй подобається колектив чи вихователь, з яким настроєм вона йде додому і в садок, говорила б з нею, т.д.
А, взагалі, знаєте, я от, гуляючи зі своєю малою, і дивлячись, як в садочку гуляє вихователька з дітками, просто вражаюсь- часом зі своєю одною нерви здають, а ви уявляєте, якщо там в групі, наприклад, 30 дітей? Звичайно, всі не ходять, та 20 може прийти...А в них одна вихователька і няня...Так, це їхня робота, але я вважаю, вона має оплачуватись не так, як у нас...(( А тут ще нате вам-камери!!! І кожна мама із 30 дітей буде дивитися і приходити з претензіями- от тут ви не так подивились на мого Васю, а от в цей день ви мало уваги приділяли йому, т.д.
Якби я мала няню, я б встановила камери або диктофони у себе в квартирі, бо вважаю, що няням платять набагато більше, а дитина одна, так що, будь-ласка, треба відпрацьовувати...
А садочок...Особисто мені шкода тих виховательок, вони бувають, звичайно, різні, але, знову ж таки, я б дивилась по реакції дитини на садочок, а камери вважаю перебором...
Marta Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей