Natalinda написав:Шо було б якби я ще її давала навіть боюся уявити, бо агресії добиваюся від нього вже біля року і все безуспішно
то значить ваша дитина виняток, я ж не говорю про всіх на світі, а конкретно про тих за ким спостерігала.
Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
Natalinda написав:Шо було б якби я ще її давала навіть боюся уявити, бо агресії добиваюся від нього вже біля року і все безуспішно
як ви пояснюєте той момент, що дитина за певних обставин не бере груди?
Lenysa написав:то значить ваша дитина виняток, я ж не говорю про всіх на світі, а конкретно про тих за ким спостерігала.
Dashko написав:Як на мене, при штучному годуванні навпаки пустушка необхідна.
irinka написав:вже просто надоїло постійно ігнорувати батьків, я можливо б теж не давала, але коли малому було 2 міс. то таки здалась і дала соску.
Lenysa написав:як ви пояснюєте той момент, що дитина за певних обставин не бере груди?
1 мама можливо використовує якісь різкі запахи(лосьйони, шампуні, парфуми....)
2 стресова ситуація, забитий носик. болить горло...
3 молоко стало за смаком іншим(гірким) знаю, що зараз почнуть зі мною всі сперечатись і говорити про те, що дитина не відчуває смаку молока, але все ж таки коли я перестала їсти солодке, і одного разу з'їла перець(він був якимось гірким) то моя дитина також не хотіла брати груди, а коли знову повернулась до норм. їжі. все стало норм.
ну якось так. це сугубо моя думка з власного досвіду.
Lenysa написав: а коли вона роздратована, дуже рідко може взяти груди, то її потрібно якось заспокоювати
Lenysa написав:не хочу сперечатись, але якщо дитина плаче і не можливо її заспокоїти, а коли вона роздратована, дуже рідко може взяти груди, то її потрібно якось заспокоювати, з власного досвіду і досвіду мамусь можу сказати, що дитина яка бере пустушку крім грудей звичайно. а не замість них є набагато спокійнішою, а діти без соски агресивніші, дратівливі...Я не нав'язую свою думку, а просто говорю, про висновки на протязі певного часу спостережень за декількома дітьми.
Shalimar написав:ну я тоже дала) только мой малой ее выплевывал
Повернутись до Все, що полегшує побут з дітками
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей