Глобальні оголошення!

Щеплення - дві сторони медалі

Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся

Чи робили ви щеплення своїм діткам?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Щеплення - дві сторони медалі.

Повідомлення Vika » 13 травня 2010, 19:38

Natalinda написав:Нещодавно почула про те, що запис про прививку можна купити :shock:
Хтось таке робив??? Дайте будь-ласка відповідь в приват!!!

Та тут і без привату написати можна :) Я не роблю і не записую , але особисто знаю людей (в районі 10 -ти назбирається) ,які купляли записи . Без проблем це все робиться . Але чи потрібно :unknown:
Vika Офлайн

Повідомлення мешканка » 14 травня 2010, 08:31

Я купляла, бо не могла дати в садік, а їздити по судах, чи іммунологах не маю можливості і часу... Напевне, не правильно, але...проти нашої дурноватої системи, як проти танка, не попреш! :evil:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення kamisia » 14 травня 2010, 08:51

Знаю я маму, за 100 грн пишуться всі првивки і дітьо йде в садік, як проти танка, на попреш((((
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення мешканка » 14 травня 2010, 09:23

kamisia написав:Знаю я маму, за 100 грн пишуться всі првивки і дітьо йде в садік, як проти танка, на попреш((((

проти системи точно не попреш... такий "лохотрон" вибачте на слові... тобто, ви можете відмовитись, то є ваше право, але я садік записатись, чи в школу, чи в табір, чи ще кудись-будете мали цілу купу проблем...треба буде обійти цілу купу установ дістати цілу купу довілок і т.д. але ви відмовляйтеся...то є ваше право... :evil: Вже навіть в Росії відмови батьків приймаються і на них ЗВАЖАЮТЬ! А в нас: майже кожен другий педіатр промиває тобі мозок, дає цілу купу заїждженої і далеко не актуальної інформації..., а як не хочеш брати то до уваги-то приймає тебе, як "проблемну" маму, а дати просту відповідь на будь яке запитання, типу, про вміст ртуті чи формальдегіду в прививках не може... Тому й викручується кожен, як може...звісно, як би всі дружно відмовились і підняли бунт, то може б і звернули увагу на всі ті летальні випадки, на всіх покалічених дітей і позважали б трохи на думку кожної мами...Вибачте, що випустила тут пар, але просто вже немає сили те все вислуховувати. Як казала завідуюча нашої поліклініки: " в нас немає іншої альтернативи, як примушувати..." :scare:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення kamisia » 15 травня 2010, 16:16

За законом України №29 про захист населення від інфекційних хвороб, ст.12, „особам, які не досягли п’ятнадцятирічного віку, профілактичні щеплення проводяться за згодою їх об’єктивно інформованих батьків”.

Проте це не має практичного значення, оскільки „дітям, які не отримали профілактичних щеплень згідно з календарем щеплень, відвідування дитячих закладів не дозволяється” (ст.15).
А сама стаття з якоі цей уривок
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие
Поганий правопис розвиває уяву

Зображення
Зображення
kamisia Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 463 раз.
Діти: чудо Софія

Повідомлення Zaya » 16 вересня 2010, 11:29

Висловіть свою думку. :?: :?:

Давати дитині привіивку( БЖД) зараз, якщо серед знайомих моїх є туберкульз(в закритій формі)
Zaya Офлайн

Повідомлення Naya » 16 вересня 2010, 11:37

Зая, вирішувати вам.
Але я б навіть в такому випадку не робила прививки. Може то мої мурахи. Звісно, було б страшнувато, але не робила б.
Знайомий то таке. То ви знаєте і можете контролювати відстань між ним та дитиною. А скільки їздить в громтранспорті, про яких ми не знаємо? І не тільки з закритою формою.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Natalinda » 16 вересня 2010, 11:41

Я робила і робила б у такі ситуації напевно, але краще порадитися з толковим педіатром чи може і фтізіатром, чи як то тих дохторів що туберкульоз лікують :???:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Melisa » 16 вересня 2010, 11:48

Підтримую Naya, я б не робила. Вчора зустріла знайому, котра ще раз підтвердила мою думку. Вакцини у нас зовсім не ті, котрі роблять за кордоном. Я б не ризикувала. Хоча знову ж таки, вирішувати вам. І яке б рішення ви не прийняли, воно буде правильним. Бо ви-батьки! ;)
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Zaya » 16 вересня 2010, 12:11

Чоловік з родини медиків. І він і його племінники мають лише БЧЖ , а решта прививок мама їм не робила.
А ще знайшла таке :scare:

Вакцинация против туберкулёза. | +
Вакцинация против туберкулёза. При вакцинации БЦЖ вводят микобактерии БЦЖ ( живые). Они могут прижиться в организме и постепенно снижать и без того слабенький иммунитет современных детей. Во многих странах мира прививка от туберкулёза запрещена в связи с её опасностью и бесполезностью. Осложнения после БЦЖ могут быть следующие: БЦЖ-остеомиелит, генерализованная лимфоаденопатия (0,73% вакцинированных), лимфадениты (поражение лимфоузлов; 3,4% вакцинированных), диссеминированная БЦЖ-инфекция, туберкулёз кожи , а также увеличение количества детских лейкозов, синдромов приобретённых иммунодефицитов (СПИДов), ревматоидный артрит, заболевания почек, щитовидной железы, расстройство нервной, эндокринной и сосудистой систем. Инструкция, прилагаемая к вакцине БЦЖ (от туберкулёза) содержит 9 противопоказаний, в т.ч. родовая травма (практически у всех детей), гемолитическая болезнь новорожденных (может проявится гораздо позже), врождённая ферментопатия (может выявиться и через год), иммунодефицитные состояния (их никто не оценивает). :scare:

Тому я схильна відмовитись. Чоловік підтримує.
Zaya Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Здоров'я карапуза

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей