kamisia написав:Знаю я маму, за 100 грн пишуться всі првивки і дітьо йде в садік, як проти танка, на попреш((((
проти системи точно не попреш... такий "лохотрон" вибачте на слові... тобто, ви можете відмовитись, то є ваше право, але я садік записатись, чи в школу, чи в табір, чи ще кудись-будете мали цілу купу проблем...треба буде обійти цілу купу установ дістати цілу купу довілок і т.д. але ви відмовляйтеся...то є ваше право... :evil: Вже навіть в Росії відмови батьків приймаються і на них ЗВАЖАЮТЬ! А в нас: майже кожен другий педіатр промиває тобі мозок, дає цілу купу заїждженої і далеко не актуальної інформації..., а як не хочеш брати то до уваги-то приймає тебе, як "проблемну" маму, а дати просту відповідь на будь яке запитання, типу, про вміст ртуті чи формальдегіду в прививках не може... Тому й викручується кожен, як може...звісно, як би всі дружно відмовились і підняли бунт, то може б і звернули увагу на всі ті летальні випадки, на всіх покалічених дітей і позважали б трохи на думку кожної мами...Вибачте, що випустила тут пар, але просто вже немає сили те все вислуховувати. Як казала завідуюча нашої поліклініки: " в нас немає іншої альтернативи, як примушувати..."