Глобальні оголошення!

Без слінга

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Без слінга

Повідомлення Alisa » 23 квітня 2013, 07:46

Dashko написав:Мені не треба ніяких досліджень, щоб взяти дитину на руки, коли вона цього хоче Давайте краще по темі поговоримо.

Давайте по темі :impossible: . Переназвемо тему "Без рук" й будемо дискутувати по новому. :ha: :ha: :ha:

Материнські руки ніяка шмата не замінить :wink:
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Marichka » 23 квітня 2013, 09:31

Я погоджуюсь з Таранькою про минуле.Бабуся розповідала,що за ніч дитина могла впісюватися до 12 разів,то було що робити,а ще городи,поля...Дитина була сама по собі.
Давайте закриємо тему.Хай собі хто як хоче,так "НОСИТЬ-ВОЗИТЬ" своїх дітей на здоров"ячко :wink:
Бо часом смішно читати збоку ту водичку...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Shalimar » 23 квітня 2013, 13:49

Marichka написав:Давайте закриємо тему.Хай собі хто як хоче,так "НОСИТЬ-ВОЗИТЬ" своїх дітей на здоров"ячко :wink:
Бо часом смішно читати збоку ту водичку...

А чо закриемо, "бо люди будуть смиятись"?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 23 квітня 2013, 14:01

Dashko написав: Мені не треба ніяких досліджень, щоб взяти дитину на руки, коли вона цього хоче :pardon:
Ну так и мама с коляски берет ребенка на руки, когда он этого хочет :pardon:
Dashko написав:От я ще один момент суттєвої переваги бачу - першу зиму, а то й дві - дитину не потрібно вдягати в теплий одяг (крім шапки і манішки, ну і декілька раз ми вдягали кофтинку теплішу). А так - як дома ходили, так і на вулицю виходили.

а в чем состоит преимущество? в экономии денег на верхнюю одежду? Ну так маме надо специальную куртку покупать
А на вторую зиму вместо пеших прогулок ребенок опять будет весь холодный сезон "гулять" в переноске? с осени до весны
Ты спрашивала, что делать, если ребенок заплачет в коляске, а что делать, если надоест сидеть в слинге? зимой. будучи одетым по-домашнему
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення smailik_m » 23 квітня 2013, 15:04

От знаєте, зарікалась писати щось в цю тему коли побачила тут Перлинку, гру з вогнем і Шалімар,(ДІВЧАТА НЕ ОБРАЖАЙТЕСЬ, нічого особистого, просто коли ви разом в одній темі то кожен хто висловить свою думку, хоч трішечки не таку як у вас (а часом і таку просто іншими словами) ризикує загрузнути в дискусії на кілька сторінок, вам би в журналістику податись :wink: )
але до теми...
Shalimar написав:Ну так и мама с коляски берет ребенка на руки, когда он этого хочет :pardon:

насправді з усіх знайомих мені мам з колясками так робила тільки одна (Галя-Піпочка), усі інші просто товкли коляскою коли дитина плакала...
Alisa написав:Може примотені немовлята думають, блін, коли ж я буду дихати свіжим повітрям, а не потною мамою :ha:

Свіжим? В колясці, яка ще й накрита якоюсь шматою? От купу таких мам бачила за ост. тиждень, ще ж ніби і мух нема...від чого тих дітей там ховають.... :confused:
Alisa написав:Треба проводити глибокі дослідження, спостерігати за розвитком, емоційним станом, фізичним здоров*ям, дітей, що пересувалися візочком й слінгодітей, залучати спеціалістів... Варто дослідити успіхи, емоційну стабільність, інтелект вже дорослих слінгодітей та візочників.
Справа так би мовити на роки :wink:

та чого на роки...про слінгодітей почитайте Ж. Ледлоф, а про емоційний стан візочників-огляньтесь навкруги, на себе, на мене, на наших сусідів...і робіть висновки...
особисто на менесправила величезне враження стаття у 3 номері журналу "Жила" "це страшне слово "депривація"або чому нам так потрібні долоні мами і тата", в цій статті якраз і є результати дослідів, почитайте(слінгомамам теж дуууже рекомендую!)
Marichka написав:Бабуся розповідала,що за ніч дитина могла впісюватися до 12 разів,то було що робити

а що робити? навіть якщо дітей і не висаджували(хоч багато таки висаджували) то ніякі тканинні вкладки їм ніхто не ставив (спеціально питала в діда), тоді тканини тої на штани не вистачало, не те щоб...в колисках було сіно і може якась тоненька шмата, на печі чи лавах теж сіно і зверху переважно шерстяні ліжники, то й пісяли собі діти....підлога глиняна все вбирала... А про городи, так, справді, мами не завжди брали дітей з собою, частіше залишали їх на старших дітей або бабусь, так що діти не лишались самі в хаті кричати....

гра з вогнем написав:а я нарешті зрозуміла про шо тема :dance:

а прихильниці возиків (фанатички) мають заходити і впечатлятися настільки, шоб по мінімуму винести шось корисне. а по максимуму спробувати слінг)

а, може, було б краще якби прихильниці возиків, поділилист тут своїми "мудрощами" і "секретами"(я серйозно), от наприклад як погодувати мале надворі зимою? В своїх кілька виходів з каляскою я так і не змогла це зробити...Розкажіть про свій досвід, думаю багатьом буде корисно...

Ну і наостанок ,скажу, споримо тут того, що зібрались тут АДЕКВАТНІ мами, які знають як і що ще важливіше вміють і хочуть задовільняти потреби своїх дітей,носять їх на руках(незалежно чи з слінгом чи з коляскою)! І це класно! Гірше те що є купа мам, котрі свято вірять в правило "Не бери дитину на руки!" і використовують, як там....поправте якщо неправльно назвала "метод контрольованого плачу"
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Повідомлення Перлинка » 23 квітня 2013, 15:35

шо ж тебе так зачепило як що хтось має думку іншу від тебе треба було і далі собі мовчати :ha:
smailik_m написав:насправді з усіх знайомих мені мам з колясками так робила тільки одна (Галя-Піпочка), усі інші просто товкли коляскою коли дитина плакала...

так це показник,якби не Галя піпочка ,то взагалі не було б :hi: кого вприклад поставити
smailik_m написав:Свіжим? В колясці, яка ще й накрита якоюсь шматою? От купу таких мам бачила за ост. тиждень, ще ж ніби і мух нема...від чого тих дітей там ховають.... :confused:

а шо ті шмати були брудні та смердючі ,ти нюхала їх ?
smailik_m написав:а про емоційний стан візочників-огляньтесь навкруги, на себе, на мене, на наших сусідів...і робіть висновки...

Наші висновки позитивні ,цікаво почути твої
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 23 квітня 2013, 15:42

smailik_m написав:особисто на менесправила величезне враження стаття у 3 номері журналу "Жила" "це страшне слово "депривація"або чому нам так потрібні долоні мами і тата", в цій статті якраз і є результати дослідів, почитайте(слінгомамам теж дуууже рекомендую!)

Цікаво шо робили наші мами та бабці без цеї статті ,напевно якихось моральних уродів понавиховували,до речі тебе носили в слінгу?НІ???Кошмар .

smailik_m написав:А про городи, так, справді, мами не завжди брали дітей з собою, частіше залишали їх на старших дітей або бабусь, так що діти не лишались самі в хаті кричати....

А сьогоднішні мами йдуть гуляти в парк і лишають самих дітей в хаті кричати
smailik_m написав:а, може, було б краще якби прихильниці возиків, поділилист тут своїми "мудрощами" і "секретами"(я серйозно), от наприклад як погодувати мале надворі зимою? В своїх кілька виходів з каляскою я так і не змогла це зробити...Розкажіть про свій досвід, думаю багатьом буде корисно...

А яка різниця між годувати грудьми взимку дитину яку тримєш на руках і примотану до тебе шматою?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dribchuk » 23 квітня 2013, 15:49

і всетаки вам не здається що тема не про слінги і возики, а про мам і їх адекватність чи ні? Ну от наприклад в мене по сусідству живе мама яка теж "товче" дитину в колясці коли та плаче щоб її заколисати, але інколи і носить її у слінгу де та дитина оре не менше. Мені здається там річ не в колясці чи слінгу, а в чомусь іншому.
Щодо "брати на руки за вимогою" - ну я це розумію перші 3 місяці, вибачте, але далі дитина елементарно починає мамою маніпулювати щоб бути весь час в вертикальному положенні і пізнавати світ навколо - це зрозуміло і природно, от тут постає питання як мама задовільняє це бажання дитини - бере на руки (мотає в слінг) чи знаходить інші альтернативні методи пізнання - дозволяє качатися по підлозі, садить в крісло качалку, ганяє швиденько по парку коляскою щоб дитина не встигла заскучати :hi: І тут мені здається все доречно тільки з розумом і в міру. Я сама не знаю щоб я робила з дитиною яка постійно плаче - моя на щастя плакала тільки коли хотіла їсти чи коли була хвора, в інших випадках вона не плакала. Тому тим хто мене питається "що я маю робити -дитина весь час плаче, я раджу звертатися до лікаря або нагодувати" :pardon:
Коляска ніяк не заважає мамі спілкуватися з дитиною і бути природньою. Якщо мама поводить себе як мама, а не як чужа тьотка і пока дитина спить в візочку курить сигаретку і сьорбає пиво :crazy: Ну шматою теж накривають якісь "особо одарьонні" - я такого не розумію, мені цікаво чи вони і в колисках дітей чимось прикривають? :crazy:
Щодо зими - я не уявляю собі ситуації необхідності взимку годувати дитину на вулиці. Невже ви гуляєте з манюсінькою дитиною взимку більше 2х годин підряд? Куди ви ходите? :=): Влітку ще зрозуміло, але взимку дорослому холодно швендяти більше 2х годин. :crazy:
Я схиляюся до думки що коляска як і слінг не мають нічого спільного з емоційним станом дітей. Все залежить в першу чергу від мами - є така що і за пару годинок вдень наймиліша і найдобріша, а є така що втікати від неї хочеться далеко, хай би хоч вона не знати в якому слінгу носила. А те що пишуть розумні книжки - їх і про коляски колись писали. Гарно написали дівчата - мамині руки ніяка шмата (чи то коляска) не замінить. (і мамині руки тут навіть в значенні не стільки фізичного тіла, як в значенні маминої уваги, ласки і турботи)
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Перлинка » 23 квітня 2013, 15:50

smailik_m написав: Гірше те що є купа мам, котрі свято вірять в правило "Не бери дитину на руки!" і використовують, як там....поправте якщо неправльно назвала "метод контрольованого плачу"

О, так ,саме їм і проповідуйте разом з Дашко ,якщо ви стільки навколо себе бачите зла ,брошурку Ледлофа ,розпечатку статті про депривацію в руки і вперед по парках пробуджувати черстві серця несвідомих мам.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення smailik_m » 23 квітня 2013, 16:29

о, ну нарешті, Перлинка ж не може щоб з кимось не посперечатись :hi: і мабуть так спішила мене загрузити що було впадло всі цитати поставити в одному повідомленні,
Перлинка написав:шо ж тебе так зачепило як що хтось має думку іншу від тебе треба було і далі собі мовчати :ha:

то ж напевно тебе "зачепило" сильніше, причому "чіпляє" в більшості тем нашого форуму...не хочеш подумати чого?
Перлинка написав:так це показник,якби не Галя піпочка ,то взагалі не було б :hi: кого вприклад поставити

ну і?...не розумію чого ти тішишся з цього приводу....
Перлинка написав:а шо ті шмати були брудні та смердючі ,ти нюхала їх ?

а шо будь-які шмати сприяють притоку свіжого повітря в коляску?
Перлинка написав:Наші висновки позитивні ,цікаво почути твої

Позитивні в чому?
Перлинка написав:Цікаво шо робили наші мами та бабці без цеї статті ,напевно якихось моральних уродів понавиховували,до речі тебе носили в слінгу?НІ???Кошмар .

ну по перше я вище приписала себе до дітей колясочників, але ти напевно так спішила посперечатись що особливо в написане не вдумувалась...а по друге, до чого тут наші мами і бабці? Я поділилась посиланням на цікаву інформацію, з офіційними дослідженнями, чи ти думаєш що це неварто уваги тільки того що це порекомендувала слінгомама?...мда...
Перлинка написав:А сьогоднішні мами йдуть гуляти в парк і лишають самих дітей в хаті кричати

а я десь таке написала?
Перлинка написав:А яка різниця між годувати грудьми взимку дитину яку тримєш на руках і примотану до тебе шматою?

ну от..взагалі то я чекала адекватну відповідь...бо в той час в слінгу я ще не носила, і це питання справді було актуальним...а різниця така, малого я витягнути з коляски немогла, через те що вдягала його не настільки тепло (в колясці, в теплій люльці було ще одіяльце)

Перлинка написав:О, так ,саме їм і проповідуйте разом з Дашко ,якщо ви стільки навколо себе бачите зла ,брошурку Ледлофа ,розпечатку статті про депривацію в руки і вперед по парках пробуджувати черстві серця несвідомих мам.

а звідки стільки негативу? Може ви одна з них :hi: А про проповідництво і брошурки, то дякую за пропозицію, але ні :hi: досить з нас уже всяких "релігійних" проповідників.

Dribchuk написав:і всетаки вам не здається що тема не про слінги і возики, а про мам і їх адекватність чи ні?

от про це я й намагалась написати...
Dribchuk написав:Щодо зими - я не уявляю собі ситуації необхідності взимку годувати дитину на вулиці. Невже ви гуляєте з манюсінькою дитиною взимку більше 2х годин підряд?

та мій иіг проснутись і через 15 хв. :sad:
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей