Dashko написав:Мені не треба ніяких досліджень, щоб взяти дитину на руки, коли вона цього хоче Давайте краще по темі поговоримо.
Давайте по темі

Материнські руки ніяка шмата не замінить

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga
Dashko написав:Мені не треба ніяких досліджень, щоб взяти дитину на руки, коли вона цього хоче Давайте краще по темі поговоримо.
Marichka написав:Давайте закриємо тему.Хай собі хто як хоче,так "НОСИТЬ-ВОЗИТЬ" своїх дітей на здоров"ячко![]()
Бо часом смішно читати збоку ту водичку...
Ну так и мама с коляски берет ребенка на руки, когда он этого хочетDashko написав: Мені не треба ніяких досліджень, щоб взяти дитину на руки, коли вона цього хоче![]()
Dashko написав:От я ще один момент суттєвої переваги бачу - першу зиму, а то й дві - дитину не потрібно вдягати в теплий одяг (крім шапки і манішки, ну і декілька раз ми вдягали кофтинку теплішу). А так - як дома ходили, так і на вулицю виходили.
Shalimar написав:Ну так и мама с коляски берет ребенка на руки, когда он этого хочет
Alisa написав:Може примотені немовлята думають, блін, коли ж я буду дихати свіжим повітрям, а не потною мамою
Alisa написав:Треба проводити глибокі дослідження, спостерігати за розвитком, емоційним станом, фізичним здоров*ям, дітей, що пересувалися візочком й слінгодітей, залучати спеціалістів... Варто дослідити успіхи, емоційну стабільність, інтелект вже дорослих слінгодітей та візочників.
Справа так би мовити на роки![]()
Marichka написав:Бабуся розповідала,що за ніч дитина могла впісюватися до 12 разів,то було що робити
гра з вогнем написав:а я нарешті зрозуміла про шо тема
а прихильниці возиків (фанатички) мають заходити і впечатлятися настільки, шоб по мінімуму винести шось корисне. а по максимуму спробувати слінг)
smailik_m написав:насправді з усіх знайомих мені мам з колясками так робила тільки одна (Галя-Піпочка), усі інші просто товкли коляскою коли дитина плакала...
smailik_m написав:Свіжим? В колясці, яка ще й накрита якоюсь шматою? От купу таких мам бачила за ост. тиждень, ще ж ніби і мух нема...від чого тих дітей там ховають....![]()
smailik_m написав:а про емоційний стан візочників-огляньтесь навкруги, на себе, на мене, на наших сусідів...і робіть висновки...
smailik_m написав:особисто на менесправила величезне враження стаття у 3 номері журналу "Жила" "це страшне слово "депривація"або чому нам так потрібні долоні мами і тата", в цій статті якраз і є результати дослідів, почитайте(слінгомамам теж дуууже рекомендую!)
smailik_m написав:А про городи, так, справді, мами не завжди брали дітей з собою, частіше залишали їх на старших дітей або бабусь, так що діти не лишались самі в хаті кричати....
smailik_m написав:а, може, було б краще якби прихильниці возиків, поділилист тут своїми "мудрощами" і "секретами"(я серйозно), от наприклад як погодувати мале надворі зимою? В своїх кілька виходів з каляскою я так і не змогла це зробити...Розкажіть про свій досвід, думаю багатьом буде корисно...
smailik_m написав: Гірше те що є купа мам, котрі свято вірять в правило "Не бери дитину на руки!" і використовують, як там....поправте якщо неправльно назвала "метод контрольованого плачу"
Перлинка написав:шо ж тебе так зачепило як що хтось має думку іншу від тебе треба було і далі собі мовчати
Перлинка написав:так це показник,якби не Галя піпочка ,то взагалі не було бкого вприклад поставити
Перлинка написав:а шо ті шмати були брудні та смердючі ,ти нюхала їх ?
Перлинка написав:Наші висновки позитивні ,цікаво почути твої
Перлинка написав:Цікаво шо робили наші мами та бабці без цеї статті ,напевно якихось моральних уродів понавиховували,до речі тебе носили в слінгу?НІ???Кошмар .
Перлинка написав:А сьогоднішні мами йдуть гуляти в парк і лишають самих дітей в хаті кричати
Перлинка написав:А яка різниця між годувати грудьми взимку дитину яку тримєш на руках і примотану до тебе шматою?
Перлинка написав:О, так ,саме їм і проповідуйте разом з Дашко ,якщо ви стільки навколо себе бачите зла ,брошурку Ледлофа ,розпечатку статті про депривацію в руки і вперед по парках пробуджувати черстві серця несвідомих мам.
Dribchuk написав:і всетаки вам не здається що тема не про слінги і возики, а про мам і їх адекватність чи ні?
Dribchuk написав:Щодо зими - я не уявляю собі ситуації необхідності взимку годувати дитину на вулиці. Невже ви гуляєте з манюсінькою дитиною взимку більше 2х годин підряд?
Повернутись до Найпоширеніші питання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей