Глобальні оголошення!

А ваш малюк смоктав пустушку?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Ви з соскою?

Ви можете обрати до 5 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: А ваш малюк смоктав пустушку?

Повідомлення Lenysa » 29 березня 2013, 12:38

Natalinda написав:Шо було б якби я ще її давала навіть боюся уявити, бо агресії добиваюся від нього вже біля року і все безуспішно

то значить ваша дитина виняток, я ж не говорю про всіх на світі, а конкретно про тих за ким спостерігала.
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Lenysa » 29 березня 2013, 12:49

як ви пояснюєте той момент, що дитина за певних обставин не бере груди?

1 мама можливо використовує якісь різкі запахи(лосьйони, шампуні, парфуми....)
2 стресова ситуація, забитий носик. болить горло...
3 молоко стало за смаком іншим(гірким) знаю, що зараз почнуть зі мною всі сперечатись і говорити про те, що дитина не відчуває смаку молока, але все ж таки коли я перестала їсти солодке, і одного разу з'їла перець(він був якимось гірким) то моя дитина також не хотіла брати груди, а коли знову повернулась до норм. їжі. все стало норм.
ну якось так. це сугубо моя думка з власного досвіду.
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Dribchuk » 29 березня 2013, 13:04

Я взагалі проти пустушок, але якось вже так сталося що моя дитина була з нею весь час - від пологового і до тепер ведем війну проти "сосі". В мене не було ситуацій коли дитина відмовлялася від груді - це завжди було для неї найголовніше, єдине що вона в мене недобирала вагу і не їла вночі :scare: тобто коли вночі я прикладала дитину до грудей вона починала сильно плакати, відверталася, спала далі. А коли хотіла їсти то ніколи ні за яких обставин від груді не відмовлялася, навіть коли молока вже практично не було вона всерівно пробувала щось там смоктати. Щодо забитого носика то це проблема - але не тільки з грудьми, моя мала коли вже була на ШВ то і суміш з пляшки пити не могла і соску смоктати не моглда бо був закладений носик. :nea:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Ksenija » 29 березня 2013, 15:11

Lenysa написав:то значить ваша дитина виняток, я ж не говорю про всіх на світі, а конкретно про тих за ким спостерігала.

може ті дітки за якими Ви спостерігали, вийнятки? :confused:
Ksenija Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 431 раз.
Подякували: 364 раз.
Діти: Христина (11.11.2011)

Повідомлення irinka » 29 березня 2013, 16:27

Dashko написав:Як на мене, при штучному годуванні навпаки пустушка необхідна.

Я не бачила в тому необхідності, синочок не був аж настільки дратівливий, тому я не давала йому пустушку при першій же можливості, а тільки на сон, або коли без вже ВКРАЙ необійтись, в нас не було такого що він з нею ходив по хаті чи надвір гуляти. Я її використовувала тільки для заспокоєння в окремих випадках, можливо тому він швидко відвик від неї.
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Shalimar » 29 березня 2013, 23:31

irinka написав:вже просто надоїло постійно ігнорувати батьків, я можливо б теж не давала, але коли малому було 2 міс. то таки здалась і дала соску.

ну я тоже дала) только мой малой ее выплевывал
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Dashko » 30 березня 2013, 00:05

Lenysa написав:
як ви пояснюєте той момент, що дитина за певних обставин не бере груди?

1 мама можливо використовує якісь різкі запахи(лосьйони, шампуні, парфуми....)
2 стресова ситуація, забитий носик. болить горло...
3 молоко стало за смаком іншим(гірким) знаю, що зараз почнуть зі мною всі сперечатись і говорити про те, що дитина не відчуває смаку молока, але все ж таки коли я перестала їсти солодке, і одного разу з'їла перець(він був якимось гірким) то моя дитина також не хотіла брати груди, а коли знову повернулась до норм. їжі. все стало норм.
ну якось так. це сугубо моя думка з власного досвіду.

Lenysa, а чому ж тоді в цій ситуації дитина не бере груди:
Lenysa написав: а коли вона роздратована, дуже рідко може взяти груди, то її потрібно якось заспокоювати

?
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Shalimar » 30 березня 2013, 00:27

Lenysa написав:не хочу сперечатись, але якщо дитина плаче і не можливо її заспокоїти, а коли вона роздратована, дуже рідко може взяти груди, то її потрібно якось заспокоювати, з власного досвіду і досвіду мамусь можу сказати, що дитина яка бере пустушку крім грудей звичайно. а не замість них є набагато спокійнішою, а діти без соски агресивніші, дратівливі...Я не нав'язую свою думку, а просто говорю, про висновки на протязі певного часу спостережень за декількома дітьми.

Хм. Если мне не изменяет память, то мой малой плакал и не успокаивался - только когда колики были, длилось минут 20-25, на протяжении недели где-то... (если бы я ему еще в те моменты соску тыкала, то точно бы к боли прибавилось раздражение) В остальных случая плакал - просил есть, ему было жарко, или хотел на руки. Следовательно, все эти запросы легко можно было удовлетворить. Ну и грудь всегда была способом успокоения №1, абсолютным комфортом.
Мог раздражаться, когда уже подрос, то мог завизжать, что-то бросить, попытаться ударить... Я быстренько конфликт сводила на нет, и ни грудь, ни соска мне явно не были бы помощниками... Я разговаривала.
Так вот. Агрессия и раздражение - не следствие того, что соску не давали))) А других факторов. Обстановка в семье, эмоциональное и псих. состояние родителей, протекание беременности....
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення irinka » 30 березня 2013, 11:03

Shalimar написав:ну я тоже дала) только мой малой ее выплевывал

Ну це зрозуміло, зате у вас не було проблем з ГВ :wink:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення ЗІрка » 30 березня 2013, 15:13

з постів деяких мам тут виходить, що пустушку можна замінити розмовою. але на ділі все не так легко, бо діти різні. коли моя дитина почала вчитися самостійно опановувати себе - я не дала пустушку, сказала, що загубилася. трохи плакав, але не так як раніше - до обезсилення.
так, це звичка... не надто корисна. ми суміщали груди і пустушку бо на грудях висів значно більше, ніж інші діти в пологовому і я не витримала такої моральної нагрузки - хотіла більше свободи. але теж багато говорила з дитинства, носила на руках і в слінгу, садила коло себе як чистила картоплю - талапався в кастрюлі, бо іграшками сам не забавлявся, тільки треба було з ним гратися. так і досі не дає спокою :crazy:
діти різні...
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Поперед.Далі

Повернутись до Все, що полегшує побут з дітками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей